Калории броим, здравето ценим и кила топим! - тема 6

• 74 361
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Да се дотътрузя и аз.. Laughing Както казах , много сериозност трябва веднагически да ме полази, защото нещо се размекнах ...Ще броя не , ами и още как, иначе става страшно.. и аз на ум броя.. Големите жеги ще намаляват тук и това е добре, само да става за басейнчето и аз съм ОК.. Laughing Весел уикенд ! Hug
Маями, чакаме снимка по стилният бански !  Аз не смея да пусна такава, защото  като я отворите и ще прелея от компютрите ви... Joy

# 76
(4) беше зимно-пролетно време, демек нямаше кой знае какво друго полезно да се прави....  Party

Joy
Явно и забавно.

И на мен не ми писва да броя. Дори с таблицата на Маями ми е голяма забава.......

Ейй, тенкю значи!  Heart Eyes

Като си намеря ново хоби, това ще го спра.   hahaha Joy

Rain - вярно си е като хоби... Не се бях замислял за този аспект  Thinking

Поради липса на чушкопек, кабел за парти грила, ламарина и наличие на зачатъци на срам, да запаля огън пред блока  hahaha , пекох във фурната.

Joy Joy Joy Rain - истински ме развесели в тоя (оказа се не-много-приятен) за мен ден  Laughing

Маями, чакаме снимка по стилният бански !  Аз не смея да пусна такава, защото  като я отворите и ще прелея от компютрите ви... Joy

pinkito - поради същата опасност (от преливане) към настоящия момент мога да предоставя снимка само на самия бански и то не в плажна обстановка  ooooh!

# 77
Ооооо, Маями, тогава ти предлагам  да не се показваме... Wink  Ще ги шашнеме  другите,като сме готови.. Joy  Тъкмо до тогава да тръпнат в очакване...само да не им се изчака чакането.. hahaha Ако сме готови по рано от следващото лято , ще намерим по някой тапет с  островен пейзаж и ще се снимаме на някой в хола..ама аз вече не знам такива  да са си запазили тапетите от оно време.. newsm78   Нищо де... те нали ще ни гледат само банските, к*во толкоз... Joy

# 78
  • 1st floor
Ооооо, Маями, тогава ти предлагам  да не се показваме... Wink  Ще ги шашнеме  другите,като сме готови.. Joy  Тъкмо до тогава да тръпнат в очакване...само да не им се изчака чакането.. hahaha Ако сме готови по рано от следващото лято , ще намерим по някой тапет с  островен пейзаж и ще се снимаме на някой в хола..ама аз вече не знам такива  да са си запазили тапетите от оно време.. newsm78   Нищо де... те нали ще ни гледат само банските, к*во толкоз... Joy
hahaha hahaha hahaha
Минавам да ви ревезирам как върви броенето, пък вие много забавни диалози водите... Joy

Маями, нали знаеш, че големите фирми не отпускат всичката си стока за Източния блок... Даже са забранени за продажба. Специално за адидас си спомням, че при поръчките стоката беше разделена на 4 или 5 групи. Трета можеше да се продава в смесени спортни магазини, заедно с други марки. Втората само в магазини изцяло, заредени с адидас. А първата не стъпваше въобще на родна земя. Пращаха само мостри, да ни дразнят окото...Даже ги и презентираха на поръчки, но нямаше право да ги поръчваме...Смешна работа. За другите марки, поне пращаха само това, което може да поръчаш...
Пак се отплеснах... Embarassed

Хубав и нискокалоричен ден, без изкушения!!!

# 79
pinkito - ма нямаш никакви проблеми! Монтирането остави на мен, а ти осигури автентичен пейзаж от някой готин хавайски плаж, щото тва мойто на аватара е от И-нет  Twisted Evil Ама яйде да е към началото на октомври, че през септември мисля да направя неколко пъти плажен тест на банските, тъкмо да се поотпуснат малко, че като ги купувах миналия месец УЖ ми бяха тамън, а сега кво стана - гледам ме стегат малко в кръста  Rolling Eyes

Непокорна - ами силно вталителни диалози си водим, с алтернативни средства - към Целта!  Joy

Непокорна - Ти тва с нямането на бански у наште магазини да не говориш за времето на соц-а? Еййй...  Naughty Сега е по-друга картинката... Ииии... сещаш ли се, че се бях заканил още през април месец да ида до Германия да си купувам нов бански, ку тука не се намери такъв като за мене??? Ееее.... те така и станА!  hahaha Щото в колко магазина на ADIDAS у София търсих - няма и няма таквоз - моя номер и с готин цвят и с плетена емблема, черти и букви, а не със залепени такива в някоя бамбукова горичка в Китай!  ooooh! Даже 3-4 пъти питах в МОЛ-а в InterSport кога им иде новата стока, щото рекоха, че се зареждат регулярно... Дааа, ама у всекакви нови зареждания немаша такива бански (писах вече какви), особено моя размер... Имаше като за седмокласници и то със шарени черти (тъмно и светло сини) и с 2 цвята, а не едноцветни... Пък аз още соц-а си бях изградил вредния навик да ходя по морета и басейни все със стилни бански и такива шарении трудно мое да преживеем. Тогава, като млад комсомолец се изтупвах на морето с едни винено-червени английски бански, които издържаха 9-10 години ииии... все ми ставаха, щото бях НЕдебел...  Joy После имах едни черни и после едни сини ADIDAS с лепени букви и знам, че падат на 2-рата година...  Sick Чак после се сдобих (пак от Германия) с тия последните ми - вече по образец - сини, с плетени емблеми и прочие... и досега това им е най-здравата част!  hahaha hahaha hahaha Тааа... намерих което търсех чак у Берлин и мога да кажа, че там други такива вече нема, щото взех последните от тоя номер, а имаше само още едни за млади немски школници... И със сигурно у цела Бавария плюс провинция Хесен също такива нема, че предните дни бях у Мюнхен, Улм, Аугбург, Манхайм и Франкфурт и где що имаше магазин na ADIDAS и всекакви други спортни стоки - съм влизал! Да кажа, все пак, че имаше 7-8 модела, не е като да е нямало, де! Ама все двуцветни, трицветни, с вълнообразни ленти (нали ADIDAS са с 3 черти като лого) или с лепени такива - aбеее.... шашава работа!  ooooh! Но пък - да знаете - доста е разходващо калории съчетанието на градски туризъм и шопинг, особено в непознат град!  hahaha hahaha hahaha

Айде друг път ще ви разправям как си купих без пари от Големия Остров и маратонки ADIDAS, каквито наистина нема у цяла Германия (нали споменах колко подробно преглаждах спортните магазини) и за които днеска ме питаха продавачките в InterSport в МОЛ-а откъде са, че и там явно нема такива, което аз го знаех със сигурност от преди.... Ако ви интересува, де  Twisted Evil

Междувременно... днеска си припомних така лека-полека как ставаше на практика това с броенето на калории... Доста зор видях докато вдена как ставаше...... иии... добре, че не прекрачих "нормата" --> значи съм ОК днес!  bowuu

Последна редакция: нд, 19 авг 2012, 20:39 от Miami_beach

# 80
  • 1st floor

Непокорна - Ти тва с нямането на бански у наште магазини да не говориш за времето на соц-а? Еййй...
Маями, ти за колко годишна ме взе?!  Crossing Arms По времето на соц-а съм търкала чиновете в началното училище, не съм ходила на поръчки в адидас.  Naughty Ти самият каза, че тук не можеш да намериш моделите , купувани на запад. А аз ти обяних защо е така. Бях в бранша преди кризата и малко след това, та знам нещата от кухнята... Wink Не са някакви градски легенди...И тая дискриминация, тъй да се каже, не е само за Източния блок. Показвали са ми модели на РБК, които се предлагат само на пазара в Щатите, тук в Европа хич и не се внасят...Не знам каква е логиката, като хората ги харесват и търсят, но е факт!!!

И за да не е само спам - включих калкулатора и днес съм малко над нормата - 1634...дано не се наложи скоро да почна и аз по-стриктно броене!!!  Mr. Green За сега талията е добре, паласковата област също, пу-пу!!! Laughing

# 81
Маями , и да приличаме сега на немски вурсчета и наденички , няма да им казваме на другите !  Wink Така, че къде те стяга , само ти си знаеш... Сега тук са започнали намаленията на всички летни стоки + банските , така, че ще взема и аз да се издокарам с някой ...ще търся някакъв без ластици, че да не ме  пристяга в различните сезони на годината... че и аз като татко Барба, ту серазпухвам, ту се смалявам... мани.. ooooh!  Неделята е ден за почивка и волности.... но обещавам да вилнея пред отворената врата на хладилника... Laughing

# 82
Непокорна - тва за соц-а беше малка шегичка, щото тамън беше свършил 1 филм на BBC за загубения комунизъм или както се казваше там за случващото се в Румъния в края на ерата на соц-а, насажданата немотия от Чаушеску и т.н. и тва ми дойде първом....  Rolling Eyes Иначеее... трябва и аз да отбележа, че истински съм разочарован от InterSport, защото 10 пъти ме премятаха как всяка седмица им идва доставка и зареждат с всякакви нови стоки, амааа.... "мойте" бански така и не се появиха ПРЕДИ сезона, а у Германията ходих чак в края на м. юли, на път до Лондон за откриването на олимпиадата и се върнах почти в средата на август,,,, значиии... тоя сезон отидЕ на кино вече  Whistling

pinkito - в такъв случай, търси някакъв модел цял бански... аз гледах 1 такъв на SPEEDO... тъмно син, мн. хубав, стяга само на гърба, където не е опасно  Joy амааа... SPEEDO... не ADIDAS все пак Wink Инак - гледах едни други от 2 части с американското знаме и с британското знаме тоже... мн.хубаво изглеждаха на закачалка, а и на плаж сигурно също толко добре ще изглеждат, но на Балатон - да си призная - не срещнах от тия модели  Sunglasses

# 83
Инак - гледах едни други от 2 части с американското знаме и с британското знаме тоже... много.хубаво  изглеждаха на закачалка,Sunglasses
   Вече искам да съм закачалка... Laughing
Днес малко поброих  калорийки.. От утре имам 2 седмици спортен лагер../не аз , а щерката../. Това значи, че ще съм свободна по мноооого време и реших да ги използвам много спортивно ! Ще докладвам.... Laughing

# 84
добро утро!  Hug
как пък ще ви писне да броите?! На мен все още ми изглежда забавно, въпреки че свалих малко повече от желаното - продължавам!  Flutter
а хобито ми е кулинарията, така че трябва да съчетая броенето и готвенето иначе ми е спукана работата!  hahaha

отчитам се за петък - 1287кал   Б 25%   М 22%   В 53%
и за събота - 1759кал   Б 16%   М 14%   В 70%
и за неделя - 1634кал   Б 19%   М 17%   В 64%

личи си, че събота и неделя почивам добре , а  Blush

Успешна седмица!

# 85
did_ka - ехеее.... ами тъкмо с това ти хоби можеш по-добре да контролираш калориите Grinning Аз също като почна да си угаждам - всякога излизам от нормите за калории...  Crazy

# 86
На мен не ми омръзва броенето. Предпочитам да са под контрол нещата, че иначе почвам да качвам. А сега и тренирам, почнах да гледам и какво ям и много се надявам да има добър резултат.

# 87
Бухтичка , при всички положения ще имаш добър резултат!  Peace
Важно е постоянството!
е, аз така и не можах да наложа спорт... все още е на проблясъци ...  Blush
Но все пак многото горски разходки пролетта ми дадоха доста добър старт в отслабването Simple Smile а след месец следва и есенната ваканция и отново много походи , сандвичи и прегръщане на дървета   Crazy е , тогава определено няма да броя   Sunglasses

# 88
Здравейте!Мислех да почна Дюкан,за малко да си постресна организма защото рчзко надебелях с повече от десет кила заради противозачатъчни.
Обаче не се получава,имайки предвид мъжа,който желае да си хапва и плодове и зеленчуци и картофи,а аз съм върл фен на плодовете и няма да се удържа
Затова ще броим калории-днес за закуска две праскови и кафе(не бях много гладна)
Обяд:малко мусака с половин телешка наденица и сух таратор за мусаката
Вечеря:най вероятно салатка с пилешко печено

Олях се с обяда,но бях много гладна..

# 89
Здравейте! Нова съм и не знам дали сте обсъждали темата за нар. танци. Аз отскоро започнах по 10 мин дневно да играя хоро и се изпотявам наистина обилно  Grinning. Може ли някой по-запознат да ми каже горе-долу колко калории изгарям? Ръст:164см тегло:58кг

Общи условия

Активация на акаунт