Отговори
# 360
Здравейте момичета!
И аз се записвам в темата да споделя моя опит и тревоги. На 25 години съм, цикълът ми е редовен, на 30-35 дена, това лято имах силен косопад, което ме подтикна да отида на всевъзможни прегледи и се оказа че имам поликистозни яйчници. Нямам наднормено тегло, но имам повишено окосмяване. Пих 5 месеца Ясмин, но не се чувствах добре от тях, спрях ги и вече 3ти месец си следя овулацията, около 20 тия ден засичам положителен тест, пия също така Инофолик. Не знам дали да им вярвам на тези тестове, защото бременност за сега не става...
Успех момичета, ще следя темата, явно сме доста с такъв проблем...

# 361
Скуки засега няма смисъл да пробваме стимулация,защото моя мъж пътува.Няма го по 1 месец,някога и повече,и няма гаранция,че ще си е тука когато трябва...а така се губи смисъла.За жалост не зависи от него,кога ще се прибере.Сега си пробваме когато се върне,не се пазим.Но както казах досега все се е случвало,така,че не сме могли да пробваме около овулацията.
Дано се получат нещата.А вече по нататък ще видим,какво трябва ще направим. Simple Smile
kristina_bs добре дошла!
Хубаво,е че засичаш положителен тест!
Аз този месец и аз ще правя.Взела съм си "Овю".Дано видя две еднакво наситени чертички!Цикъла ми беше около 32 дни.Има месеци е 29 ден,та се чудя кога да започна с тестването.Утре ми е 10 ден от МЦ.При теб какви бяха чертичките?Защото при мене предните месеци,преди да започна Бромокриптина и Сиофора бяха почти всеки ден с бледа втора черта...По едно време се насищаше,но не достатъчно.Че да видим....какво ще стане този път !!!
Аз съм сигурна,че всяка една от нас ще си има бебче Simple Smile Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 17 мар 2013, 23:01 от Pretty Kitty

# 362
пия също така Инофолик.
От колко време го пиеш Инофолика?

# 363
 пия също така Инофолик.
[/quote]
[/quote]

От 3 месеца, откакто спрях противозачатъчните по предписание от гинеколог. Доста се отслабва от тях, а аз съм си слабичка и за това пия сам по 1 прахче на ден.

# 364
Здравей Pretty Kitty,
аз също ползвам "Овю" 5 бр. в опаковка, спрямо твоя цикъл, може би от 13-14 ден можеш да започнеш с тестването. При мене на 17 и 18 ден втората черта беше по-бледа, на 19 и 20 бяха еднакво наситени, и на 21 ден вече беше по-бледа(предполагам тогава е била овулацията). И след това цикълът ми идва точно след 14 дена, така че най-вероятно отчитат правилно. Пожелавам ти успех и мъжът ти да е наблизо в правилния момент! А ти сега взимаш ли друго освен Бромокриптин и Сиофор?

# 365
  • Благоевград
пия също така Инофолик.
[/quote]

От 3 месеца, откакто спрях противозачатъчните по предписание от гинеколог. Доста се отслабва от тях, а аз съм си слабичка и за това пия сам по 1 прахче на ден.
[/quote]

Здравей! Би ли споделила от къде си купуваш Инофолика?  Hug

# 366
kristina_bs ами пия и Дуфастон от 16-17 ден .Защото прогестерона ми е нисък,и цикъла ми беше много нередовен,дори изчезна.Разбира се преди да открием поликистозата си имах нормален цикъл.Но ако засека с тестове О ще го започна според тестовете,понеже иначе знам,че подтиска О.
Моята братовчедка,която беше с поликистозни яйчници,първият път забременя като пи Инофолик.Не беше на стимулация с Клостилбегит.За съжаление неуспешна бременност.Но тя каза,че може би Инофолика е помогнал.
Искам да ви попитам аз мога ли да си купя да го пия,понеже доколкото знам си е добавка,не е хормони,и не изисква рецепта. newsm78 .Но пък нали пия Сиофор,и аз не знам.Тук в нашия град,въпреки,че е малък град,се намира.Мисля,че една кутия с около 30 сашета е към 25-30лв.Не съм много сигурна.Та се чудя....То нали си е фолиева киселина плюс още една съставка.Но е специално за поликистозни яйчници.

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 14:59 от Pretty Kitty

# 367
Сиофора не пречи да пиеш Инофолик, но ти се консултирай най-добре със гинеколога ти.

# 368
Инофолик съдържа инозитол (витамин Б8) и фолиева киселина, така че може да се пие без притеснение.  Peace Излиза много по-евтино, ако се купи инозитол от интернет (от iherb примерно) и фолиева киселина.  Wink

# 369
 пия също така Инофолик.

От аптека Кедър в центъра на Бургас, винаги го има. Simple Smile

# 370
  • Благоевград
пия също така Инофолик.

От аптека Кедър в центъра на Бургас, винаги го има. Simple Smile

Благодаря! Аз мислех, че само по интернет може да се поръча, и че го няма в аптечната мрежа  Hug

# 371
Има го в почти всички аптеки, но е нов продукт и събирам мнения за него.

kristina_bs, освен , че си отслабнала, има ли някакъв друг ефект Инофолика, доволна ли си?

# 372
Lemy , поне имам редовна овулация и цикъл, но не знам дали е благодарение на Инофолика.

# 373
Кристина щом имаш редовен цикъл,мисля,че е нормално и редовна овулация да имаш.Докато при мен ми идва с Дуфастон,поне от 2г насам е така.Надявам се да се отърва от гадните килограми,и цикъла ми да се възстанови.При мен андрогените са повишени.Бяха ми изписали Спиронолактон за окосмяването,това е антиандроген,но аз го бях спряла.Чудя се,мисля да се консултирам с гинеколога ми,и да ми назначи нещо за това окосмяване.Много е е страх да не се увеличи.Ден и нощ мисля затова.Макарче,както казах аз съм много бяла по тялото нямам,само около брадичката и бакенбадрите,но тях ги махам.А откакто ходя на фото епилация,имам чувството,че станаха още повече,не намаляват.Някой беше ми споменал за някакъв крем,който изрусявал косъмчетата и не си личали толкова.Направо ще се гръмна вече.
Започнах да правя и тестове за О,ама...мисля,че няма да видя две еднакво наситени чертички,въпреки Бромокриптина и Сиофора,които уж подобряват овулацията.

# 374
Здарвейте
Jana Ina аз имам доста колограми за сваляне, но не знам дали може дасе каже, че е наднормено тегло...
За сега ще спазвам каквото са ми казали, а като пусна контрола ще преценя дали да търся и друго мнение.Иначе мисля че този месец съм имала О и днес даже ми дойде  в последно време много се радвам на лелята(поне като не съм бременна, нещата да вървят към по добро)
Pretty Kitty  Hug
И  аз се замислих за този Инофолик дали да не пия, но малко ме е страх?

Общи условия

Активация на акаунт