Екобебета и деца V

• 95 859
  • 518
  •   1
Отговори
# 405
Момичета нахълтвам малко   bouquet
Старя се да внимавам и да живеем по екосъбразно, колко успявам не знам.
Понеже наближава момента да хапва моето момче, не мога да взема решение. В какво ядът бебетата/децата ви?
Не мога да си представя в масовата пластмаса.
Малък е още за стъкло, страх ме е.
Загледах едни от еко пластмаса, ама колко е еко.

# 406
Масово бебешките съдове са BPA free. Не е еко, но е безвредно. Според мен и стъклото си е ок. Не е страшно. То бебето си е на стол, все пак. Няма как на стола да счупи купичката и да се пореже.

# 407
В нашите порцеланови съдове ядат.

# 408
  • София
Здравейте,
Някой ползвал ли е българската козметика Bio G? Привлича ме това, че е със сребърна вода. Иска ми се да взема олиото, течния сапун, шампоана за бебе и може би крема за подсичане.

# 409
Yoanny, сестра ми ползва миналото лято слънцезащитното. Хич не беше доволна, а и бързо свършва.

# 410
Имай предвид, че не са био и един бог знае какво има вътре.

# 411
  • София
Имай предвид, че не са био и един бог знае какво има вътре.

Не са лииии  newsm45
Така като гледах в сайта си изглеждаха био:

http://www.biogcosmetics.com/shop/%d0%b1%d0%b5%d0%b1%d0%b5%d1%88 … 1%8f%d0%bb%d0%be/
И така се зарадвах, че ще ползвам бг марка и то със сребърна вода....

# 412
Не е достатъчно да "изглеждат", трябва да имат и съответните сертификати.  Simple Smile

Може да пробваш продуктите на Babylove или Kleine Elfe от DM, ако търсиш нещо по-изгодно като цена.

# 413
  • София
Toepfer си бях харесала като марка преди да намеря тази. Цените са същите. Явно все пак немската ще взема Sad
Мерси много!

# 414
Момичета, какви столчета за хранене ползвате или сте използвали с вашите бебчета?
Иска ми се да е дървено, но още се двоумя дали ще е удобно и какъв модел да бъде, искам да е дървено, но с голяма табличка отпред.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2014, 01:43 от *Galanthus*

# 415
Момичета нахълтвам малко   bouquet
Старя се да внимавам и да живеем по екосъбразно, колко успявам не знам.
Понеже наближава момента да хапва моето момче, не мога да взема решение. В какво ядът бебетата/децата ви?
Не мога да си представя в масовата пластмаса.
Малък е още за стъкло, страх ме е.
Загледах едни от еко пластмаса, ама колко е еко.
Аз лично не съм много фен на пластмасата, ако ще и еко да е Simple Smile В началото ядеше в купичка за крем карамел (стоманена), тъй като е захранван по ЗВБ и съответно се хранеше сам, което често приключваше с хвърлена на пода купичка. Като порастна забеляза, че ние се храним в други съдове и бойкотира металните купички. Сега яде от същите чинии като нас и пие вода от стъклена чаша сам. Досега само веднъж е чупил стъклена купа, но беше в столчето, така че не е представлявала опасност за него.

Момичета, какви столчета за хранене ползвате или сте използвали с вашите бебчета?
Иска ми се да е дървено, но още се двоумя дали ще е удобно и какъв модел да бъде, искам да е дървено, но с голяма табличка отпред.
Ние сме с най-евтиното икейско, въпреки, че и аз се чудих за различни варианти, дървени и т.н. Каквото и да избереш, добре е да се сваля табличката - хем за по-лесно почистване, хем в един момент пожелават да стоят на масата като останалите.

# 416
  • Пловдив
Търся пластмасова бутилка за многократна употреба.
Някой може ли да препоръча?

# 417
Ами има едни такива детски 300 мл като спортните, които са без бисфенол А. Такава ли? Съвсем скоро пускаха в ЛИДЛ. Може да има все някъде още. В H&M също съм виждала такива

# 418
  • София
За тези се сещам по 400 мл, ама не са евтини:
http://roshavo.com/oc/%D0%BC%D0%B0%D0%BC%D0%B0/%D0%B5%D0%BA%D0%B … D0%B0%D1%80%D0%B8

# 419
  • Пловдив
И аз само за тези от Рошаво се сетих.

Общи условия

Активация на акаунт