Намаления 2012

• 109 288
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Здравейте,

На МОЛ България бяха сложили надпис - откриване - 30.11.2012г.

Но моя позната работи във фирмата, която прави и на двата Мола (и на този на Сребърна дето е) климатичните и ел. инсталации, та от нея знам, че и двата вървят със закъснение в строежа си.
Може и този на бул.България да не е готов за 30-ти., но със сигурност ще е по-рано открит от другия, на който дата за откриване е била 15.09.2012г (пак тя ми го каза).

А само да спомена, че до снощи бяха намаленията в SLS - като минах снощи прибираха стоките, които са намалени и зареждаха новите колекции.

# 316

Благодаря, вероятно или не съм го видяла часовника, или са го сложили вчера-днес:-)

# 317

Има намаления в магазина на North Face в мола на Цариградско.
Също така има и в СЛС на Черни връх. Ето няколко неща от сайта им, но на място мисля има и други
http://www.sls.bg/product_regatta_RWF191_trekking_shoes
http://www.sls.bg/product_regatta_RWF232_apocalypse
http://www.sls.bg/product_regatta_RWF261_alphapro

има и мъжки и детски.
[/quote]

След като онзи ден прочетох горното ходих до СЛС и доста време откарах там Simple Smile има много хубави намалени неща - и за малки и за големи Simple Smile
има и чудесни намалени неща на Roxy, Quiksilver - а на място като разпитах ми казаха, че винаги във всички магазини има повече намалени неща, отколкото са показани в сайта им - ето: http://www.sls.bg/promo_quiksliver

# 318
Абе важното е, че ще имаме Waikikiii  newsm68 . Аз съм голям фен на детските  им неща. И тъкмо по Коледа за намалениятааа.  smile3521

В Сердика мол също отварят Waikiki Wink

# 319
  • София
Абе важното е, че ще имаме Waikikiii  newsm68 . Аз съм голям фен на детските  им неща. И тъкмо по Коледа за намалениятааа.  smile3521

ооо супер, от кога?

# 320
  • София-Лагера

Kога?

# 321
  • София
Не искам да разбунвам духовете и не разбирам каква е тази безумна радост, но Waikiki ми изглежда като евтина циганийка.

# 322
От днес до края на октомври -- някакво частично намаление в H&M. (Мярнах във фейсбук и реших да пиша тук).

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151098036720913&set … ype=1&theater

# 323
Не искам да разбунвам духовете и не разбирам каква е тази безумна радост, но Waikiki ми изглежда като евтина циганийка.

За женските дрехи .. много трудно мога да си харесам нещо. Но са качествени. Меки материи и т.н.
Мъжа ми си харесва повече панталони от там и е мн доволен . Има за всякакви размери и дължини . Правят мн големи намалания. На много ниски цени . За това се харесва.

# 324
От Waikiki имам само една риза с къс ръкав и съм доволна от към качество.Леля ми си е купувала панталони и ризи и също е доволна.Приятеля ми си е взимал панталони,блузи и тениски и са с хубаво качество за тези си пари.
Мъжките сякаш са по-намалени от дамските.Пък и дамските някой модели са им супер странни,да речем блузите са къси и широки,панталоните много тесни в краката ,а широки в кръста ...

# 325
Досега нямам лоша покупка от Waikiki/откакто ги има в Пловдив съм им редовна клиентка/-стоката им е качествена,евтина и различна от масовите ни магазини....Особенно за детските дрехи,мога да сипя само суперлативи......А,колкото да бях предубедена и обувките им  излязоха здрави/три чифта маратонки вече имаме от там-ами не са мръднали,а моите деца са абсолютно не пазещи обувки/.И, намаленията им са добри-тогава си е направа много евтино и си струва да се следят.....

# 326
МъжО има страхотни пуловери и панталони от тях. Под страхотни имам предвид материя, цвят и модел, както и издържливост след N борй пранета  Simple Smile . За дъщерята купувам от там за училище анцузи, блузки с дълъг  и къс ръкав, бельо, банския за плуването не помръдна въпреки хлорирания басейн! За нея са ми предпочитана марка (съотношение качество-цена). За мен - ами нищо нямам! Не ми харесват моделите им като цяло. Аз съм с по-дребни размери, за пищни дами има какво да се купи май...

# 327
  • Русе
Имаме неща по на 10-12 г от там, просто мъжа ми не ги носи, защото са му омръзнали. По намаленията цените са страхотни, а за някои неща може и без намаления. И хубавото е, че има големи размери като за нас Wink.

# 328
  • София
Малко Офф, но първият магазин на Waikiki, в който съм била, е било през 2007г./ В Истанбул, в най-големият за времето си мол- Cevahir Shopping Mall.
От там се бяхме обзавели аз и мъжа ми с невероятни неща, които и до днес са хит.
Аз бях си взела от детската колекция (имат р-ри 164, че дали не и 172см, даже  Thinking) един панталон и едно болеро, при все, че болеро- още в България- такова нямаше. Това болеро, и до ден днешен, ме питат- от къде е. Mr. Green
И модела си остана актуален и цвета и всичко тип-топ. Мъжа ми си взе от там панталони, блузи, ризи, всичко и до ден днешен не е мръднало и това са сигурно едни от хубавите му дрехи.
Спомням си, че бях повлякла от детската секция е пробната 101 неща и не знаех, кое да оставя, защото всичко, каквото пробвах беше  -и цветово и като модел -съгласувано със следващото. Crazy
Та голям пазар и със страшно добри впечатления съм от този магазин и се радвам на новината.
Освен това единствено в този магазин ни издадоха квитанция или както се казва там за връщане на ДДС на закупената стойка от тях на граница. Peace

# 329

Освен това единствено в този магазин ни издадоха квитанция или както се казва там за връщане на ДДС на закупената стойка от тях на граница. Peace
Браво за това!

А иначе явно си е въпрос на вкус. На детето съм купувала дрехи. Качествени са, да, но според мен не са много евтини. За себе си съм купувала един плетен пуловер, но още не е обличан/пран и не мога да кажа за качеството.

Общи условия

Активация на акаунт