На пазар във Варна - 23

• 49 551
  • 761
  •   1
Отговори
# 735
  • ...на безопасно
Изложбата на котки в спортна зала ли ще е? И къде точно?

# 736
  • ВАРНА
Изложбата на котки в спортна зала ли ще е? И къде точно?

Да, в Спортна зала ще е. Миналата година беше в залата, в която се правят базари и изложения - като влезеш в залата, през входа където е гишето за билети, право напред и след това надолу по една естакада.

# 737
  • Варна
Чадър имам на Гранд и на Бенетон - и от двата нямам оплаквания вече пета година Simple Smile

# 738
  • ...на безопасно
благодаря, там сме...

# 739
  • Варна
Здр.,момичета някой знае ли къде боядисват кожени якета? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО Simple Smile

# 740
Кожени якета в ателиетата на Багра, специално в това на адвокатската градинка. Мисля че имат и сайт можеш да погледнеш.
Въпрос - склад, книжарница от където да купим на едро моливи и пастели и други канцеларски неща за групата на малкия в градината, е ако може и отстъпка да ни направят  Laughing

# 741
  bouquetБлагодаря ви,момичета!
В обедната почивка,ходих до този магазин-Арт 93 и си взех чадър-автоматик е .
Малко е скъп чадъра,но дано си заслужава,защото ми писна от китайските едноневки.Момичетата бяха много любезни и ме увериха,че няма да имам проблем с чадъра.
 LaughingВече съм готова за дъждовете!

# 742
  • Варна
Едната борса за учебни материали е на гърба  на Македонския дом на ул. Русе се води,а  други знам около ЖП Гара,за тях подробности ако искаш на лични мога.

# 743
  • Deutschland/HE
Кожени якета в ателиетата на Багра, специално в това на адвокатската градинка. Мисля че имат и сайт можеш да погледнеш.
Въпрос - склад, книжарница от където да купим на едро моливи и пастели и други канцеларски неща за групата на малкия в градината, е ако може и отстъпка да ни направят  Laughing

при нас от борса Пъзел пазаруват нещата за групата. Ето това намирам за нея:
http://infojoker.bg/cgi-bin/index.pl?_state=Info_free&dtype= … amp;cat=&sec=

населено място: Варна
област: Варна
ул./бул.: Козлодуй №13
телефон: 052 60 48 44
факс: 052 60 48 44

# 744
  • ВАРНА
Не е много по темата,но дано се включи някой с отговор - имам някои колани,на които съм загубила пръстенчето,което прихваща края на колана,когато се закопчее катарамата,сега установявам че липсва този елемент а утре съм на сватба,някакви идеи как да го прихвана за да не стърчи така  Praynig И евентуално ако има някъде да се купят така само рингчетата  Tired

# 745
Не е много по темата,но дано се включи някой с отговор - имам някои колани,на които съм загубила пръстенчето,което прихваща края на колана,когато се закопчее катарамата,сега установявам че липсва този елемент а утре съм на сватба,някакви идеи как да го прихвана за да не стърчи така  Praynig И евентуално ако има някъде да се купят така само рингчетата  Tired

с черен ластик за коса съм спасявала положението  Peace

# 746
  bouquetБлагодаря ви,момичета!
В обедната почивка,ходих до този магазин-Арт 93 и си взех чадър-автоматик е .
Малко е скъп чадъра,но дано си заслужава,защото ми писна от китайските едноневки.Момичетата бяха много любезни и ме увериха,че няма да имам проблем с чадъра.
 LaughingВече съм готова за дъждовете!

Ако е като моя(един такъв сплескан,а  не кръгъл) си заслужава. Имам го от 6-7 години, не се чупи при обръщане от вятъра, изсъхва мигновено заради промазаната материя. Родих се откакто го имам.

# 747
  • Варна
Борса за канцеларски материали има и малко по-нагоре от бар Дежа вю, Скайл Х или нещо такова беше.

# 748
  • Варна
Докато сме на тема Мадара   Grinning
Някой скоро да е купувал цвички от там - какво им е цената и отговарят ли си на номера ?

Цвичките съвсем скоро ги гледах и бяха по 6.70 лв  Simple Smile

# 749
Ако е като моя(един такъв сплескан,а  не кръгъл) си заслужава. Имам го от 6-7 години, не се чупи при обръщане от вятъра, изсъхва мигновено заради промазаната материя. Родих се откакто го имам.
[/quote]

Хехехе,да, но аз си взех кръгъл Simple Smile))Пак е с промазана материя! Дано и той е сполучлив! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт