Споделете 173

• 32 561
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
Много благодаря на всички още веднъж. Мили сте.  Heart Eyes Ориентирах се.

# 436
  • Пазете Гор
Днеска не дадох малко пари назаем на една комшийка. Инак редовно и давам, ама напоследък някак не се получава с излишъците. Замисляйки се обаче, си казвам, може би не постъпих правилно, та то не е нужно да имаш излишни пари, за да помогнеш, нали така?

Мисля, че сгреших, че не дадох.

# 437
Ами ако ти тежи, утре я питай дали все още има нужда и й дай. Не е срамно. Иначе човек си знае кога може и кога не. И това не е срамно.

Споделям, че разучих едно страшно хасапико, леле. И освен това ще ходим на тим билдинг и свободната вечер ще уча колежки на хорА, подбора е направен. Нямам търпение!

# 438
  • София
Куркума, дай и утре... стана ми мъчно, не мога така. Сега само за нея мисля.
И аз искам и на хора, и на танци и на .. ама много ме е срам.
NinoTini, какво значи "хасапико"? Като е толкова гот, дай да го научим и ние, май нещо е да се фръцкаме с музика а,а, ..хубаво.

Последна редакция: вт, 28 авг 2012, 23:32 от ma14

# 439
А, хубава работа, от какво те е срам?  Grinning

# 440
  • София
Щот съм старааааа бабичка, бабичка, бабичка. Ако ви познавах всички ви, щях да донеса една огромна купия с невероятни бисквити, ухаещи на масло, канела, шоколад и едни други прекрасни миризми от там от морето, може и да стане ... някой път.

# 441
Днес прекарах хубав следобед с любимия Crazy  От 2-3 седмици беше в чужбина и този следобед се разхождахме заедно.Всеки път се влюбвам повече в него  Heart Eyes  Само ми е кофти,че замина нощна смяна  Confused та не може да сме си заедно вкъщи..но нищо,утре ще почива. 
Много ми е мил така като го е нямало известно време.
Та ще му сготвя нещо хубаво утре.

# 442
Къде са бисквитите с канела, къде, къде? :озъртащо се човече: Blush

Аз пари назаем раздавам и ги забравям, че съм ги дала, щото ако помня, ме е яд като не ми ги върнат.  Mr. Green За това пък, обикновено имам спестена някаква сума и не ми е голяма болка, ако дам от тях и ме завлекат. Казвам го, защото е ставало и то все с един и същи човек, но сърце не ми дава да му отказвам, като ги знам как са цъфнали и вързали. Confused

# 443
ma14, да, бисквитките, пък ние като седнем около кутията и ше се опознаем. И друго искам да ти кажа, няма възраст за танците. За всички има по нещичко. За кой бавни, за кой бързи и никога не е късно човек да се научи.

# 444
Споделям хубавини, красоти и изкушения сервирани ми рано сутринта във вид на дяволски каталог.  Twisted Evil
Моя мъж замина на работа и ме остави сама да вземам съдбоносни решения. Подозирам, че довечера горко ще се кае за тази си небрежност. Whistling

# 445
  • UK
Аз споделям, че обърках броя на перлите в една огърлица... И сега вместо кръгче с шест перли в средата на втрия ред, има кръгче със седем. Това е огромен проблем, вероятно ще трябва да я правя наново... Но ще стане. И ще ви я покажа. Simple Smile

# 446
  • София
Споделям хубавини, красоти и изкушения сервирани ми рано сутринта във вид на дяволски каталог.  Twisted Evil
Моя мъж замина на работа и ме остави сама да вземам съдбоносни решения. Подозирам, че довечера горко ще се кае за тази си небрежност. Whistling

Ау, това да не е новият каталог на Икеа? Оха!  Heart Eyes

искам пак море...дано ме огрее към края на септември, стискам си всички видове палци!

Ти пък хич не си нахална!

Аз нищо не искам да споделям. Много ми е безрадостно. Но сигурно ще ми мине.

# 447
Моя мъж много пари е раздал за заеми.Има няколко приятели,които все не могат да се стегнат.
После се ядосва,а аз все му казвам да не дава пари назаем ако не е готов никога повече да не ги види.
Хайде на нуждаещи се,закъсали хора разбирам,но на здрави млади мъже,които седят без работа над 3 години.Не защото не намират-те не търсят,намят и намерение да търсят и чакат някакви пари да им дойдат от небето.
И моя им дава  Crossing Arms

# 448
  • Казанлък of all places
Гюлфий, като прочета нещо такова от тебе ми иде да ти поискам адреса и да ти пратя метровка шоколад. "Милка". Например. Със стафиди. Или с бадеми.  Hug

Кажи , сега, моето момиче, съседката пак ли има по-хубава изтривалка от твоята?

# 449
  • София
 hahaha

Не позна, Андж. Но шоколади не отказвам.
Изведнъж се замислих колко ли съм изяла през целия си живот досега... Но по-добре да не знам.

Общи условия

Активация на акаунт