Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко калории са в 1302 kJ сладолед за 100g?
Какви са мненията за дебелината и храненето с преработени храни, джънк храна и храна, пълна с консерванти?
Защо хората не отслабват, когато са на почивка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко калории са в 1302 kJ сладолед за 100g?
-
Какви са мненията за дебелината и храненето с преработени храни, джънк храна и храна, пълна с консерванти?
-
Защо хората не отслабват, когато са на почивка?
-
Какви са мненията на форума относно консумацията на консервирана риба?
-
Какви са мненията за качеството на храната и консумацията на истинска храна?

Ще ги шашнеме другите,като сме готови..
Нищо де... те нали ще ни гледат само банските, к*во толкоз...
Сега е по-друга картинката... Ииии... сещаш ли се, че се бях заканил още през април месец да ида до Германия да си купувам нов бански, ку тука не се намери такъв като за мене??? Ееее.... те така и станА!
Чак после се сдобих (пак от Германия) с тия последните ми - вече по образец - сини, с плетени емблеми и прочие... и досега това им е най-здравата част!
По времето на соц-а съм търкала чиновете в началното училище, не съм ходила на поръчки в адидас. 

Аз също като почна да си угаждам - всякога излизам от нормите за калории...
а след месец следва и есенната ваканция и отново много походи , сандвичи и прегръщане на дървета