Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
Какви са някои от притесненията, които се обсъждат във форума?
Какви са някои от темите, свързани с практически въпроси, които се обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
-
Какви са някои от притесненията, които се обсъждат във форума?
-
Какви са някои от темите, свързани с практически въпроси, които се обсъждат във форума?
-
Как да се подготвя за кърмене и към кого мога да се обърна за помощ?
-
Какво да чета след като завърша книгите си?
И от мен добре дошли на новите мами- лека и успешна до края. За болките в кръста и ниско долу в костите и аз ги имам, ама последната седмица не са ми толкова непоносими. Аз имам един друг проблем изтръпват ми краката като спя и после като се събудя ходя като римски пехотинец
Мноого гадно ме болят. Момичета помня, че някои от вас бяха писали, че има моменти в които бебето е по-спокоино и не мърда толкова динамично. От няколко дни Беб е толкова кротка, че чак ми се струва ненормално.. Усещам, че се върти ама с такива нежни движения ме гали, че дори си въобразявам, че ще е кротушка
. Това е най-хубавото нещо, което съм изживявала досега
. Само се
онова изоставане от 10 дена на диаметъра на главичката, да е грешка на УЗто или на доктора и всичко да е наред

. Съжалявам, че може би и аз ще те разочаровам, но не мисля че е объркала. Все пак дано да е така и да е момченце.