Намаления 2012

• 109 224
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
А в Манго помните ли кога пускат намалението на колекция есен-зима?

# 451
  • в града на вечния купон
От страницата им във фейсбук:

H&M

Само при нас можете да откриете от днес до 18-ти ноември до 50% намаление върху избрани плетива и връхни дрехи в дамската, мъжката и детската секция.
Какви дрехи си обличате, когато навън е мрачно и студено?
няма нищо интересно

# 452
  • София
Момичета, в Северозападнала България - Плевен има Waikiki! Не съм влизала, защото видях вчера, а беше затворено, но една детска грейка на витрината струваше 56 лв. Това нормална цена ли е за марката?

А къде в Плевен се намира този техен магазин? Ще ми е интересно да го посетя, когато съм в града.

# 453
Момичета, в Северозападнала България - Плевен има Waikiki! Не съм влизала, защото видях вчера, а беше затворено, но една детска грейка на витрината струваше 56 лв. Това нормална цена ли е за марката?

А къде в Плевен се намира този техен магазин? Ще ми е интересно да го посетя, когато съм в града.

На улица "Данаил Попов", от бившето кино "Освобождение" тръгваш в посока гарата и гледаш магазините, и ще го видиш.

# 454
  • София
от Уайкикито и аз съм доволна - в момента няма хубаво намаление /има но е малко/ - взимала съм неща с 50 -60 % намаление основно за ММ и децата.
И за себе си пазарувам от детския щанд размер 14+  Mr. Green
Къде го има Уайкики, в София има ли вече ?
...Извинявам се, намерих отговора.

# 455
  • София
В Сердика център ще има скоро. Не е обявено точно на коя дата е откриването, но от мола казват, че ще е скоро.  Wink И в някой от другите нови молове ще има, но не знам в кой точно, а и са ми далече.

# 456
  • София
Да знаете качествени зимни ботуши или туристически обувки ( момчешки ) с намаление?

# 457
  • Kyustendil
В Сердика център ще има скоро. Не е обявено точно на коя дата е откриването, но от мола казват, че ще е скоро.  Wink И в някой от другите нови молове ще има, но не знам в кой точно, а и са ми далече.
Аз вече писах и по-напред в темата в България мол, който го откриват на 1 декемрви.

# 458
  • София
На улица "Данаил Попов", от бившето кино "Освобождение" тръгваш в посока гарата и гледаш магазините, и ще го видиш.

Благодаря!

# 459
  • Berlin
И аз чакам намаленията на есен/зима. Търся си хубаво яке, тип шуба. Simple Smile Нещо такова: http://brutaljeans.com/files/thumb2_ZCadif.jpg

# 460
  • София

Не ми се вярва да го открият преди 1.12,когато е официалното откриване на другия МОЛ /на бул.България/,в който ще има Waikiki.

# 461
Да знаете качествени зимни ботуши или туристически обувки ( момчешки ) с намаление?

Ето тук има. Не са намалени, но цената е добра.

# 462
# 463
  • София

Ето тук има. Не са намалени, но цената е добра.
И са хубави, поне на вид. Ние взехме за детето от тези, червените. Да видим как ще са като качество Thinking

# 464
  • София
Има прилични намаления в сайта на карнивал кидс. Аз съм частичен техен фен, в смисъл, че успявам да си харесам по нещичко всеки път.

Общи условия

Активация на акаунт