www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки - 8

• 37 810
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
Не ползвайте чужди кодове за Кравичката! Всеки използван код дава 1 долар кредит на акаунта, от който е генериран. Ако е от ваш акаунт, ще ви даде долар и ще пуснете поръчка безплатно.
не е точно така, ако си ползвате собствения код , става след това невалиден и за другите.
а не става с много акаунти както във фотобокса, защото засича IP

# 31
Зарових се малко във ФБ.
Френският линк все още дава 100 безплатни снимки, но при 7.99 Е доставка http://landings.photobox.fr/v3/fr/affil-1207-print-100-developpe … 89cec7c4a229360e6
Кодът работи при същите условия като при англ, поръчка над 10п

За англ май е този код за 30% отстъпка и 60 снимки за първа поръчка:
PBX30
30% OFF your First Order - For new customers only - using offer code @ Photobox
Дали и колко важи не зная.
---
За кравата така и не схванах хватката.
Поръчах само с моя код, но 1 долар не видях, платих си 0.99, в кредитите също нямам някаква сума.
!! Имам обаче свободни фотокниги 7х5 и 6х6, остават им 5 дни още, ако някой иска нека да пише и да генерирам код.  Peace

# 32
Не ползвайте чужди кодове за Кравичката! Всеки използван код дава 1 долар кредит на акаунта, от който е генериран. Ако е от ваш акаунт, ще ви даде долар и ще пуснете поръчка безплатно.
не е точно така, ако си ползвате собствения код , става след това невалиден и за другите.
а не става с много акаунти както във фотобокса, защото засича IP

Не съм казала да се ползва собствен код /как иначе ще даде кредит?!/, а код от друг ваш акаунт. Така на този акаунт ще се зареди долар и ще стане верига както при Фотобокс. След рестартиране на модем и триене на кеш /или вместо триене- смяна на браузър/, IP-то се сменя и няма никакъв проблем.

# 33
Моите снимки са дошли, общо 12 пакета, бях ги поръчала на 09 август.
Дано скоро да има пак такава промоция  Grinning

# 34
Пуснах 40 снимки на 2.08, после още 60 на 3-ти, тези от 2-ри са дошли още на 8-ми, а другите още ги няма  newsm78 Дали да им пиша?  Embarassed

# 35
Много бързи тези фотаджии! След именния ден на малката и Мария и спретнах една фотокнига /веpоятно съм я пуснала в последните минути, преди да променят условията на кода/ на баба Мими, пълна догоре с внучки. Тази сутрин получих мейл, че е изпратена, след малко пощальонът ми я донесе, заедно с всички поръчки, които чаках.

# 36
  • Русе, България
Ако Елинка Павнова-Елина от Русе чете тук да ми пише на личи. Вчера пощальона заедно с моите 15 поръчки от фотобокса донесе и нейни 2.

# 37
Ако Елинка Павнова-Елина от Русе чете тук да ми пише на личи. Вчера пощальона заедно с моите 15 поръчки от фотобокса донесе и нейни 2.

Няма ли адрес да отскочиш до тях? Хем ще се запознаете по форумски.  Laughing А щом са били в пощальона, значи са за вашия район и е наблизо.

И моите 3 поръчки пристигнаха /скромно/ като само на една съм направила глупостта да пусна снимките с border - 41бр. И всички пуснах съвсем съзнателно гланц, а преди поръчвах само мат. Но съм изключително доволна!

# 38
Искам да ви попитам за бордера, аз поръчвам размер 4х6 не избирам борд, а после снимките ми пристигат с борд, защо ?

# 39
sylv3r, писа ли им? По принцип са мн коретни, най-мн да те накарат да изчакаш още някой ден.

Grinning Кулмами, моя приятелка също хареса повече глнц, ние сме твърдо на мат и не ми се сменя, само покрай френското поръчах гланцови, че др нямаше, но тя спец каза да и пускам само гланц на нея.

Мария, виж за всеки случай поръчката, защо така  newsm78 Аз от време на време пускам по някоя с бордер, но моите са все са от по-големите 4.5х6.

# 40
И аз пуснах една поръчка 4*6. И моите пристигнаха с бордер, а нямам спомен да съм отметнала някъде. Не ми харесват.

# 41
И аз пуснах една поръчка 4*6. И моите пристигнаха с бордер, а нямам спомен да съм отметнала някъде. Не ми харесват.

те така стават като промениш размера на целия албум - просто трябва да се промени и вида - само гланц или мат

# 42

Много благодаря, че ми писа     имаш ЛС.

# 43

те така стават като промениш размера на целия албум - просто трябва да се промени и вида - само гланц или мат

Мога ли да помоля да обясните по-подробно, аз вадя снимки винаги размер 6х4, друг размер никога, къде греша та да са с бордер, като съм сигурна, че съм избрала само gloss

# 44
Момичета, вижте си история на поръчката, там тр да пише какво сте поръчали  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт