www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки - 8

• 38 092
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Момичета нещо не се справям с поръчката въобще. И не разбрах колко точно с доставка и въобще излиза един албум до БГ?

# 211
 Hug Благодаря за отговорите на въпроса за доставка на чашите, май на кой каквото се падне, ще видя на мен 1 бр с какво ще дойде, че в поръчката има и канвас, както писах.

Графиня Вишенка, аз не съм поръчала, но се пробвах да спретна нещо, за да се уверя за доставката, не зная и значението на думите на бутоните, карам я на предположения покрай цветовете  Joy
Правя книгата и с оранжевия бутон я слагам в коша, тогава вече може да се поръча, като преди това те прекарва през разни стъпки, вв които посочваш дали искаш някоя и друга ПЛАТЕНА допълнително екстра Wink ...ако ли не книгата е безплатна, а доставката до Б-я е 6 Е.
Veronika Hristova, около 12лв ти излиза книгата, ако си избереш нещо платено, ще излезе и повече, просто внимавайте, когато "питат", преди слагането в коша.  Peace

# 212
  • Карлово
.ако ли не книгата е безплатна, а доставката до Б-я е 6 Е.
Veronika Hristova, около 12лв ти излиза книгата, ако си избереш нещо платено, ще излезе и повече, просто внимавайте, когато "питат", преди слагането в коша.  Peace
А не може ли до френски адрес, май ще е по-евтина доставката.

# 213
Привет! Не съм поръчвала снимки и книги до сега. Попаднах на следното предложение:  https://www.artscow.com/Affiliate/ReferFriends.aspx. значи ли това, че канещия получава 900 снимки и т.н.т и каква е цената на доставката. Плаща се за всяка книга по отделно или за всички заедно? Май прекалих с въпросите... Embarassed

# 214
Привет! Не съм поръчвала снимки и книги до сега. Попаднах на следното предложение:  https://www.artscow.com/Affiliate/ReferFriends.aspx. значи ли това, че канещия получава 900 снимки и т.н.т и каква е цената на доставката. Плаща се за всяка книга по отделно или за всички заедно? Май прекалих с въпросите... Embarassed
да, получава снимки, но са по 100 6/4 и 50 5/7 на месец.
За всяко нещо се плаща отделна доставка.

За 6/4 доставката е 5,99 долара за 100 бр.

# 215
Т.е. ако поръчам 6 фотокниги, какъвто код видях, ще платя около 36$?

# 216
Т.е. ако поръчам 6 фотокниги, какъвто код видях, ще платя около 36$?

6*3,99 ~ 24 долара от книгите 6/6 и 5/7 а от другите 8/8 е повече

# 217
...ако ли не книгата е безплатна, а доставката до Б-я е 6 Е.

Вчера си направих книгата и на мен доставката ми излизаше 12 Е до БГ.

# 218
StanislavaKoeva може ли да дадеш линк на който си си поръчала снимките, и колко броя снимки са за тази доставка, само доставката ли се плаща?

# 219
...ако ли не книгата е безплатна, а доставката до Б-я е 6 Е.

Вчера си направих книгата и на мен доставката ми излизаше 12 Е до БГ.
Станислава, някакви екстри, добавки, допълнителни стр или друго слагала ли си, да си махала логото на сайта, на 0 Е ли влезе само книгата в коша?
Не съм поръчала още (няма и да сигурно), но ще правя на приятели и когато пробвах ми даде 6Е (12лв)...12Е ми се види множко  Crossing Arms

Друг пуснал ли е книжка от тези във френския фотобокс?

# 220
Аз вчера пуснала книга в френският сайт - 0 евро книга, 4.67 доставка до бг адрес.
Не знам откъде идва 12 евро newsm78

# 221
  • Карлово
Аз вчера пуснала книга в френският сайт - 0 евро книга, 4.67 доставка до бг адрес.
Как така? Каква промоция ползваш?
Аз ползвам код за новорегнат. Книгата е 21х28 - 32 Евра- с кода безплатна. Доставка до Франция 6 евро, като дам Бг адрес става 13 при мене, даже не и 12!! #Cussing out

# 222
Как така? Каква промоция ползваш?
Аз ползвам код за новорегнат. Книгата е 21х28 - 32 Евра- с кода безплатна. Доставка до Франция 6 евро, като дам Бг адрес става 13 при мене, даже не и 12!! #Cussing out
ето newsm78

# 223
  • Карлово
A-ха имаш един кредит, затова вероятно. Сега ще видя какво мога да направя по въпроса. newsm78

# 224
Аз правила поръчка на новосъздаден аккаунт
По принцип тя не "излизала" на 0 евро, просто аз минала по линка за книга - регистрирала се като новият клиент, и получила на меил код - LPLFRGT7 - и кога направила книга и ввела го - получила кредит за книга.
След регистрация доставка била 5.6 евро, а като въвела адреса си - станала 4.67 евро. Представа нямам защо при вас различно.
Аз създала още един аккаунд - с покана- и ввела код - и пак същата работа - книга 0 евро, доставка 4.67 евро newsm78

Общи условия

Активация на акаунт