Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко калории са в 1302 kJ сладолед за 100g?
Какви са мненията за дебелината и храненето с преработени храни, джънк храна и храна, пълна с консерванти?
Защо хората не отслабват, когато са на почивка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко калории са в 1302 kJ сладолед за 100g?
-
Какви са мненията за дебелината и храненето с преработени храни, джънк храна и храна, пълна с консерванти?
-
Защо хората не отслабват, когато са на почивка?
-
Какви са мненията на форума относно консумацията на консервирана риба?
-
Какви са мненията за качеството на храната и консумацията на истинска храна?
ако е ръченица - пиши си -100кал за 10мин
-80кал за 10мин
за по 3 часа в С & Н това са по -750кал / ден
а аз и през останалото време не седя/лежа ... трябва ли да си преизчисля необходимите калории като посоча, че съм физ.активна? Щото реално си е потене тая домакинска работа 

Та, колко според вас???
.И започвам пак да си записвам.
Казах го така щото НЕ знаех колко е целия разполагаем тука при мен миш-маш и прецених на око, че колкото са чушките, толкова са и доматите и толкова е и яйце в крайния продукт. Т.е. домати/чушки/яйце = 1:1:1.... или всяко "заема" около 1/3 от цялото.... Затова изчислих за 200 гр. колко са калориите,,,, щото разбрах, че тва мойто нещо тука е 200 гр., т.е. яйце е към 70, чушки 65 и домати 65.... Сложих яйцето да е малко повече и го смятах яйце и половина (колото реално си беше), а чушките и доматите намалих малко - те и без това не са най-калоричното нещо на света, нема да сбъркаме с много и да не ни е съвсем точна преценката за тях... Добавих 10 мл олио и ей ти сметката за 200-210 гр. миш-маш... Ей, колко сложно го обясних само!
Мразя да смятам и карам по най-простият начин=
, ей от там ми идват безкръчмарските сметки ....
Сега не съм гладна, обядвах преди малко и на Маями миш маша направо ми се вижда без калории...
Аз понякога изпивам цели кофи течности... Откакто се съобразяват с калариите, гледам да нещо подходящо или просто ВОДА (минерална, но може и от чешмата)... А понякога - като теб - "забравям" за пиенето на вода и др. течности и се чудя да наваксвам ли... Ама избягвам да наваксвам... Той организма си знае! Като му трябва повечко вода - ще призове за това! Нямам никакви съмнения за този механизъм!