Екобебета и деца V

• 95 917
  • 518
  •   1
Отговори
# 75
И аз отскоро ползвам зехтинов сапун /има и с дафинов лист/ от арабските магазини на ул. Цар Симеон. Ползвам го за тяло и коса. За косата съм много доволна, защото съм с къдрава и ми е трудно да намеря подходящ шампоан, от който после да не ми се заплита.
Прочети блога на Екомама за миенето на косите със сапун от зехтин. Задължително трябва да се изплаква след това с оцет http://blog.ekomama.net/2012/04/15/s-kakvo-da-se-miem/

# 76
Монда, страхотни гърненца, благодаря много за идеята, със сигурност ще взема такова   bouquet

# 77
И аз отскоро ползвам зехтинов сапун /има и с дафинов лист/ от арабските магазини на ул. Цар Симеон. Ползвам го за тяло и коса. За косата съм много доволна, защото съм с къдрава и ми е трудно да намеря подходящ шампоан, от който после да не ми се заплита.
Прочети блога на Екомама за миенето на косите със сапун от зехтин. Задължително трябва да се изплаква след това с оцет http://blog.ekomama.net/2012/04/15/s-kakvo-da-se-miem/
Благодаря!

# 78
Момичета, откъде купувате/ако купувате/ елха в саксия? Казаха ми, че имало случаи на отрязана, просто забита в пръстта, хич не ми се иска да попадна на такава. Представям си как всяка година купуваме и накрая имаме една мъничка гора от нашите минали прекрасни коледи:). И понеже съм на коледна тематика, какъв опит имате вие ?

# 79
  • София, България
Ние преди няколко години си купихме изкуствена и си я украсяваме нея. Не съм сигурна как точно стои въпроса с елхите в саксия. Някой ми беше казвал, че не се хващали после като ги садиш. А и къде да я посадиш  newsm78

# 80
  • София
зехтинения сапун от Джъмбо ( отново с уговорката че там човек трябва да влезе набегом или с противогаз и нищо друго да не купува)
става за миене на ръце, чинии и пране
за коса и тяло не бих използвала, само инцидентно, при липса на специален

вчера си измих ръцете с химическото Ехо и  то без да мия чинии... олеле, от едно просто и бързо измиване усетих разяждащо-изсушаващ ефект....

# 81
  • София
 Инициатива в Модерен театър http://regal.bg/show.php?storyid=1945666
радос, от юли не е забавяне, а гавра.

# 82
И тук да се запиша. Вярвам, че темата ще ми бъде от голяма полза.

# 83
  • Sofia
Здравейте и благодаря за темата и постингите   bouquet

Не съм чела предишните теми (досега изчитах Еко Бременни), да питам има ли Еко шише и биберон за новородено, което се продава в България?

Връщам се към предишните теми.Благодаря ви , много сте полезни  Peace

# 84
  • София
Защо не заложиш на стъклени шишета и каучукови биберони?  newsm78

Иначе виж тези, но естествено не се предлагат в България.  Wink

# 85
Ендира, откъде могат да се купят в БГ стъклени шишета и каучукови биберони?
Искам да ви питам и за еко препарат за пране на бебешки дрехи, който да се продава в БГ или да го поръчвате от чужбина? Гледах линковете на първа страница, но ми у трудно да се ориентирам. Просто това, което вие сте ползвали? Благодаря  Grinning

# 86
  • София, България
Еко препарати има всякакви в Хит. Иначе аз си купувам еко препарат за бебешки дрехи (има и течен и на прах) от Карфур. Марката е Планет, цените са много прилични (сравнени поне с тези в Хит). И бебешки кърпи и препарат за чинии взимам на Планет, много съм доволна. Не съм гледала сайтовете.

# 87
  • София
Alexiana, във всеки по-голям бебешки магазин можеш да намериш стъклени шишета и каучукови биберони. Със сигурност знам, че Чико и Нук имат. Аз си бях взела такава на Нук, за всеки случай, но почти не съм я ползвала.

# 88
  • София, България
Чакай, че се сетих и за стъклените шишета - най-евтини са в Джъмбо - 1,50 лв са малките, а ... мисля 3 лв са големите. Но не знам с какви биберони са.

# 89
Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт