Проклятието на красивата жена

• 76 109
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 420
Ментова, аз намирам Дженифър на снимката за обикновена, симпатична всяка срещната жена. Единствено Хилъри Дъф ми хареса и още едно лице, но не помня кое.

http://www.nydailynews.com/entertainment/gossip/stars-makeup-rea … e-gallery-1.21019 - вижте

Оливия Уайлд в тази галерия, номер 30, мисля. Това лице бих откроила веднага.

# 421
Клаудия нима не е манекенка? Те за красавици ли минават всички до една? Ох...

# 422

Щото около мен Дженифър минава определено за харесвана. Ма на мен не ми се нрави, много миловидна, няма секс у нея.
Около мен не, прилича на Селид Дион и също толкова привлича мъжете ми се струва, а Сара Джесика Паркън направо предизвиква ужас у всеки познат ми мъж, с който е имало повод да се обсъждат известни жени.
Мъжът ми твърди, че Мег Райън само жените я харесвали. Нямало нормален мъж, който да си пада по нея. А на мен ми е любимка. Наистина си зависи и очите, които гледат какво точно искат да видят...

Моя я харесва много, любимка му е.

# 423
  • Варна

Ментова, и Холи Бери е все така красива, и Хилари Дъф, и Дженифър Лав Хюит... има и други, но ме мързи да ги изброявам.  Mr. Green

уффф, добре, в реала има много по-красиви от тях, които обаче не ходят по дънки и с широки тениски, не искат да прескочат до магазина без грим, не излизат на конска опашка с прост ластик. Камо ли да напълнеят! Винаги са хубави и са истинските красавици. Така е.

П.П. На Холи Бери какво ѝ има?

# 424
Ама няма да говоря повече аз. Нека тва да е красиво, пък ние да сме с тежка патология според форумските "психоложки", нека. Laughing

Не съм психоложка, а социоложка и жената е хубава, може да не е твой тип, но не вярвам ти и съседката ти Пена да изглеждате по- добре и така вдигате естетическата летва до недостижими висоти. Хубаво е човек да има някакъв нормален критерий, иначе рискува после като гледа себе си да пожелае да се гръмне.

Жаве За Мег Райън съм чувала мъжки възторзи, но това беше преди поне 15 години. Това също е интересно, как с поколенията се менят типажите. Има и някои, които остават като този на Клаудия Шифър- съвсем същата като Бриджит Бардо на младини.

Не смятам, че визията на оценяващия има значение за оценявания обект или за обективността и правилността на дадената оценка. Какво значение има как изглежда примерно Елица или съседката й? Това прави мнението им повече или по- малко субективно от нечие друго? Не смятам.
И нормалността е въпрос на субективизъм. Аз съм ужасена и винаги съм била от Парис Хилтън. Това ми е антипод на красив външен вид /само външни белези обсъждам, друго- не/.

# 425
Аз лично, бих имала проблем да отлича някои от тези жени сред тъплата по естетически принцип -

http://www.topsocialite.com/celebrities-without-makeup/
Ох, слава Богу , има и друг "злобен и завистлив" като мен....   да покаже, че фотошопнатите "красавици" нямат много общо с красотата....   Mr. Green

# 426
  • София

Не съм психоложка, а социоложка и жената е хубава, може да не е твой тип, но не вярвам ти и съседката ти Пена да изглеждате по- добре и така вдигате естетическата летва до недостижими висоти. Хубаво е човек да има някакъв нормален критерий, иначе рискува после като гледа себе си да пожелае да се гръмне.
Не си, де, ама за патология приказваш. Затова в кавички е сложено.

Вярваш, не вярваш, няма откъде да знаеш ни за мен, ни за съседката Пена. Flutter

# 427

Ментова, и Холи Бери е все така красива, и Хилари Дъф, и Дженифър Лав Хюит... има и други, но ме мързи да ги изброявам.  Mr. Green

уффф, добре, в реала има много по-красиви от тях, които обаче не ходят по дънки и с широки тениски, не искат да прескочат до магазина без грим, не излизат на конска опашка с прост ластик. Камо ли да напълнеят! Винаги са хубави и са истинските красавици. Така е.

П.П. На Холи Бери какво ѝ има?

А? Може и да има много по-красиви, но определено изброените от мен изглеждат чудесно и с и без грим. Но всъщност да си кажа честно- не те разбирам, май ти мен също.  Mr. Green

# 428
 Аха, фотошопнати...
 От хилядите снимки на тия жени, които някои, дето това им е работата са нащракали, се подбират такива, на които  Мария Шрайвър се зъби, или Кейти Холмс прави физиономия, и това какво трябва да покаже? Че всички жени са еднакво красиви, че красотата не съществува извън фотошопа и че от всяко грозно пате с грим става лебед?
 Да... сигурно.
 Обаче красиви са си жените и това си е, пък вие продължавайте да им търсите кусурите, щом ви кефи Joy

Каси, да ви посреднича с Ментова? И двете казвате, че от линка на Зилозавърчето, въпреки папарашките старания който си е хубав, пак си е, ако ще да си е събрал моментно очите в една точка, с грим, или без.

# 429
Аз лично, бих имала проблем да отлича някои от тези жени сред тъплата по естетически принцип -

http://www.topsocialite.com/celebrities-without-makeup/
Ох, слава Богу , има и друг "злобен и завистлив" като мен....   да покаже, че фотошопнатите "красавици" нямат много общо с красотата....   Mr. Green

Това за успокоение явно ти действа.
Но всъщност са хванати всичките в кофти кадър.
Жизел, Холи Бери, Хайди, Хилъри Дъф - въобще - повечето - са жени със съвсем прилични черти. Натурално, съвсев натурално прекрасните - са кът на планетата. То затова има начини - да подчертаеш предимствата и да прикриеш недостатъците. Но на грозната жена - там е разликата - няма как да стане.
Всъщност гледам обсъждате основно лицата...а за мен е от огромно значение и тялото, килограмите и облеклото.

# 430
  • София
Да, с фотошоп всяка патица може да изглежда лебед.

# 431
И...да се върнем на проклятието. Laughing

# 432
  • Варна

А? Може и да има много по-красиви, но определено изброените от мен изглеждат чудесно и с и без грим. Но всъщност да си кажа честно- не те разбирам, май ти мен също.  Mr. Green

Не, не се разбрахме заради зеления емотикон.
И Чарлийз Терон, Кейт Уинслет, Кейт Хъдсън, Дрю Баримор, етс.

# 433
Не им търся кусури аз на тези от линка на Зилозавър, да речем- повечето са ми просто обикновени жени. Т.е. такива, които не бих отличила с нещо особено "в тълпата". Даже няма и да ги позная кои са.
Това прави ли ги грозни? Не смятам.

Вярно е, че без цялостната визия няма и как дори оценка да се даде. Но когато има фотография на лице се обсъжда лице. Какво друго?

И...да се върнем на проклятието. Laughing
А,... проклятието..., чак го забравих него.
Зависи кога и как е правено, че да хване декиш, дали на обекта му после са баели баш- баячки и как.

# 434
Красотата верно е в очите на гледащия, Кейт Хъдсън - не, Дрю - горе-долу, Терон - да, тя е красавица за мен, Уинслет - пак се колебая.

Общи условия

Активация на акаунт