Целуване и натискане на публично място

• 24 011
  • 201
  •   1
Отговори
# 90
Не виждам връзка с облизването на части от тялото на зрял индивид, който може да потърпи докато стигнат спалнята си.
Абсолютно, както казах съм съгласна, че индивидът може да потърпи, обикновено са мъже тези индивиди, апропо.
И защо минавате в крайности, на масата в ресторанта кърменето е малко прекалено, но това е изключение, обикновено кърмещата майка е на детската площадка, хората се съобразяват, в ресторанта е по-скоро изключение наистина.

# 91
Ма те на маса в ресторант ли са били на Пини роднините?  newsm78

навсякъде - и в ресторант, и у дома и у свекъра, и у тях.
Това е системен тормоз  Joy Joy Joy
умрех от завист, че моят мъж не ми ближе пръстите, така  че другите да видят  Crossing Arms

# 92
  може публичността да ги възбужда,  защо сте такива, значи...

Не става, Пини, на теб ако ти оближе пръстите мъж ти пред хората, хич няма да ти стане готино, бас държа.

# 93
Ма те на маса в ресторант ли са били на Пини роднините?  newsm78

навсякъде - и в ресторант, и у дома и у свекъра, и у тях.
Това е системен тормоз  Joy Joy Joy
умрех от завист, че моят мъж не ми ближе пръстите, така  че другите да видят  Crossing Arms

У тях защо ходите? Поне това си спестете, щом е такъв проблем. Ресторанти вероятно не посещавате заедно всяка вечер, свекъра обаче - някак ще изтърпите...Какво да ти кажа, хора всякакви. Да не ти пука  Wink

Не мисля, че това точно ги възбужда. Просто явно са такива натури - не им пука особено от външния свят и мнението на околните.

# 94
Мий си краката.

# 95
не мога и не искам да прекъсна контакт с тях само заради това.
Те иначе и двамата са много мили и когато не са заети със себе си, са много приятна и весела компания

# 96
Не мисля, че това точно ги възбужда. Просто явно са такива натури - не им пука особено от външния свят и мнението на околните.

Ох, и на мен ми е хубаво някой път така да си пръъдна с кеф.  Ама пусто, като ми пука за външния свят.

# 97
  • В Космоса
Хм, айде пред непознати кво им дреме, разкрепостени хорица, но и пред роднините щом не се свенят, явно са мега пердета. Joy
Иначе, на мен също не би ми било особено приятно да ги гледам, но забележки не е моя работа да им правя.

# 98
не мога и не искам да прекъсна контакт с тях само заради това.
Те иначе и двамата са много мили и когато не са заети със себе си, са много приятна и весела компания

Е, последно ти ги искаш само за себе си ли?  Joy
Нали нон стоп се натискали - как тогава са приятна компания?

Ох, и на мен ми е хубаво някой път така да си пръъдна с кеф.  Ама пусто, като ми пука за външния свят.
О, на много не им пука - пърдят си на воля  Peace

И защо пред познати да се прави човек на нещо, което не е?
Тоест ако са от хората - дето не им дреме като цяло - защо пред роднини да им задремва изведнъж? Логика няма.

# 99
  • В Космоса

И защо пред познати да се прави човек на нещо, което не е?
Тоест ако са от хората - дето не им дреме като цяло - защо пред роднини да им задремва изведнъж? Логика няма.

На мен изобщо такова поведение - натискане, осмукване и лигавене на публично място ми е присъщо единствено за незуряли психически индивиди, та разсъждавам от такава гледна точка - тази на инфантилите. Crazy А както знаем, младежите са всякакви пред непознати, но пред мама и тати спазват нужното благоприличие, че даже и прекаляват. Joy

# 100
Всъщност не само неузрелите, ами и тези с бушуващи хормони, което не зависи от възрастта само.
Не знам за вас, аз го приемам напълно нормално, все едно виждам жена - чакаща на спирката. Както и да е де, то е ясно, че хората са различни.
Обаче не мога да не реагирам за неща, които ме засягат - например кучета, пуснати без наморници и каишки - едно таков анападна сина наскоро, каращи бесно по улиците селски тарикати - един щеше да ме отнесе от тротоара на ъгъл зимата, въобще неща - дето някак ме застрашават. Останалото...е въпрос на вкус - казало кучето и продължило да си лиже под опашката...

# 101
  • София
Вили, извинявай, но подписът ти е страшен просто!  Joy
Простете за спама....

# 102
По-назад казах,че не би ми било приятно ако съм на една маса с подобна двойка.Просто ще се чувствам излишна.Ако обаче са непознати и нищо не ме задължава да съм залепена за тях,не ми пречат.А на плажа такова поведение хич няма да ме впечатли.

# 103
Излишна пък ти - щото не си в кюпа ли  Joy

GENTIL - благодаря, аз мислех и години да сложа, ама викам айде нема... Whistling

# 104
Вилико,нее-за какво съм им-да им "светя"?

Общи условия

Активация на акаунт