www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки - 8

• 38 068
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Да споделя какво получих днес, не зная дали ще го ползвам, че нали вече снимките са ни кът  Laughing
Днес с поръчка от Амазон получих този код за намаление с 15 паунда на книжка от http://www.albelli.co.uk (предполагам не е личен кода, че се рових и в самия сайт и одеве го мернах на стр им)
Кодът е за Нов клиент.
Нямам представа дали евтината книжка ще е без пари или може да се намали и тази от 15.90, за да е най-изгодно примерно.
доставките са тук: http://www.albelli.co.uk/customer-service/shipping
за тях също не съм наясно вАжат ли или не.
Свалих по някакъв начин техния софтуер за правене на книга, но нещо ме домързява да творя за опити  Blush

AMNWL15 - кодчето
Важи до 30.09.2012

Ако някой направи нека сподели как се е получило  Hug

Аз поръчах, благодаря за кода! Доставката излезе 5,94 £ 

# 151
А аз излизат тъпа съм, не мога оправям се с този сайт Sad

# 152
 Hug Височайши величество, хич не сте!
 Mr. Green Вишенка, това чудо иска да свали програмата за книга и тогава да се направи, аз се борих да я спретна онлайн, но не се получи, така че цъкни на лявата половина за сваляне и изчакай, провери после дали не е свалена, че мен не ми се и показваше поне 1-2 минути  ooooh!

----
 Еlle Mai
Ели, много се радвам, че се си се възползвала, днес на поща са ми пратили нова зарибявка тези:

2 is always better than 1

Have you just shared wonderful moments with those you love? If so, then this is your chance to mark the occasion.

Use your memorable photos to create 1 photo book and get the 2nd identical copy free. Offer your free copy as a gift to preserve your memories with those you love.

Promotion code: UKNB241

Offer valid 14.09.12 | Offer expires 24.09.12

С една дума 2 книги на цената на една, ноооо... ясно с първия код за -15паунда си е по-далавера, ако се прави по-малка книжка (до 15п)

# 153
  • Лондон/Пловдив
Aз нямах проблем с правенето онлайн на книжката , много благодаря за кода . Излезе ми на мен 2.94 паунда до Лондон е доставката.  Имам и снимки за вадене ама ще почакам да видя по Коледа какво ще пуснат.

# 154
Мацки, някой има ли http://www.albelli.co.uk/products/photo-diary/year-diary ето този направен бележник?

Да знам струва ли си, да напъвам се

п.с. Станало, изтеглила нещо като програма, просто трябваше сменя Опера на Хром. Но странно ми е - преди ползвала Вистапринт - там качиш например 100 снимки и после играеш се - слагаш ги на стока, а тука избрала 30 (примерно), а качило се точно толково колко в бележника newsm78

# 155
  • в белята
Във Фотобокса има оферта две книги на цената на една ( по евтината ти е безплатна ) ,и двете могат да са различни до 20.09  Peace

# 156
nqma_smisal_89, най-лесният начин е с ПейПал, регваш там картата и всичко е 6, само картата да е виза електрон.
Ако си мислиш за "обикновена карта", на която превеждат заплатата Маестро не знам, не ми се вярва да стане  newsm78
Нищо не пречи да извадиш карта за пазаруване специално, която ще я "пълниш" при нужда толкова, колкото ти е необходимо, че колкото и вс да е надеждно не е много добра идеята в нета да ти се размята картата, на която ти превеждат заплата (лично мнение). Виза електрон може да си поръчаш и онлайн, доста банки предлагат такава услуга или и виртуални карти виза и с тях е ОК.

anny_  благодаря ти за отговора ! Simple Smile

# 157
  • Варна
Здравейте,имам една питанка,поръчах от Фотобокса фотокнига на 27.08,пише че е пакетирана и изпратена на 29.08,и толкова,няма номер за проследяване в DHL,и нищо не съм получила още.Това нормално ли е,какво да правя?  ooooh!

# 158
Пратките са обикновени. Търси в пощата, може да са забравили да ти донесат известие или да са го залепили и някой да го е скъсал ... това го пишем вече стотици пъти. Върви и питай в пощенския клон!

# 159

Здравейте.

От промоцията с безплатната доставка си купих кредити за 6 чаши и имам три книги. Сега обаче доставката на всичките неща ми излиза доста солена, защото трябва да ги изпратя в три държави, на пет различни адреса. Въпросът ми е дали ще се получи ако пратя покани на два нови акаунта, като споделя примерно по една чаша и всеки от тях я поръча. Така в основния дали ще получа 10 паунда с които да платя останалите неща или трябва задължително да поръчам снимки за да получа бонуса си?
     Ако е възможно ще платя само две доставки по 1.95 вместо всичко.

Как мислите дали ще стане?  newsm78

# 160
За да се получи бонуса, е нужно само поканения да направи поръчка. Каквато и да е. Не е необходимо да са снимки. Обаче идея си нямам как ще стане това споделяне към поканените акаунти, след като кредитите за чашите са купени от първия ти/основен акаунт. И друго ми се върти в главата- щом акаунта е поканен, а не регистриран самостоятелно, доставката ти няма да е 1,95 лири, а 4,99 лири /или колкото е към съответната държава- за БГ е толкова/.

# 161
  • Варна
Пратките са обикновени. Търси в пощата, може да са забравили да ти донесат известие или да са го залепили и някой да го е скъсал ... това го пишем вече стотици пъти. Върви и питай в пощенския клон!

Така ще направя ,нещо ми е убягнал този коментар,а и нали си получих снимките с DHl...

# 162
 StanislavaKoeva
Станислава, не мисля, че може да дадеш кредита на друг  Rolling Eyes Защото ти като "споделиш" направената от теб чаша/книга, то това ще е линк, който да се отвори от другия акаунт, а не да преотстъпиш и правото за ползване на този кредит  newsm78 така си мисля..
Трябваше да оставиш и някоя лира в баланса, за да я използваш за доставка  Confused
За мен най-изгодния начин остава да поканиш някого другиго сега, който да пусне снимки...защо не попиташ някои познат, все пак за 20на ст не навсякъде в Б-я има снимки и хората ще са доволни, ако трябва ти направи акаунта, качи снимки и плати от твоята карта, пък после да си ти дават на ръка парите, с получените кредити плати доставките...пък може и до Англия да ги пратиш за по-евтино и да дойдат с други поръчки, ако имаш от същия период.

Crossing Arms Confused Confused Confused
АЗ пък да кажа, че нетърпението вече в притеснение се обръща, цяла седмица тези хора не са ми изпринтирали книгата  smile3514 Искам си яяяя!!!!!!!
 Praynig Praynig Има ли някой поръчвал по-голяма книга да сподели колко време е била на статус Принтинг.

# 163
  • на село

АЗ пък да кажа, че нетърпението вече в притеснение се обръща, цяла седмица тези хора не са ми изпринтирали книгата  smile3514 Искам си яяяя!!!!!!!
 Praynig Praynig Има ли някой поръчвал по-голяма книга да сподели колко време е била на статус Принтинг.
anny_ на 9-ти я пуснах  на 17-ти е шипната Peace

# 164
 Rolling Eyes Пола, благодаря за успокоението, значи има надежда...моята я правих на 10ти, така че дано да я пуснат тези дни... бе сигурно ръчно ми я рисуват, какво е това мотане  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт