Мързеливи красавици - 11

• 37 150
  • 722
  •   1
Отговори
# 30
  • София/Горна Оряховица
Boryana, и при мен само гърми. И вчера, и днес. Но капка прохлада не видях. Обичам дъжд, ама топъл. Обичам гръмотевици. Да си на сухо, край запалена камина...бутилка вино и две чаши...
Ама йок!
Не искам студ, зима и сивота. Просто горещините ме измориха.

Нъц. Студ. На бучки. Сняг през октомври искам  Twisted Evil . Писнало ми е от обичащи лятото  Crossing Arms .

Я докато съм се сетила - споделете за боя, до към 6-7-8лв. Важното е да направи карамелени кичури върху моята кестенява косица.

# 31
  • В полите на Пирин планина
Е, стига говорите за остаряване, де - какво да кажа аз, че съм с 10-тина години повече / най-малко / от някои от вас.
Аз най-много козметика имам за коса. Утре ще се боядисам.

В детските си години спортувах спортна гимастика, но само за удоволствие, не за резултати.

И аз обичам художествена гимнастика да гледам, но тия садии адски ме дразнят  Crossing Arms

# 32
Аааа...Филингче,аз за ко са хабя да пиша като ти четеш само увода Laughing
Кисс мИ,
за тъмните кръгове,да..то си зависи от какво са...ама аз се спасих от мойте Crazy
Мезотерапийката я правих във....на лични ли да пиша Rolling Eyesда не ме баннат че правя реклама...мое ли тука да кажа... Thinking

# 33
Мезотерапийката я правих във....на лични ли да пиша Rolling Eyesда не ме баннат че правя реклама...мое ли тука да кажа... Thinking
Оф, не знам... то на лични хубУ, ама всички ще се изредят да питат, нали знаЙш как става  Crazy

# 34

wish,
недей мацко половин час с вендузи да си правиш масаж за целулита.Нали завърших курса,учихме го.Не повече от 10 минути са ти вендузите.Процедурата е-ексфоалиране,10 минути с крем против целулит и увито краче с фолио и така седиш 15 мин.После се прави антицелулитен масаж и най много 10 минути вендуза.
Не е добре повече от 10 минути,защото може да се посиниш,да си направиш беля вместо ефект!
Казвам го само защото съм го учила и практикувала на модели Hug

10 минути на кълка = 20 минути и губя някоя и друга минута, докато се намацотя с маслото, за това грубо казах половин час. А синините бяха факт първите две седмици. То не синини, ми си бях като системно малтретирана жена. Мъжа си чувстваше неудобно с мен на плажа.
 Peace

# 35
  • София/Горна Оряховица
Джейн, давай смело тука. Няма да има подозрения, нали си споменавала, че ще си правиш, не си новорегистрирана и т.н. Пишеш отзив, не реклама  Peace .

Не че ще се възползвам, докато на мен ми дойде ред за тези интервенции, кой знае каква щуротия ще е на мода  Mr. Green .

# 36
Не че ще се възползвам, докато на мен ми дойде ред за тези интервенции, кой знае каква щуротия ще е на мода  Mr. Green .
Ауууу, дрЪти ли ни нарече  Shocked
 Joy
То за мезотерапията има ли ограничение- да се прави над еди-колко-си години  newsm78

# 37
Тъй като не съм сигурна мога ли да казвам тук...няма кажа засега... Laughing
Който знае дали мога да кажа-да каже Mr. Green
А аз ще кажа,че грабнах ваучер за 146 лева за само за 22,90.....Та там ми направиха чудеса с лицето за 20 лева CrazyАко знаех,два ваучера щях да грабна...два месеца иматха давност....а свършиха още като го взех Crazy

Бори
кви кичури ма рожбе....недей откача...не ти трябват...сЕди си мирно на гЪзО и чакй да ти мине тоз мерак луд! Hug

Олее...има ли синини-говори за неправилни похвати при антицелулитна процедура.а това травмира и без друго травмираната там зона....това е най лощото което може да се случи-Ако отидете на процедури и си платите и после посинеете-не ходете повече там.
Така е защото не си разнесла целулитните депа с подходщ масаж и после си ги травмирала с вендузите и резултата не е закъснял...Внимавайте много!И появят ли се такива травми по кожата-спрете с процедурите!Не продължавайте!Това е като зов за помощ!Желателно е да се постигне хиперемия на кожата-сирече зачервяване.Задължително е дори.Но синини-това са от грешки и не знание как да се прилагат похватите!
Казвам го за да съм полезна Hug

Студиото е Ефект в Стрелбище!Вече съм им 'пациент'!Грабнаха ме от първият път!
За мезотерапияте не няма ограничения...там на място решавате какво да ти 'вкарат' LaughingНа мен момичето реши че имам нужда от колаген...имах 5-6 варианта да избирам,аз и казах тя да решава Grinning

# 38
 Joy

Ей...чшшшш..кой дърт мА.Ъ?Кой? bambam
Ей бебе...ще ти пратя две гръмотевици сЯ и ше видиш ти кой е дърт Laughing

# 39
За малко станах и е станало много смешно в темата.   Laughing

#JANE# , какво да направя, като така хубаво си описала дъждовното време?! Хм?   Heart Eyes

Писнало ми е от обичащи лятото  Crossing Arms .

Ех, как си го мислех и аз, но не ми беше удобно да го напиша.   Blush 

Bоryana, за тази бях чела хубави неща. Води се професионална.   Peace
http://hair2007.bg/index.php?cPath=24_35_104

# 40
Привет , мързеланки  Hug

Аз току-що се излюпих.  Лунувам си  и за пръв път съм само на вода. Преди все хапвах по някой грейпфрут или пиех фреш, но този път съм само на вода . Така се харесвам с плосък корем..., ама пуст мързел, не ми позволява да правя коремни преси  Mr. Green

За днес съм планувала да си направя голям ъпгрейд. По-късно ще се подстрижа, а преди това : лакче, педикюр, маски, вежди, мустаКи ... не знам ще ми стигне ли този ден. Разбира се, няма ма да пропусна и масажа с кафе , но този път мисля да го смеся с кокосово масло. Как мислите , добра ли идея е ? Само такова имам в момента.

Иначе открих супер кардио в домашни условия (понеже не умея да скачам на въже  Blush), играя си пингвинския танц  Laughing Що пот се лее  ooooh!  Ама едвам издържам 15 минути нон-стоп. Онзи ден милото да вземе и да ме запише с телефона си (тайно , разбира се), умрях си от смях и от срам  Embarassed

# 41
  • София/Горна Оряховица
 Joy

Ей...чшшшш..кой дърт мА.Ъ?Кой? bambam
Ей бебе...ще ти пратя две гръмотевици сЯ и ше видиш ти кой е дърт Laughing

Много моля, душевната ми възраст е 60+  Crossing Arms . Вие имате да ме гонитее  Whistling .
Плюс това, след тия процедури Джейн 100% пръска красота и сексапил в радиус от поне 100км.

Feeling - ще я преслушам боята, но ми се искаше да не се занимавам с поръчки, много съм нетърпелива. С едно мога, без едно - не, та и това така: искам или веднага, или хич  Laughing . Джейн - остави ме да си начеша крастата, с моя късмет ще си отидат кичурите на второ миене  Crossing Arms. Плюс това - коса бол  Mr. Green

Досега при антицелулитни масажи не съм се посинявала, ама тая канела париииии  Shocked . Някой друг пробвал ли е, или моята канела е била дефектна  hahaha .

# 42
  • София
Здравейте и честита ни нова темичка  bouquet

Лелеее колко бързо сте напреднали!Браво!
По отношение на лятото и аз не съм почитателка на жегите,но сега ме е яд че няма слънце,исках да се попека!Но пък има страхотни вълнички,много им се радвам,такива от години не съм вижала,винаги оцелваме някакви гадни 40 градусови горещини и морето е като басейн спокойно.
 Тук все още не е загърмяло и затрещяло,но го дават да вали и утре.Поне в началото на седмицата се надявам да събера малко тен.

Иначе направих си хидратиращата маска на Виши и маската за коса на Лакме от серията им за слънце си я правя всеки ден откакто съм тук,нищо че няма кой знае какво слънце Joy много добре ми се отразява!

# 43

Писнало ми е от обичащи лятото  Crossing Arms .
[/quote]

Bory, бива ли така!
Знаеш ли как се чувства сега душата ми, обичаща лято?
Миналата година ме валя сняг през октомври. Неочакван. По никое време. Ние - неподготвени. Природата - също. Беше красиво и страшно! Цялата гора пукаше, все едно гърмят пушки. А то се чупех клони на дърветата. Нямаше ток. Нямаше телефони. Бяхме изолирани от света. И не можеше да се върнем в него. Пътя бе непроходим.

Сега навън е хубаво. Свежо. Вали. Премина бурята. Градушката. Леееко просветлява някъде в далечината...

# 44
И аз не харесвам жегите и лятото, въпреки че съм родена през този сезон, ама пита ли ме някой кво любя и кво не... Mr. Green
Не мога да реша с какъв цвят да се лакирам, никаква идея нямам........ Thinking Thinking

Общи условия

Активация на акаунт