Нови придобивки в гардероба - 30 (юбилейна тема)

• 89 888
  • 703
  •   1
Отговори
# 45
"Момичета, някоя поръчвала ли е от този сайт случайно и ако да - може ли отзиви?
http://www.fashiondays.bg/campaigns/"

Аз си бях поръчала една чанта Apple Bottoms, мина 1 месец, когато се обадих и казаха, че ще я доставят след около седмица. И я доставиха след около 40 дни от поръчката.
Бях харесала няколко летни блузки, но като знам, че ще ги получа на есен и ще останат за другото лято ми се отщява да поръчвам от там.
А и с дрехите от интернет нещо не ги улучвам на размери и цветове.

Иначе има хубави попадения в този сайт, стига да имаш търпение да дочакаш доставката.

# 46
  • в пералнята
Аз съм поръчвала няколко пъти, но наистина много се чака.... Това им е много голям недостатък, иначе нещата са хубави. Според мен те купуват от друг такъв сайт и затова се получва такава голяма разика..

# 47
  • София
Cotton_Soft, питането ти е за подфорум "На пазар". Там ще получиш повече мнения и коментари.

# 48
# 49
  • София
Малко в страни от темата, но напоследък се запалих по модните блогове и ще съм ви благодарна да ми пратите, тези които харесвате на лични.
Мерси предварително   bouquet

# 50
Я Аддри ти си модератор вече, браво, честито!  bouquet
Аз издирвам хубави дънки, какво ще ми предложите освен Мис Сиксти?!

# 51
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Гес,Гап...Ако трябва да казвам коя марка най-много ми харесва,но и най-скъпия вариант,веднага и без да се замислям - Дизел.

# 52
Я Аддри ти си модератор вече, браво, честито!  bouquet
Аз издирвам хубави дънки, какво ще ми предложите освен Мис Сиксти?!
Diesel, Levi's Peace

Имам няколко нови придобивки, които искам да покажа, но не намирам снимки в сайтовете, защото са от намаленията Rolling Eyes

# 53
Гердан, бронзова верига, на живо изглежда 1000 пъти по- готино, отколкото в сайта:
Скрит текст:

И един шал:
Скрит текст:

# 54
Придобивките от днес
летни боти
рокля 
Simple Smile

# 55
fox ,страхотни придобивки,от къде са ?    bouquet

# 56
giga b благодаря   bouquet от щатския ebay.

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 21:54 от fox

# 57
Момичета, знаете ли откъде да си взема подобни на тези боти, но не на баснословна цена?

Юле, оправих го.  Laughing

# 58
Stardust*, честит Heart Eyes, само че си объркала темата.  Wink Laughing

# 59

Общи условия

Активация на акаунт