Проклятието на красивата жена

• 76 079
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 095
Забравихте Лив - Тейлър- Арвен. Зодия Рак вероятно.. Rolling Eyes

# 1 096
О, а за фините дами- Фродо и компания. Те ще да са от четирите стихии, да има за всеки.

А има и проклятие там...

# 1 097
Като се замисля, страшно секси ми действат тези черните ездачи, Назгули май бяха...ммм Crazy Скорпиони вероятно, с Марс в Лъв Twisted Evil

# 1 098
  • Варна
О, а за фините дами- Фродо и компания. Те ще да са от четирите стихии, да има за всеки.

А има и проклятие там...
Това беше жестоко.  Crossing Arms Как можа?!

# 1 099
Докато чоплите зодии, аз намерих евентуален рус еквивалент на Анджелина (нали съм блонд, дадох си повече зор от масата в темата), но за съжаление само в периода на осемдесетте евентуално ранните деветдесет, после не става за нищо, и все пак:

# 1 100

А има и проклятие там...
Това беше жестоко.  Crossing Arms Как можа?!

Embarassed
Специфики, предпочитания...

# 1 101
Памела Андерсън ли е това? Подкрепям. Знам че е с криви крака, обича да я пляскат и т.н, но безспорен секс символ.   

# 1 102
  • Варна
Докато чоплите зодии, аз намерих евентуален рус еквивалент на Анджелина (нали съм блонд, дадох си повече зор от масата в темата), но за съжаление само в периода на осемдесетте евентуално ранните деветдесет, после не става за нищо, и все пак:

Ти пък сравни жребец с муле.  Shocked Памела и рядом не стояла до Анджи. Русият й еквивалент я е изпреварил с няколко десетилетия.

# 1 103
Стига де, Бог Laughing
Наскоро един дядо ме спря на улицата, за да ми каже че приличам на Памела Андерсън. Трябва ли да се обиждам според теб, надявам се  последното което е гледал с нея да е било Спасители на плажа  PraynigLaughing

# 1 104
Ти пък сравни жребец с муле.  Shocked Памела и рядом не стояла до Анджи. Русият й еквивалент я е изпреварил с няколко десетилетия.

ББ дори ми идва отгоре, сравнена с Анджелина, все пак е легенда. А Анджито да видим как ще остарее и дали няма от жребец да стане на муле.

И какво сега, жив рус еквивалент няма, предадохме се на брюнетките и заеха първите места!

# 1 105
  • Варна
Пак като не са ти казали, че приличаш на Джена Джеймисън.  Mr. Green Мен така ме окомлиментариха веднъж. Да се чувствам поласкана или обидена...  Mr. Green

# 1 106
  • Варна
Ти пък сравни жребец с муле.  Shocked Памела и рядом не стояла до Анджи. Русият й еквивалент я е изпреварил с няколко десетилетия.

ББ дори ми идва отгоре, сравнена с Анджелина, все пак е легенда. А Анджито да видим как ще остарее и дали няма от жребец да стане на муле.

И какво сега, жив рус еквивалент няма, предадохме се на брюнетките и заеха първите места!

Забравяш Чарлийз Терон. Никой досега не е оспорил красотата й. Или все пак се намери някой?

# 1 107
Забравяш Чарлийз Терон. Никой досега не е оспорил красотата й. Или все пак се намери някой?

Красива е, но не е секси, на мен поне не ми е. За Анджито съм сигурна, че предизвиква вълни и у двата пола. По сексапилна е тази другата, Скарлет, ама май бая дупе има.Гледах тези дни едни снимки.

# 1 108
Скарлет по-секси от Чарлийз? Вярно вкусове всякакви, но...Скарлет ми е толкова противна, че няма накъде повече.

# 1 109
  • Варна

Красива е, но не е секси, на мен поне не ми е. За Анджито съм сигурна, че предизвиква вълни и у двата пола. По сексапилна е тази другата, Скарлет, ама май бая дупе има.Гледах тези дни едни снимки.
Скарлет е краварка. Какъв сексапил?! Може би малко похот от по-маргинален тип мъже.  Секс, много секс има в Шарън Стоун.

Общи условия

Активация на акаунт