АВГУСТинките половината с кърмене и колики се мъчат, а другите кореми още пъчат

• 34 319
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
  • софия
ЧЕСТИТО НА МИГЛЕНЧИЦА, МАГИ - ВАРНА И СОНИТУ! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ  ДА ВИ НОСЯТ МНОГО РАДОСТ!

Успех на всички, на които им предстои най - вълнуващата среща.

Моят термин е днес. Ама да видим. Сутринта ми падна много малка част от тапата  и нещо много леко ме наболява кръста и корема. Аз по принцип искам утре да раждам. Ама божа работа.

# 391
  • София
Фейси, не ми е обилно кафявото, сигурно кюртажа оказва влияние при теб. Ох ама не разбрах защо кюртаж са ти правили, някои лекари го правят просто да се застраховат, че цялата плацента е излязла, но не е много редно според мен. Аз нямам никаква болка долу, моето секцио беше повече от прекрасно и нямам никакви оплаквания. Обади се на док. Hug
Аз не бих оставяла телевизора да работи докато спим.
Обадих се на нашата педиатърка и ще ни посети в понеделник, леко ме притесняват някои неща: пъпчето няма изгледи да пада, жътеничката май още не ни минава, с храненето не мога да се нагодя. Веднъж дневно се получава да му дам АМ, защото кърмата ми не е много. Мъжът ми се наплаши от онази докторка дето ни накара да мерим преди и след хранене и само обикаля около мен и пита колко тежи, премерила ли съм го и дали се храни достатъчно от мен. Кантарът показва, че в повечето случаи изяжда по 50гр, в най-добрия случай 80гр. Но и много спи, няма будене, така храненето му става на повече от 3 часа, понякога на 4, а като ви чета как изяждат по 90гр и то по-малки бебета. Уф докато пишех се притесних още повече.

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 10:47 от bi_bi

# 392
Бибка, спокойно скъпа- няма проблем, то нали не е нужно всички бебета да хапват много, нали все на някого трябва да е злоядото. Може да си изтеглила късата клечка и освен това аз си мечтаех за такова като твоето- хем спи, хем не яде много, понеже пък като почне много да яде и моят педи викаше,че щял да е дебел,че и на диета го постави и др. подобни. Hug
Аз бях на тонове и им казах,че после искам преглед, те се съгласиха, но тоновете ми отчетоха някакви контракции и ме пратиха направо в приемния- там дойде лекар, каза ,че още съм с един пръст разкритие(е неговия пръст не е толкова фин и да речем,че не е 1 см, а е 1,5 см Laughing) и после видя тоновете й каза, че това ако били контракции съм щяла да родя др. година. И освен това ми каза като станели регулярни през 5 мин. да съм чакала 2 часа у нас и после да отида.  Shocked На косъм бях да го питам дали да не изчакам да видя главичката и тогава  да отида....

# 393
[
 На косъм бях да го питам дали да не изчакам да видя главичката и тогава  да отида....

hahaha hahaha hahaha а бе тоя е откачен  Crazy

белверде аааааами да...аз само се приготвям психически,пък каквото стане  Hug Mr. Green

Аз тъкмо се събудих...е,не баш Simple Smile Днес пак съм сама цял ден и пак ще скучая. Tired
Ама довечера ще поизляза малко Simple Smile)) Хубав ден на всички раждащи ,нераждащи и родили  Heart Eyes
 Hug

# 394
Лудница и Белведере давам ви път за ТК, аз ще си почакам още месец с това пръстче разкритие.Че тоя беше и внимателен на всичкото отгоре и едва ли ми е направил повече от пръстче разкритието.
Тринити, от която чакаме новини от преглед, ами ще я разходя бе и в парка и където кажеш- то какво да ти кажа при толкова кърмещи жени младежите едва ли ще забележат моето Д. Joy

# 395

Здавейте на всички обебени мами и на тези, които си очакват мъниците!!
Сискам палци за тези от вас които ще раждат днес, надявам се всичко да мине леко и бързо!
Честито и на всички мами които гушкат бебоци тези дни, нямам време да чета всичко, и няма да изброявам поименно, за да не пропусна някоя мама.
Относно секциото -кървенето, аз все още кървя- слабо зацапва кафеникаво-червено е. Док каза, че е нормално до 40дена да го има, ставало после жълто.... !? Инъче операцията не ме боли, възстановена съм мисля на почти 100%, не ми опъват шевовете, нито изпитвам дискомфорт.
Бебе Тея днес беше на междинна консултация, нддали сме с 600гр за 2 седмици и сме поразнали с 3 сантиметра  newsm44 newsm44
Държахме се прилично, без да плаче изтърпя целия преглед, всички ртъчканици, обличанки и събличанки... после заспа блажено.
Док, каза че фонтанелата ни е малка, едната е почти затворена, а другата била с малък размер... аз пак се вкарвам във филми съответно...
Някой ако има инфо или подобен проблем, моля да сподели.
Друго какво- имаме си колики, вече... пробвах с капките Колийф и мисля, че имат ефект, когато ги давам беба е спокойна, пропусна ли- адът слиза на земята.... за инфо- тези капки са на практика, липсващия ензим за разграждан на сложните захари в бебешкото коремче и спомага това. Дано има ефект, че беба като ревне ми иде и аз с нея да ревна...
Това е за сега от мен. Поздрави на всички и успех с кърменето!!!

# 396
Гунди, много се смях с твоя доктор  hahaha
Моя бейбифон има лампа и е ок, ама пускам и нощната за кърмене.
Ох да ви кажа - вече не знам какво да правя. Да го будя ли това дете да го кърмя, не ли.. вчера през деня всичко беше супер, обаче от 22:30 до 8:30 сутринта беше кошмар, да сме спали и двамата за около 2 часа, постоянно искаше цица, после заспиваше, после мрънкаше, после пълнеше памперсите и имаше газове. И сега се чудя да го събуждам ли или да го чакам.. ама ако го чакам ме е страх, че няма да ги направим тея 8 хранения.. ама пък много казват, че не ги будят, някой да даде съвет  Confused Hug

# 397
Белверде, момченцата деви са много добрички, кротки, разумни и послушни.  Blush

Как ще го реже, Луничке? Аз не бих позволила  Naughty Памперсът изобщо не оказва влияние на падането  Peace

Бюти, за 24ч общо може да му позволиш една пауза от 4 часа (казват ЛЛЛ), тук в болницата разрешават 6.

# 398
И аз мисля,че и повече време да не суче не е такъв проблем и то като се има предвид,че др. седмица може и др. режим да си измисли човека.Моят Виктор си сменяше постоянно режима, нямаше нагаждане.А моят проблем беше обратния педи-то все искаше да си почивал по 6 часа нощем, ама я да му го беше обяснил на бебето. да не би тия газове да го мъчат- защо и ти не пробваш с капки, даваш ли му вече, те стават май точно за газове или пък му дай пробиотик-той си е ама точно за газовете и освен това имало един на капки, ама Тринити ще припомни как се казваше.

# 399
Да разкажа за нашата междинна консултация,
махнахме пъпчето, то почти беше паднало и да се колебая, и да не се колебая свърши вече, доверих се на преценката на лекарката, дано не съм сбъркала  Tired

Иначе от изписването 3050 кг. сега сме 4 кг., добре се справяме, обаче цяла сутрин ни мъчат коликите и се чудя дали не е от млякото, че закусвах прясно мляко с корнфлейкс.

Би Би, не се притеснявай, всичко ще е наред, да видим на теб какво ще ти кажат за пъпчето и жълтеницата.

Бюти, и аз така знам максимум пауза 4-6 часа, ама то всяко бебе си е индивидуално.

А всъщност газовете, не са ли колики  newsm78

# 400
Колики са спазми на червата. Съпроводени са и с газове, да. От захарта в млякото е. Обикновено след 3-ти, 4-ти месец преминават. И моята се гърчи ужасно, пъшка, напъва се, ама не плаче изобщо. Ама то и само пъшкане и пънене е достатъчно да ме държат будна нощем  Crazy
Днес ще взема някакви белгийски, хомеопатични, че онези със симетикона запичат, а мойта и без това не е от редовните  hahaha, ако не помогнат, ще поръчам от Англия Колийф и аз, че тук ги няма.

# 401
  • София
Гунди, този е бил голямо хахо Simple Smile благодаря ти, че ми даваш път за ТК, но нищо чудно и ти да имаш повече разкритие от мен, т.е. аз да нямам никакво Close Утре ще разбера на гадния преглед за разкритие, който до този момент не ми е правен и си го представям как ли не, и срам не срам ще попитам нещо, което ме тормози във връзка с него Embarassed
Скрит текст:
Той се прави без спекулум, а в същото време пръста трябва да достигне до до шийката, е това как е възможно, в смисъл май голяма част от ръката (сигурно до китката Rolling Eyes) трябва да влезе в Минка Shocked и едва ли е много приятно и комфортно ooooh!
Блонди, добре звучи описанието за девичките, никак не е зле дори  Wink А не са ли много големи педанти, дори и за женски неща, примерно за манджа, за чистене все да намерят някакъв косур newsm78  Иначе знам, че са много принципни в работата си Simple Smile

# 402
Здравейте мамчета  Hug
Най - после и аз да се добера до лаптопа и да драсна някой и друг ред  Mr. Green
Ние с Алекс сме добре Flutter Кърми ме се на поискване горе долу през 3 часа по 15 мин. на гърда но ми е малко притеснено -- когато се оригне моментално започва хълцане  Rolling Eyes или другия случай да повърне след оригване   Thinking и имам чувството че не се е нахранил но памперсите почти на всяко кърмене са пълни което пък ме успокоява че се храни добре  Crazy иначе през ноща се случва да си пропусне 1 хранене а и немога да го събудя за да му дам  Laughing  ....
От Германия ми донесоха Lefax  за колики (все още няма) но като му започнат дано да помогне лекарството..Пъпчето още не му е паднало слагам му спирт и сулфатиазол педиатърката ми каза че до 10 дни ще му падне а вече 12 ден нищо дано скоро падне  Hug
Мамите  на който днес им предстой първата среща с бебчетата им желая бързо и безпроблемно раждане  Hug
А на мамите който вече си гушкат бебоците ЧЕСТИТО   bouquet Да са ви живи и здрави и много радост да ви носят !!!  Hug

# 403
Здравейте  Tired тази нощ пак заспах в 4. Тази нощ имах  контракции -стягане на корема, придружено с по- силна болка в кръста и то на 3-4 мин в продължение на 2 часа, а преди това май прокървих леко  newsm78, но аз май знам от какво се получи така.  luvbed ...а, уж бяхме внимателни...  doh

# 404
  • софия
belverde  прегледа за разкритие беше само с пръсти / т.е. с 2/. Доктора си сложи малко гел на пръстите и така. Беше по - скоро неприятно отколкото болезнено.

Общи условия

Активация на акаунт