Кюретаж и забременяване след това - 38

• 25 954
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
Troy,това е най-добрия вариант,радвам се,че успяваш Hug  bouquet

# 631
  • Пловдив
Трой, то часовете са до организация на лекаря. Тези без час бяха кой само за резултати, кой за махане на конци, кой за нещо дребно, но то се натрупва. Според мен всеки лекар трябва да си организира добре часовете, че да няма такова висене, но като си на зор какво да правиш - стоиш и чакаш. Иначе трябва да отидеш някъде, където няма хора, а то обикновено няма щото лекарят не струва...

Морско момиче
, много съжалявам  Cry Много е трудно, но кураж и ще го преодолееш. Ще събереш всички парченца от душата ти, за да се въоръжиш със сили и търпение, които ще са ти нужни за следващата успешна бременност!

Теди,
посмях се с твоята сестра  Laughing Такива колкото искаш. Но трябва да се признае, че има и свясни. Ама тези дето се големеят на моменти са ми мнооого жалки...
А ти не се подигравай така на хората беее  hahaha Аз като бях на вълна колички и само се блещих по хората и както съм недоскив съм вървяла и редом с тях с изкривен към надписа поглед тип Мистър Бийн  hahaha

# 632
  • Близо до морето :)))
Мар съжалявам искрено за това което се налага да преживееш. Първият ми кюретаж беше в 17г.с. направо  си ме приспаха и всичко мина от веднъж. Не съм имала никакви усложнения. Дано и при теб така се получи, минава бързо и безболезнено. Hug

Морско момиче и на теб много сили и кураж. Най-важното е, че нямате други проблеми и много скоро ще се радваш на една спокойна и успешна бременност.  Hug

Дони силни палци за Понеделник.  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Теди много се радвам, че се запознахме лично Grinning Сега като се замисля като се знам каква съм срамежлива  Blush не знам как се престраших да ти се обадя, но количката ме привлече доста, признавам си.  Simple Smile А малката Емма е много сладко бонбонче  Heart Eyes да я нацелуваш. Другият път ще се организираме да ги запознаем с Ема.  Hug

# 633
Трой, то часовете са до организация на лекаря. Тези без час бяха кой само за резултати, кой за махане на конци, кой за нещо дребно, но то се натрупва. Според мен всеки лекар трябва да си организира добре часовете, че да няма такова висене, но като си на зор какво да правиш - стоиш и чакаш. Иначе трябва да отидеш някъде, където няма хора, а то обикновено няма щото лекарят не струва...

Дори да е само за резултати или махане на конци трябва да си има час и това е едно от нещата които най ме дразнят в БГ Simple Smile Вечно има някой който иска да се мушне най отпред под предлог ,че само искал да пита нещо или за нещо дребно Simple Smile Доктора трябва да си организира нещата , но и пациента трябва да се научи да си запазва час Wink

# 634
  • NE
Добро утро!
Теди Ще върнеш любовта ми към социалните мрежи и най-вече twitter  Hug Обещавам скоро време да се обадя за разходка във Варна. И аз съм от притеснителните (повечето хора не биха повярвали, но дълбоко в душата си умирам от страх), но би било наистина хубаво да се срещнем. Party
Боби Хубаво е че знаеш как е положението. Отпусни се и чудото ще стане. Hug Hug Hug
морско момиче Пожелавам ти много сила и кураж да можете да излезете от този кошмар. Всички тук сме минали по този път и знаем какво е да загубиш душата си след К. Бъди силна, не се натоварвай и следващия път всичко ще бъде различно.
Аз забременях през март месец от първата седмица опити, но за зла участ ми поставиха диагноза (на три различни места) мисед. Живях с надеждата за това дете цели три месеца, но последните три седмици то беше спряло да се развива. Времето не лекува, но с помощта на половинката ще намерите нова надежда и тя ще бъде успешна. Стискам палци да се възстановиш бързо. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Относно запазването на часове при докторите е толкова объркан процеса защото всеки работи по различен начин. Мен ме дразни най-много как почват да записват часове за прегледи няколко месеца по-рано, а за спешни случаи бързо те притупват по телефона. Един лекар ако не се отзове веднага не струва за мен, колкото и да е добър и търсен. Съжалявам за крайното мнение, но съм се нагледала на всякакви номера.

Момичета да се похваля, че вчета по часовник ми дойде 5-тия цикъл и се надявам октомври да бъде нашия месец. Praynig Разбирам защо доки ми беше казал да си изчакам толкова време. Вече цикъла ми се връща към стария си начин и почна лекинко да ме боли в първите дни. Разликата е че съм решила нищо да не пия като обезболяващи. Неразположението ми преди прегледа изчезна напълно и няма да слагам втората глобулка Арилин.
Вчера половинчо ме убеди да отидем на шопнг и си купихме ново перде. Заболя ме душата като смятах, че ни трябват 10 метра перде. След малко отивам да подготвам терена като почистя всичко. Wink

# 635
 Добро утро момичета  Hug

Много тъжно ми става да видя нови момичета с нови тежки съдби... Страшно много съжалявам да прочета за случилото ви се  Cry Изтъркано е момичета, но знайте, че след тъмнината идва светлината! Map87 , кураж мила. Не си писала, вероятно най-големият кошмар е приключил. Пиши ни как си. Прегръщам те! Всички тук сме с теб! морско момиче , съхрани си душата цяла, колкото и счупен да е света в момента! Прегръщам те и теб!  Hug Дано колкото се може по-скоро ви се върне усмивката и то нека да е усмивка, грейнала от ново двучертичково щастие и именно то да е вашето деветмесечно  чудо в коремчето, а на финала да си го гушкате по-щастливи от всякога!

Трой , толкова неща не са ни наред в нашета държава. И мен ужасно ме дразни тази реорганизация. Тъжното е, че сами се поставяме в една особено подчинена позиция -  било то пред държавния чиновник, било то пред доктора, от когото зависим. Нашия манталитет явно не се е развил достатъчно все още, че да осъзнаем, че ние като клиенти, пациенти, граждани и пр. сме центъра, а другите работят в услуга на нас. Причините можем да си ги вадим безкрай, но не му е тук мястото. По-важното е - какво е решението, какво бихме могли да направим всеки един поотделно, за да променим тези неща.

Момичета, хайде да си организираме една среща?  Simple Smile

# 636
Феичка, забавно е по мрежите понякога hahaha ще стискам палци за октомври, той беше и нашия месец и на още няколко момичета, тъй че ще да има много тестове+

Мименце, аз съм с 2 ръце за среща, защото предния път не успях да ида, само ако е възможно да е през уикенда, за да мога да се добера до мястото Embarassed

# 637
Flower Fairy честит ти 5-ти часовников цикъл Hug Ха дано ,чул те Господ  Praynig

Къде ще ви е срещата момичетааа  bouquet  bouquet  bouquet

# 638
  • Варна
Здравейте момичета, позагубих се, защото правим все още ремонт, но ви чета. Просто край няма работата.
Честито на новите мами! По-голямо щастие сигурно не са изпитвали до сега! А на новите момичето много кураж и сили!!!  Hug
Аз за съжаление все още няма с какво да се похваля Sad И то не за друго ами смотаното възпаление на десния яйчник пак се появи, а уж го излекувах май месец. Сега даже съм на инжекции 5 дни и после не знам как ще продължи лечението. Писна ми вече, а този месец го гласях за официалния старт на сезона за бебеправене Simple Smile И сега пак чакане... сигурно поне още 2 месеца ще минат,за да мине лечението и организма да се изчисти от антибиотиците. Иначе пия фолиевата, ама...без дори да опитваме Sad

# 639
  • София
Много съжалявам да прочета още тъжни истории  Cry Кураж, момичета, след сълзите ще дойде ред и на щастието  Hug

Дони, много  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover за понеделник.

Теди, много са отворени сестрите и санитарките Joy, на мен така една се опита да ми обясни, че съм болна от рубеола  Joy, това защото съм имала антитела (Ig G), ще имам я, как няма да имам като хем съм я карала, хем ме и ваксинираха после в училище.

Flower Fairy, много се радвам, че вече нещата са наред  Hug Сега остава след месец  да ни зарадваш и с хубавите новини  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Креми30, какви 2 месеца бе човек, не си мисли такива работи, дори и бавноосвобождаващите се антибиотици се чистят от организма за максимум седмица, а повечето се чистят за 1-2 дни. Дано да го преборите бързо и най-вече трайно това възпаление и съвсем скоро да имате зелена светлина  Hug

# 640
Здравейте момичета... Искрено ви благодаря за вниманието и подкрепата, знам че никой друг не би ме разбрал както вие!
Вчера всичко приключи толкова бързо, неусетно и в следващия момент бебчето вече го нямаше... А мен ми е тъжно и душата ме боли... колкото и да се опитвам да не мисля, не мога Sad Сега ми остава да се надявам времето да заличи кошмара...
Днес на прегледа се оказа, че матката не се е изчистала напълно, но за сега ще изчакаме до петък. Дано не се наложи повторен кюретаж.
Докторът ми каза, че трябва да изчакаме с опите 5 месеца Shocked Вижда ми се ужасно много време Sad( и никак не ми се чака толкова.
Боби, не съм правила биохомичен... щях, но всичко се случи така изведнъж и проблема си беше видим още на първата ФМ.
Прегръщам всички ви Hug

# 641
МАР87 да,наистина най-гадното е чакането,но щом лекар ти е казал да чакаш толкова по-добре го послушай,ако ли не отиди на друг за МНЕНИЕ и ако и той каже да чакаш толкова тогава вече го направи,но знай,че ще мине бързо времето а през това време събирай сили за следващото бебеправене.Дано се доизчистиш сама,ако ли не по-добре кюретаж отколкото по-голям проблем,ти си силна и ще се справиш,да знаеш Господ дава такива препятствия на тези,които знае,че ще се справят  Hug Hug Hug Успокой душата сега,трудно ще е ,но ще се справиш,това е чувство,което неможе да се опише с думи,но за жалост всички сме го изпитали със сърцето и душата си Cry Късмет  bouquet Peace Hug

# 642
  • Пловдив
Креми, какви ги върши тоя твой яйчник  Confused Хайде, оправяй се бързо и скоро да стартираш сезона  Praynig

MAP87, кураж  Sad Всичко ще мине... Сега е трудно, но повярвай, че ще се възстановиш и скоро след това ще се радваш на своето бебче  Hug Матката има време да се изчисти. При мен бая се наложи да се почака - имах задържани големи съсиреци колкото яйце - 4-5 бр. С повече търпение всичко минава.

# 643
Момичета тъкмо ходих до лабораторията да си пусна тсх,дано всичко е наред Praynig Peace

# 644
  • Плевен
Здравейте, изчетох всичко написано от вас. Добре, че ви има...голямо успокоение сте ми след това, което се случи и на мен. На 3.09.(вече 11 г.с.) когато трябваше да отида при АГ, за да ми назначи първите изследвания, видяхме, че плода нямаше сърдечна дейност и  е спрял да се развива в 8 г.с.   smile3518  Още на същия ден след повторен преглед, отново същата диагноза- мисед, след което по-късно последва и кюретаж. Приех го много тежко, първа бременност ми беше, на 27г съм, вярно живота е пред мен, но толкова много искахме това бебе,  уви... Радвам се, че всичко мина бързо, но просто първите дни не спирах да плача,  newsm45  даже веднага след като се събудих от упойката, отново заплаках , защото в този момент  бебо вече го нямаше и всичко нямаше да е толкова красиво, колкото беше преди ден.  Weary smile3518
На сутринта визитиращия док, ме успокои, каза че при първа бременност често се случвало, каза мога да започна да пия ФК и след 3 месеца да възобновим опитите, но аз все пак ще отида на преглед, само изчаквам да ми дойде М и ще направим изследвания, въпреки че казват че само след 1 аборт не били нужни, ако имало 2 и повече последващи тогава, но аз ще си направя!

А и като гледам тук все с такава съдба сме се събрали и след тези не хубави новини, следват все живи и здрави бебоци, за които много се радвам. Обнадеждавате ме!
По повод това, една приятелка ме успокои: каза, че  Господ поставял изпитания на силните, защото слабите не биха се справили с тях и пред тези, които най-много обичал, и ако те се справят ги възнаграждавал щедро. Силно се надявам да е така... newsm17 Пожелавам на всички в най-скоро време нещата да се подредят в правилната посока...    EFP    ylinfant

Извинете ме за дългия пост, поолях се, ама да ви кажа много успокоява като споделиш с някой  smile3525  Прегръдки!!!

Общи условия

Активация на акаунт