Намаления 2012

• 109 149
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
За намаление в Хиполенд нещо знае ли се?
Казаха ми, че на 23-ти ще правят Черен петък с до -50 %. Колко е истина-не знам.
Някаква мистерия витае около това намаление. Не мога да разбера в последния момент ли ги решават тия неща, че такава конспирация се заформя.

Явно.
Миналата седмица ходихме и на въпроса ми беше отговорено по следния начин : Ами сигурно ще има, не е ясно още  hahaha - много са смешни. И миналата година криха до последно.

# 556
  • София
В Кроп таун в Сердика има "Купи едно, вземи второто с 50% намаление". Естествено намалението важи, за това с по-ниската цена. Аз харесах много неща  Laughing, но аз по принцип харесвам магазина.

# 557
Казаха ми, че на 23-ти ще правят Черен петък с до -50 %. Колко е истина-не знам.
Пуснали са онлайн магазин Simple Smile
може пък и за откриването на новият магазин  в него да ни изненадат с нещо по-така Simple Smile
А къде ще е този нов магазин, че нищо не съм разбрала за нов магазин?

# 558
  • софия
Пуснали са онлайн магазин Simple Smile
може пък и за откриването на новият магазин  в него да ни изненадат с нещо по-така Simple Smile
А къде ще е този нов магазин, че нищо не съм разбрала за нов магазин?
В новия мол на бул. България и Каблешков.

# 559
Е то в сайта им нищо не пише за въпросното откриване на 1.12.2012 да има някакво намаление .
http://www.hippoland.net/news/news-mall-bylgaria.html

# 560
  • софия
Е то в сайта им нищо не пише за въпросното откриване на 1.12.2012 да има някакво намаление .
http://www.hippoland.net/news/news-mall-bylgaria.html
Е, то, ние предполагаме и се надяваме (аз вече не. Поръчах от сайтове и рахатясах. Дано само всичко дойде). Така правиха Комсед миналата година и за това си мислим, че може би и Хипо ще направят така.

# 561
Миналата година Комсед направиха -40% на всичко, но беше след Коледа и Нова година. Просто си направих сметката каква печалба реализират, предвид намалението Confused.

# 562
Миналата година Комсед направиха -40% на всичко, но беше след Коледа и Нова година. Просто си направих сметката каква печалба реализират, предвид намалението Confused.
500-600 %  Grinning

# 563
500-600 %  Grinning

Може и повече. Съпругът ми прави лека сметка на играчка, която съм купила за 5 лева - магнитно човече.
Според него цялото изделие, с вложен труд и материали е за не повече от 20 стотинки.

# 564
  • София
Абсолютно!

# 565
Някой ползвал ли е картата на Хиполенд за отстъпки?

# 566
  • София
Аз си поръчах карта вчера, но отстъпки почват да ти правят след като напазаруваш за 100 лв.

# 567
Аз си поръчах карта вчера, но отстъпки почват да ти правят след като напазаруваш за 100 лв.

Да, прочетох че е така, но се зачудих дали има смисъл, дали няма някоя уловка пак и затова попитах дали някой вече е ползвал.

# 568
  • София
 Ползвам картата за намаления на Хиполенд от доста време. Не е уловка, правят ти намаление от 5% на покупките, които не са в промоция. Особено изгодно е, ако се купуват стоки с по-висока цена. Аз понякога ходя специално до Хиполенд, ако имам да правя повече покупки на по-голяма стойност, за да се възползвам от картата. Може да е минимална отстъпката, но е по-добре от нищо  Simple Smile

# 569
  • Berlin
И аз ще си я поръчам. И без това само от там купуваме играчки.

Общи условия

Активация на акаунт