www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки - 8

• 37 795
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Аз вече тотално се отказах да поръчвам от ФБ. Последната ми поръчка със снимки дойде сравнително бързо, обаче всичките снимки имат една жълта прекъсната линия през снимката  #2gunfire А все пак са 120 снимки. Със сигурност проблемът е при тях, тъй като на файловете няма подобни черти. Да не говорим, колко пъти ми се случва да не ми пристигне пратка и трябва да им пиша, да ми я пращат отново и т.н.

Пиши им, че снимките са дефектни. На мен Костумър сървиса им ми се струва, че е на много високо ниво и съм сигурна, че ще ги изпратят пак.

# 91
http://www.photobox.fr/content/landing/offrenp-101tirages-offert … mp;rid=9263bd97d2
Оферта от френския ФБ...ама за условията си четете, че нищо не схващам, май е за снимки, а такива за вадене не останаха при мен  ooooh! и не съм превеждала за какво иде реч

# 92
  • Варна
Да ви питам, за колко време горе-долу ви пристигат поръчките от кравата? На 2-ри пуснах една книжка, на 7-ми са ми я шипнали, но все ще нищо не съм получила  Sad . Че не е и за мен, което е по-лошото, че си я чакат хората.

# 93
Напоследък идват за седмица или около 10 дни след шипване. Е, има и изключения, изчакай. Аз чакам 18-19 поръчки от там, а са дошли трета и четвърта.  Peace

# 94
не влизате всички в темата за фотокнигите. тя е почти замряла.

да ви се похваля
ето моите неща , днес дойдоха.

изгодни неща от кравичката http://www.artscow.com/photo-gifts/99cents-gifts  , с този код   Z099PLAYK7XGJ

# 95
ееееееееееее хайде сега да си сложим всички кодовете тук ... нали ги има там? който иска чете и там, и тук ....

# 96
все има някой, който не е разбрал!

# 97
не е коректно да си постваш твоя код, без да обясниш за какво става въпрос, нали?

Който се интересува да види в страницата на кравата, в темата за фотокнигите ... не само ти четеш и пишеш и тук, и там!

Кажи си че печелиш по долар при използване на кода и който иска да го ползва!

# 98
не е коректно да си постваш твоя код, без да обясниш за какво става въпрос, нали?

Който се интересува да види в страницата на кравата, в темата за фотокнигите ... не само ти четеш и пишеш и тук, и там!

Кажи си че печелиш по долар при използване на кода и който иска да го ползва!
да , а искаш ли и да кажа колко съм спечелила?

# 99
Не ме интересува колко, въпроса е принципен - тук сме за да си помагаме, нали?  Това означава да се обяснява, като се казва нещо.

# 100
Не ме интересува колко, въпроса е принципен - тук сме за да си помагаме, нали?  Това означава да се обяснява, като се казва нещо.

в темата е обяснено , а и в кравата също.

# 101
Ами тогава нямаше нужда да си слагаш кода, а както направи Ани като пуснаха промоцията - да кажеш, че има промоция и повече инфо в темата за фотокнигите.

Не се заяждам - не ме разбирай погрешно, това е принципно.

Мадамата, която ме покани мен във фотобокс целеше да си вземе кредитите и нищо не обясни, аз на всички, които са ме помолили съм обяснила как да си направят далаверата и едва тогава аз да си получа кредит, примерно ....

# 102
Деница си я знаем, че е със странно поведение, не се занимавай да й обясняваш. Детинско- инфантилното поведение тип "тропане на крак и сърдене в детската градина" на уж зряла възраст, се дължи на комплекси, неувереност в себе си, самокритичност...  ooooh! Съжали жената, да си трупа доларчетата, защото такъв тип хора не намират щастие в друго.  Peace

# 103
  • Гражданин на света
Леле момичета недейте така, не се карайте. Толкова беше хубава темичката, така добре ни я поднесе Ани.  bouquet
И да ви попитам има ли в момента някаква далавера за пускане на снимки. Току що се прибрахме от море плюс разходка из България, и ми се искаше да си пусна снимките. Номера с безплатни снимки за нов акаунт не ми става, че вече нямам имейли. Та ако има някакъв начин споделете. Погледнах и в линка дето е пуснала Ани но нищо не разбрах.   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 31 авг 2012, 21:25 от eleonor4eto

# 104
  • Плевен
Елеонорче, най-лесно се правят мейли в абв. Колко му е са си направиш няколко, които да ползваш само за това.

Общи условия

Активация на акаунт