Проклятието на красивата жена

• 76 032
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Бургас
о, Юле, покажи го аз поне знам колко си готина.
И ти мен знаеш де  Mr. Green
Ако ние не се похвалим пък... Laughing

Joy Ама ти на видео си дори в пъти по-готина от снимките, представям си наживо! Айде, нямам търпение да те видя вече!  Hug
Розмариня, най-красивите жени са сами - летвата им е твърде висока.  Wink
joy_r, мъжът ми е фотографът, добре се справя, но не обработва снимки - ако се получи кадърът, добре, ако не - най-много да го изреже оттук-оттам, но не пипа. Публикувал ми е снимки без грим, неглиже, с някоя пъпка тук-там (с професионална техника всяка точка личи), но преценява, че е добра - прас в някой фотофорум.  ooooh! 

# 1 411
От какъв зор ви се иска да се хвалите в женски форум!?  Laughing

хахах, без зор...да върви лафа
от зор нищо не правя аз..
Липсата на мъж/ законен или половинка/ никакаво доказателство не е кой колко е красив или грозен.
Може да имаш двама , трима, или колкото си поискаш ако си хубавица  Mr. Green .Отделно други да си умират по теб.  Laughing

Понеже нямам нито един, то е ясно, че съм грозна.
Айде,покажи се да ти кажем,че си хубава и мир да има!

# 1 412

Ооо, моля те – не извъртай думите! Първо – не говорим за постоянно, а за никога!
Аз казах, че не познавам такава потребителка, която да е говорила много за външността си и да не се е показала поне веднъж. За това твоето обяснение с лъгала и за това не иска, не ми се връзва.
А всеки има право да не се покаже никога пред непознати и изобщо да не говори за външността си, не мислиш ли? Просто може да иска да присъства тук по друг начин
.А че има хора, които на всяка подобна тема си търсят повод да си тръснат лика, да не кажеш, че не е така.  Laughing

# 1 413
Yulichka, ти не беше ли дълго време на аватара с дъщеря си в близък план?

# 1 414
  • Варна
А инак е ужасно, когато на всяка снимка тук се започне дружно пъшкане.

Ужасно е, съгласна съм!
Откакто видях как една откровено грозноватичка съфорумка отнесе куп похвали, вече нищо не може да ме учуди в този форум.

# 1 415
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Абе, Паси, коя е мацката на аватара ти, хич не мога да се сетя newsm78?

# 1 416
  • Варна

Joy Ама ти на видео си дори в пъти по-готина от снимките, представям си наживо! Айде, нямам търпение да те видя вече!  Hug

рискуваш след това изказване да ни тръгне приказка, нали знаеш... Mr. Green
ама така е , проклети да сме  Whistling

# 1 417

Не е много известна, аз поне съм я гледала само в ролята на една извънземна в сериал.  Laughing jolene blalock

# 1 418

Ооо, моля те – не извъртай думите! Първо – не говорим за постоянно, а за никога!
Аз казах, че не познавам такава потребителка, която да е говорила много за външността си и да не се е показала поне веднъж. За това твоето обяснение с лъгала и за това не иска, не ми се връзва.
А всеки има право да не се покаже никога пред непознати и изобщо да не говори за външността си, не мислиш ли? Просто може да иска да присъства тук по друг начин
.А че има хора, които на всяка подобна тема си търсят повод да си тръснат лика, да не кажеш, че не е така.  Laughing

И къде аз пък споменах – за жена, говорила много за външността си, която не се показва накрая? Ти вкарваш все повече неизвестни за мен и спирам чата. Доста ясно написах мнението си.
Всеки има право – да се покаже и да не се покаже – тук си права. Аз казах какво мисля за основните причини на тези, които не се показват. И то не случайно. Защото случайно съм ги виждала някой на снимки и после съм разбирала доста от постовете и мненията им...от друг ъгъл вече...

# 1 419
  • Колибите
От какъв зор ви се иска да се хвалите в женски форум!?  Laughing

Липсата на мъж/ законен или половинка/ никакаво доказателство не е кой колко е красив или грозен.
Може да имаш двама , трима, или колкото си поискаш ако си хубавица  Mr. Green .Отделно други да си умират по теб.  Laughing

Колко съм хубава е отделен въпрос, но се научи, че след препинателен знак в печатен текст се оставя интервал.

# 1 420

Не е много известна, аз поне съм я гледала само в ролята на една извънземна в сериал.  Laughing jolene blalock
Мерси, значи само ми е изглеждаал позната Simple Smile. Красива жена Heart Eyes

# 1 421
И как може да видиш снимка на някого, който никога не се е показал?  Rolling Eyes  И не се заяждам , но наистина не разбирам на каква база стъпва твърдението ти, че щом не се показва, значи е защото е лъгала за външността си. Кажи и на мен коя е тази, която се е изкарвала в темите за красива, пък всъщност е грозна. Или аз не разбирам какво искаш да кажеш.  Simple Smile

# 1 422
Ами ето- ако Шанталчето е мъж, значи лъже, че е изключителна мадама, която украсява по прашки родните курорти Joy.

# 1 423
От какъв зор ви се иска да се хвалите в женски форум!?  Laughing

Колко съм хубава е отделен въпрос, но се научи, че след препинателен знак в печатен текст се оставя интервал.
Ау,защо така с лошо?!
Аз при предлагам другарска помощ, ти ме хапеш. Mr. Green
П.П-Добре, вече ще съм по-старателна.

# 1 424
  • София/Горна Оряховица
Е айде, де, пет страници нищим причини за и против слагане на снимки.
Моя милост е слагала, ама и сама си знае, че хич не е първа хубост, даже бия на грозничка. И понеже хич не приемам критика, защото съзнанието ми не може да приеме, че някой може да има мнение, различно от моето, пльосвам снимката в тема, където всички се познаваме и имаме благоразумието да си спестим истината.

Общи условия

Активация на акаунт