Намаления 2012

• 109 067
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Малко инфо за Сити център на х-лХемус.
Търсих предимно мъжко. След като извършах магазините това беше според мен изгодно

в Marks&Spencer - мъжки пижами, единични бройки, много финна материя - 20-25лв размер S,M,XL- . На такава цена не мога и онлайн да взема по намаленията.

Oviesse - мъжки ризи за слабички мъже - 14.50лв,  каре в синьо

Джапанки Quiksilver 19 лв. Взех по интернет същите за 25лв.

Харесах и чанта за десетокласника, тип за лаптоп, пак на Quiksilver, много свежа за 48лв.

Да питам в The mall на Цариградско как е намалението на Esprit, мъжките тениски ме интересуват.

# 76
За жителите и гостите на град Варна
http://grandmall-varna.com/bg/promotions/

# 77
Най-вероятно и за бърсане на под няма да стават, щото най-вероятно са някакви изкуственяци  Peace Напълно споделям мнението ти. Оня ден обикалях Дъ Мол. Направо се потресох. Абсолютни парцалаци навсякъде. В Зара вече няма намеление /поне на детското/, в Овиезе щях да припадна, преградили половината магазин /празен/, а в другата половина - по едно парцалче на щанд /пак за детския сектор говоря/. Трябваше да купувам подаръци и взех всичко от Пренатал /въпреки че и там не беше като миналата година намалението   Crossing Arms/. За Карфур няма и да споменавам. Подигравка с хората /особено с тези, които знаят какво беше миналата година  ooooh! /

Овиезе имат практика винаги да разпродават цялата стока от магазина.Затварят го за 1-2 седмици и после отварят с напълно нова колекция. Сигурно са единствения магазин,който прави така....малко е странно.

# 78
  • София, България
Много тъпо, аз като видя празните рафтове и дирекно си излизам, хич не се хабя да разглеждам празните щандове. И тоя месец, докато нямат стока, заплати не плащат ли, наем не плащат ли  newsm78

# 79
Мацки, записвам се да следя и аз.
В неделя бяхме в Матстар в МОЛ-а Галакси на Шипченски проход. Вадят колекцията есен-зима, та има сандалетки нелоши за по 10-15 лв на разпродажба. Купих много готини на дъщеря ми. За съжаление, моя номер - 37ми е изчерпан за много от моделите. Все не мога да се възползвам от тез намаления с този номер.
Чудя се дали да се разходя до Дейчман в МОЛ-Сердика.
Момичета, а някакво намаление на детски играчки очертава ли се скоро? Че есента сме на серия от рождени дни и обичам да се подготвя отрано.
В Лидъл имаше нелоши неща, на сравнително нормални цени. Но предимно за по-малки деца. Харесаха ми едни конструкторчета на Лего-Дупло за към 20 лв., ако не бъркам.

Последна редакция: вт, 14 авг 2012, 13:14 от Deni Duch

# 80
Запис и от мен Simple Smile

# 81
  • София
Момичета, а за гащичките от Карфур (не Дисни, а другите, ТЕХ - дето са по 7 бр, за 6 и нещо лв.) - за тях ли бяхте писали, че са с кофти качество? Защото днес минах от там и нямаше, разбира се, Дисни (само големи размери), и взех от другите - скоро ще стане ясно дали са читави или не, но реших да ви попитам Simple Smile

# 82
Момичета, а за гащичките от Карфур (не Дисни, а другите, ТЕХ - дето са по 7 бр, за 6 и нещо лв.) - за тях ли бяхте писали, че са с кофти качество? Защото днес минах от там и нямаше, разбира се, Дисни (само големи размери), и взех от другите - скоро ще стане ясно дали са читави или не, но реших да ви попитам Simple Smile

6 и нещо бяха миналата година. Аз лично съм очарована от тях и пак ще взема. Само че се надявам малко да ги понамялят, че сега са ми леко скъпички още.

# 83
  • София
agnesana, благодаря ти! Дано са здрави!
На мен цената ми се стори ок, като съм гледала българските са по 1.5лв. Няколко майки си бяхме купили иначе от ebay.uk - 5бр. излезнаха към 10-12лв. с доставката.. Та тези направо са евтини сравнено с другите. Ако ги намалят още и са ми харесали като качество (и има номера, разбира се), ще взема още  Peace

# 84
agnesana, благодаря ти! Дано са здрави!

Те, че са здрави спор няма. Единственият появил се проблем при някои беше, че картинката отпред се прецаква. При мен избеля леко картинката, но след хиляди пранета.
В Русе цената на Дисни са 10,99 за 7бр. Иначе имаше и в бяло синавата гама пак на дисни за 7,99лв мяй бяха  newsm78  По назад писах цените след като се прибрах от Карфур, обаче вече не ги помня съвсем точно.

# 85
  • Русе
Аз миналата година купих слипчета 10 бр за около 5 лв, не са на Дисни, без картинки. Засега издържат ежедневното пране. И боксерки съм купувала, скоро пак, добри са за мен, даже много. А за цената са убиец направо.

# 86
  • София
Тези са почти без картинки - има едни с надпис 1947?!?, три чифта са без нищо, само с цветен кант - може би са друг модел. Като след първо пране изглеждат ок. Дано е така и след 20-тото  Mr. Green

# 87
# 88
в ремедиум има бои за коса от 15 на 10 на лореал Simple Smile
в индиан пойнт всичко е на 10.95 Wink

# 89
  • София
Момичета, а някакво намаление на детски играчки очертава ли се скоро? Че есента сме на серия от рождени дни и обичам да се подготвя отрано.

В Хиполенд в Сердика център днес имаше надписи за намаления на 55% и 66%. Вътре не съм влизала и не знам какво точно е намалено.

Общи условия

Активация на акаунт