За контракции ослушваме се вече, бърза да излиза СЕПТЕМВРИйското човече!

• 25 726
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
ох, и моята бебка така ме рита, че днес по едно време имах чувство, че ще ме счупи реброто!  newsm78

# 661
Сега се връщаме от уролог. Мъжо няма никакви кондиломи, а обикновени плоски брадавици от бръсненето. Тая кожната докторка направо искам да я убия. Последния месец само ме стресира. Както и да е вече съм спокойна и чакам термина  Mr. Green

Супер, вече само хубави мисли и се наслаждавай на бременността   Hug

Така е, Фейт, баш много се усещат последния месец, корема ми като ластик го разпъва. И ние сме горе вдясно с крачетата, една и съща поза са заели младежите  Heart Eyes

# 662

Така е, Фейт, баш много се усещат последния месец, корема ми като ластик го разпъва. И ние сме горе вдясно с крачетата, една и съща поза са заели младежите  Heart Eyes

На моменти взимах, че се притеснявах ... нали уж казват, че ако не усещаш бебето или пък го усещаш много активно е хубаво да се види какво става. Та се притесних да не е само моя мъник да е толкова шавлив  ooooh! но ме успокоихте. И при мен е точно като "ластик" ав единия край, а в другия  Mr. Green

# 663
Калина, ходи ли на отворените врати в Тина Киркова, харесаха ли ти условията?

Фейт, въобще не се притеснявай, че е шавлив, нормално е. Все пак им е тясно, големи са вече и ги усещаме по-силно, даже бих казала болезнено на моменти.

# 664
F.a.t.e. ами да  newsm78 те и сгъваемите са толкова...много е евтина вашата  Rolling Eyes откъде я купихте.
Мен само на моменти ме рита по силно, вас колко често ви ритат.
А име още не сме измислили newsm78 ама трябва да е с буквата "А" newsm12

# 665
Тъкмо ви дочетох и то оп, въпрос за мен Simple Smile

Ходих на ОВ, доволна съм. Акушерките бяха супер мили, очаквах някакви лошо гледащи изродки, но не бяха такива Simple Smile)) Показаха ни родилната зала, ВИП родилните, стаята с ваната, и стаите за настаняване. Условията са болнични, няма какво да се заблуждаваме, но изглежда чисто, леглата са с хубави матраци - твърди, защото аз на еко не мога да спя, в самостоятелните ВИП стаи са по-готини, имат някакво повдигане. Вчера като ходихме с мъжа ми до там, акушерката на смяна не знаеше дали при нас седят бебетата, казаха, че да, ако ги искаме Simple Smile Освен това позволяват да се откажеш  от ваксини, ако искаш да ти го сложат веднага на теб няма проблем и т.н. неща, които сме коментирали. Като цяло изглеждат човечни и разбрани. Абе с две думи, там ще ходя аз Simple Smile най-сетне реших къде да раждам.

Мартичка, и на мен това са ми най-готините имена за момче, но както знаете избрах Симеон Simple Smile

Иначе и аз от началото на месеца бебо го усещам много активен, все нещо се намества и разпъва, едни дълги прака е отпрал... Горе в ляво му усещам дупенцето, долу ниско в дясно една малка петичка... и напва, напъва... ще излезе отстрани още малко Simple Smile))

# 666
аа, много ми харесват покупките на natalie_mos, от къде са тези сладки гащеризончета?

Мартичка - хубав комплект е избрал мъжа ти! Не му се карай Simple Smile

# 667
Пипи, добре дошла, аз не разбрах какво бебче чакате, господин или госпожица  Heart Eyes
Благодаря!  bouquet
Твърдо ще съм свекърва.  Twisted Evil
Очаквам момченце. Heart Eyes

# 668
Пипи, честита новина! Simple Smile   bouquet

Аз чета ли, чета и няма изчитане....  Tired Имах разни неприятности - срязали ми предната лява гума на колата и се разправях със застрахователи. Колата паркирана пред входа на блока. Не знам кой изрод би направил такова нещо на бременна жена!  ooooh! Два дни нямах време да седна на компа и то станало каквото станало! И предния път беше така - забегнах за малко и Галка родила. Сега - Поколоко! Да са живи и здрави и мама и бебе! Ако някоя мама драпа да ражда, свирнете - няма да влизам 2-3 дни!  Joy

Само да ви предупредя, че наближава пълнолунието, момичета! Wink А както казват старите акушерки - "Не ща да съм нощна смяна по пълнолуние!" Ако бременността има връзка с лунния цикъл (както всъщност се оказва), то да значи - стягайте багажа по-систематично! Simple Smile Аз вече съм готова, макар че никак не ми се занимава с една малка Лъвица (нищо лично!). За щастие дребната не дава признаци, че й се излиза.

Последна редакция: вт, 14 авг 2012, 22:07 от Agira

# 669
  • При моите мъже...
Готвенето - като сготвя някаква супичка и манджика, които могат да се замразяват, замразявам по 2-3 бурканчета от пюрета или малки кутийки и като не ми се занимава или нямам време вадя от тях и малкия е уреден с ядене. Отделно от това и аз като Фейт имам замразени заготовки (задушен спанак, задушен зелен боб, нарязани зеленчуци и т.н.), които сравнително бързо стават на някаква манджа при зор.

Възглавничка за подпиране не мисля че е необходима. Имахме такава, щото на курса за бременни много ни натякваха колко са важни, но на практика бебетата в началото не се въртят - както ги сложиш-така стоят. А като почната да се въртят - никаква възглавничка не може да ги удържи;)

Баткото ще ходи на ясла, веднага щом се изчерпа възможността някой да е покрай мен. Това се очаква да се случи около месец след раждането. Просто няма да смогвам, особено ако номер 2 е като номер 1 Laughing - не спящ по цяла нощ, ревящ постоянно, с ужасни колики и т.н. Heart Eyes
Ще има да ми влачи вируси... ама няма кой да го гледа Tired Дано се справя с кърменето и да давам антитела на бебо така Praynig

И мен ме тресат някакви депресии... smile3516 Направо не мога да се понасям Crossing Arms Може би защото моите мъже заминават утре на море, а аз оставам... хем аз настоявах да отидат заради малкия, че много боледува миналата година.

# 670

Лъки, къде ходиш на ЖК? За коя болница си се ориентирала?

Ходя на ЖК в квартала, лекарката, която я води не изражда. За сега съм за АГ само дето си нямам лекар и какво се ослушвам още не знам  Rolling Eyes

Май 2 Пипита станахте  Mr. Green Добре дошло на другото Пипи  Heart Eyes

angel_bbb, посмях се с твоя сън. То голяма фантазия ни гони явно...

За градината и баткото- ние ще го спрем вероятно за месец на първо време. Няма бабин дом, така че в началото ще ми е весело ...

Последна редакция: вт, 14 авг 2012, 22:11 от Lucky*

# 671
здравейте и аз да се отчета от изследванията от днес
хемоглобина се е вдигнал-от 109 на 118 newsm44 newsm44 newsm44 без да съм пила нищоооо
всичко друго си е супер в норми Peace
в неделя живи и здрави ще съм госпожа Казакова-ако утре всичко е ок с документите като ги занесем  Party Peace Crazy

# 672
...Добре дошло на другото Пипи  Heart Eyes
Благодаря!  bouquet

Пипи, честита новина! Simple Smile   bouquet
Благодарско!  bouquet

Как си вдигате хемоглобина?
Аз за калций хапвам всеки ден купичка домашно кисело мляко със смляно сурово сусамено семе. Сега си купих и ленено семе, че беше свършило. Ще го добавям и него в бъркоча. Но за хемоглобина какво трябва да паса, за да не лепна анемия? newsm78

# 673
Ехаа francheskasweet, докато свикнеш с ново име и хоп....и семейната бройка се променила  smile3521

За баткото съм планирала едноседмична почивка между яслата и детската градина и то май ще съвпадне с първата седмица на бебо вкъщи....още от сега го съжалявам, че трябва едновременно да свиква с новото слънце в семейството и с нова детска градина. Мамите с второ, чели ли сте нещо по въпроса?

а по въпроса с подготовката, купихте ли си сутиени за кърмене, че аз се завърнах на работа след морето и време за обиколки по магазините съвсем няма...а ми трябват поне два....черни...  smile3506

# 674
Чета, че пак за сънища си говорим. Аз секс сънувах снощи  Embarassed Пак добре, че с мъжа ми, че предната бременност бях подкарала де що мъж познавам - направо са ми нещо страшно сънищата при бременност  hahaha
д_цветанова, много добре те разбирам - и за мъжа, и за гумите, и за кочината, и за готвенето  Tired И аз си имам един малък юнак, който трябва да яде сериозно всяка вечер, големият да се оправя, ама малкия няма как, а яде маймуната, не се шегува - не можем да минем с таратор и диня, макар че и тях не ги пропуска  Whistling
Авара, паднах от смях с този корем, страховит е  Joy
Ейнджъл_ббб, муахаха - и ти си за първа награда за сънища  Joy
Лили, ха дано да съм като в Софяленд като раждам, само не на някое влакче на ужасите  hahaha
Чудесни новини за Пламен на Поколоко и страшно се радвам, че вече са си заедно  Hug
Започнах да купувам дрехи за изписването на бебо - просто много се изкефих на едно боди с шапчица, на сини и бели райета, на които пише: "born 2012". Само че сега идея си нямам откъде ще купувам и как ще комбинирам цветово с останалите неща - някакво панталонче ми трябва, чорапки, някоя връхна дрешка сигурно  newsm78
Мели Джи, мисля да си ходи на ДГ баткото - и без това те там май по-добре го гледат от мен, все аз успявам да го разболея, мойто е обратното на всички, които боледуват в ДГ  Joy
Алекса, не се притеснявай от промените накуп, децата са много адаптивни, но много му обяснявай предварително и за двете неща, които го чакат, да е подготвен психически - гледам, че горе-долу са ни на една възраст батковците  Hug

Общи условия

Активация на акаунт