Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 9

• 49 158
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
# 571

голям зор видях доката го намеря млад и избръснат - Батко Wink

# 572
  • София
момичета,

докато превеждах част от еп. 3, едно изречение на Кенан ми направи силно впечатление. Бих желала да го споделя с вас.

- Защо си я отпратил?
- Защото съм инат, татко С.… Казах й, че повече не бих я погледнал в лицето, след като първият път отхвърли предложението ми. … Сега обаче мисля, че ние сме еднакви (че си приличаме).

очаквам вашите разсъждения по въпроса! Интересно ми е да чуя, какво мислите. Така или иначе нямаме епизод тази седмица, нека си спретнем малка дискусия  Hug

# 573
                                                 А и мама Айше е хубава жена

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 17:59 от sebilMM

# 574
    Мише, спомнам си много добре и двете сцени в които Нуран отказа на Кенан да участва в неговия филм-

Първият път ,беше смутена , притеснена , изненадана от предложението  и затова отказа според мен.
Вторият път ,тя просто не прецени с кого си има работа - един успяващ режисьор, красив при това със самочувствие  и едно селско момиче  да кокетира пред него и му откаже повторно  newsm78 newsm78 newsm78 Нуран премина границата и затова и каза  ,че никога повече няма да и предложи  нищо .
Това ,че Нуран се заинати и отказа  повторната покана ,го накара да се замисли  по- късно колко си приличат -Не са от хората ,които дори  да ги привлича нещо или жадуват за него отдавна  от раз ще кажат да .
Мисля си , че това откровение на Кенан пред Баба Сух....ще оформи и понатаъшното му поведение във филма.

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 15:35 от sebilMM

# 575
  • София
да, и аз се замислих, че визира ината или гордостта т.е. по това си приличат  Peace

# 576
Поздрав на сите  Hug  bouquet

# 577
  • София
Ето някой , които се нуждае от пепелник  LaughingЩе взема да я харесам най накрая  Joy Joy Joy

Паси  Hug

# 578

И по двете си приличат според менМише

- първо инат , а после гордост до си признаят-
При два еднакви характера какво ле ще се получи newsm78

Е Шатци , супер показател за харесване - няма що hahaha hahaha hahaha hahaha

Паси     bouquet

# 579
  • София
само да не е като в приказката за острите камъни  Rolling Eyes

# 580
   Ако се окажат два остри камъка ,които не могат да мелят дребните зрънца в любовта ,то може за щастие на феновете на Леман да са много  подходящи в създаването на супер филми.

Нали това очакваме- Кенан  успял режисьор,а Нуран филмова звезда

А какво ще стане с Леман ,още не ми е много ясно

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 19:46 от sebilMM

# 581

Езги  я харесвам много ,за Леман си мълча

# 582
Все още не съм гледала частта с превод и засега не мога да кажа нищо по дискусията.

Всичко около Леман се очертава да е тежка драма.
И тук не говоря за харесване или не.
Много ми се иска и тя поне малко да бъде щастлива.
Когато един мъж обича една жена знаем на какво е способен,
но тъжното тук е,  че за сега не виждам обич.
Питах веднъж какво ги свързва, няма нито любов, нито кой знае какви таланти у двамата.
Засега виждам само удобство, навик и малко страх от самота, всеки по своему обременен от трагични обстоятелства, независещи от самите тях.

За Нуран нещата са ясни, макар и с късмет успя да се качи в успешния влак и вече всичко зависи само от нея, тежките моменти по скоро ще са предизвикани от хората около нея.

# 583
Рими, newsm10

Hug Hug

Тука е със севгилито - Умут Курт. Wink

# 584

Рими, аз против  , "актрисата " Леман какво бих имала против- нищо. Rolling Eyes,но имам против поведението и  на жена и държанието и с Кенан -фалшива , преднамерена в действията  си , простовато поведение когато проревнува от Нуран.
Кога и по какво разбрахте ,че го обича , че смятате за нормално да останат завинаги заедно .
Това не е любов ,това е тънка сметка .
Аз не виждам и капка любов ,както аз я разбирам естествено  и у Кенан към нея.

Общи условия

Активация на акаунт