Парфюмни размисли и страсти - 160

• 52 772
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте! Искам да задам един въпрос, на който вероятно вие ще знаете отговора. Оня ден душих разни парфюми, харесах си много Flora by Gucci Gorgeous Gardenia. Потърсих я в интернет да видя колко струва там и изненадващо навсякъде има само 100 мл. без опаковка, направи ми впечатление това, че абсолютно навсякъде е без опаковка. Стана ми доста странно... и съмнително. Дали е оригиналния парфюм според вас, все пак не беше обявен като тестер никъде. Сигурно отворих 20 сайта. Цената му варираше от 80 до 100 лв за 100 мл.  newsm78

# 286
  • гр.Добрич
kovatcheva, ще го поръчам на сляпо и затова ми се иска да не се изхвърлям много. Винаги може реванш.

# 287
  • София
kovatcheva,  спомням си твоя PG 4 и сега ще търся бонбони Амфора да ми уталожат пощеливостта към парфюма.
Разнежена, хич не питай за него, че усетиш ли го, ще поискаш да го имаш.

Мухливичкото от Коромандела ми остава във въздуха след пръскане, а на кожа е някаква красота, ама шоколад ли е, ванилия ли е  - не знам. Радва ме обаче много.

Все се каня да кажа и сега ще го направя: базата на Ликьорения Ейлиън е толкова хубава, че след близо две години притежание на аромата, още я преоткривам и не мога да й се наситя. До тук това е най-добрата база, която познавам.

Последна редакция: вт, 21 авг 2012, 13:23 от seemly

# 288
  • София
kovatcheva, ще го поръчам на сляпо и затова ми се иска да не се изхвърлям много. Винаги може реванш.

този парфюм има толкова много фенове тук, че ако случайно не ти хареса ще го размениш без проблем за нещо хубаво  Peace

# 289
  • Sofia
Здравейте! Искам да задам един въпрос, на който вероятно вие ще знаете отговора. Оня ден душих разни парфюми, харесах си много Flora by Gucci Gorgeous Gardenia. Потърсих я в интернет да видя колко струва там и изненадващо навсякъде има само 100 мл. без опаковка, направи ми впечатление това, че абсолютно навсякъде е без опаковка. Стана ми доста странно... и съмнително. Дали е оригиналния парфюм според вас, все пак не беше обявен като тестер никъде. Сигурно отворих 20 сайта. Цената му варираше от 80 до 100 лв за 100 мл.  newsm78

Забранено да е да се продват тестери, затова навсякъде (вкл. други държави) ги обозначават като парфюми без опаковка.

# 290
Разнежена, представи си червена кутия бонбони Амфора от твоето детство Heart Eyes. Отваряш капака и те лъхва много наситена, характерна шоколадова миризма. Ето на това мирише Муск Маори, все едно че си забил носа си в кутията.

Точно на това мирише!
Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesЗнаех си че не трябва да питам  LaughingЗачетох се за аромата, рускиня пък го определя на някакво тяхно кафе Север от детството Laughing  ooooh!

Последна редакция: вт, 21 авг 2012, 14:39 от raz_nejena

# 291
  • София
Някай поръчвал ли е от сайта на Parfumerie Generale до Бг? Интересува ме цената на доставката.
И познава ли вече някой оттук тази версия на Alien:http://www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Alien-Essence- … bsolue-15452.html

# 292
От всичко прочетено и посочените парфюми - бабички, разбрах, че си падам по тях Simple Smile

Jil Sander 4 - мисля също спада към ретро парфюмите, на мен ми е толкова любим, че чак ми е жал да се пръскам  Rolling Eyes

Харесвам почти всички Шанели, с малки изключения от тези, които съм имала.

Наближава ми времето за парфюмна покупка и списъка ми е толкова дълъг, че не знам с кой да започна...

# 293
Парфюмните феи, може ли да ме посъветвате thierry mugler alien , дали си заслужава парите , и дали от този сайт "парфюм-бг.ком" ще е издържлив , абе като цяло силен ли е аромата и издръжлив , не като тези китайските боклички Simple Smile и някоя знае ли на какво мирише горе -долу , Приятен ден  Simple Smile Simple Smile

# 294
Бижутка,  Hug Hug
Моля да не го приемаш като заяждане, но от многото писания по темата, реших снощи да седна и да намеря каквото мога по темата. И да сметна тия цифри, така както ми звучи логично.
Боже, Фокси, ти пък! Joy Hug Та това твоето си е нАучен труд! Crazy Едно, че мразя математика, второ, че не се погаждаме с нея... Трето - нивгаш не бих се впрегнала да изчислявам според плътност на съставките Blush
Разбира се, вероятно си права, но трябва да си назначим математик и химик, които да анализират плътностите и да направят съответните изчисления за всеки вид, и тип парфюм, който познаваме, което си е сериозна работа и следва да бъде заплатена. Laughing Такива бюджетни средства още не сме предвидили в малкото ни парфюмно общество и ако някой се наеме на доброволни начала при дилема в размените, шапка му свалям. Аз нито мога, нито имам желание да се сблъсквам с толкова математика. А на теб -  bouquet за труда и логиката.

# 295
Парфюмните феи, може ли да ме посъветвате thierry mugler alien , дали си заслужава парите , и дали от този сайт "парфюм-бг.ком" ще е издържлив , абе като цяло силен ли е аромата и издръжлив , не като тези китайските боклички Simple Smile и някоя знае ли на какво мирише горе -долу , Приятен ден  Simple Smile Simple Smile
Силен, шлейфов, прекрасен парфюм, но закупен от хубав сайт или най-добре от магазин за парфюмерия. Този сайт не го знам.

# 296
Ами уж ми го похвалиха , а ти би ли ми препоръчала някой "готин" сайт , или акоо по някаква случайност си от Пловдив или Стара Загора да ми препоръчаш направо надежден магазин , че тук в моят град е плачевно състоянието на магазините за козметика и по специално парфюмериите , някакви боклучки трагедия  Hug

# 297
  • София
Да, този сайт е читав. Парфюмът го има навсякъде, най-добре го пробвай, преди да купиш.

# 298
Ами то го има , но не навсякъде е качеството което искам  Laughing Благодаря Ви Hug

# 299
  • Там, където ме обичат
Бижу, мерси!   bouquet
Не е кой знае какво, щото плътност се учи в гимназиален курс, а проценти и пропорции имаше тази година на изпита за 7-ми клас. А аз тоя изпит го държа вече два пъти.  Mr. Green

Днес тествах няколко Тезорита (Атти ме подкокороса). Лотуса ми стои като ванилов сладолед с мънинко карамел, нежен и лек, Орхидеята ми напомни едновремешния швепс Ананас, а Драконовите нокти толкова бързо ми изчезнаха, че не знам изобщо на какво ухаят. Явно съм в ремисия.
Иначе за маниите ни, нищо коренно различно от другите - дрехи, шалове и най-вече обувки. Не са много, но затова пък скъпи. Добре, че ММ не пита ни за обувките, ни за парфюмите  newsm43.

Общи условия

Активация на акаунт