Кюретаж и забременяване след това - 38

• 25 952
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Боби, стискам палци ТСХ да е в норма  Praynig

Дейзи, съжалявам за това, което си преживяла. Всички тук сме минали по този път. Дано бързо се възстановиш и скоро да се зарадваш на две чертички и една напълно успешна бременност. За изследванията аз лично бих те посъветвала да си направиш необходимите. На мен също ми казаха, че след един аборт няма нужда, но аз държах да изследвам всичко възможно. Изскочиха разни проблеми, които се проконтролираха през втората бременност и не се допусна да ми се случи отново най-лошото  Peace

# 646
Боби, стискам палец за тсх!  Hug

Мар, и аз ще ти кажа като Дони да изчакаш преди втори кюретаж, може просто да се следите по- често дали ще се изчисти сама матката Peace

Дейзи, съжалявам че се записваш Hug поплачи си, потъгувай си, но знай че съвсем скоро ще си в нашето вълшебно списъче на първа страничка с бременни и родили мами Flutter

ПП има ли варненки кандидатки за среща в неделя примерно? пишете ми по едно лс да се организираме ако искате

# 647
  • Варна
Креми, какви ги върши тоя твой яйчник  Confused Хайде, оправяй се бързо и скоро да стартираш сезона  Praynig

Ами, Дони, не знам какви ги върши Sad само знам ,че се притеснявам да не се осакатя нещо или да се запуши тръбата  Confused А най-тъпото е че не знам как да си помогна сама на себе си. Питах докторката какво мога да правя или да пия допълнително и тя ми вдига рамене. В болнични съм, а седя и нищо не правя, само един бял равнец мога да пия, за друго не се сещам Sad

# 648
daisy-to, много съжалявам за това, което си преживяла. При мен нещата се случиха по абсолютно същия начин, в същите седмици. Горе главата, слушай си докторите и следващият път ще бъде успешен!  Hug
MAP87, надявам се да не се наложи повторна процедура, но отиди на второ мнение задължително!  Hug
Дони, Боби, стискам палците и аз днес!  Praynig Praynig

# 649
  • Плевен
Благодаря на всички ви за милите думи и за куража, който ми вдъхвате. Продължавам да ви следя и ще ви държа в течение какво се случва с мен.   smile3525  Hug Hug Hug

# 650
  • Варна
Ох, отново нови момичета в темичката. Sad Съжалявам за новите попълнения! Hug Бъдете силни, съвсем скоро и вие ще се радвате на растящи коремчета, ритничета и пухкави бебочета. Hug Hug Hug

Дони, Боби, и от мен имате палчета. Praynig Praynig Praynig

Бейсис, прекрасна първа среща с малкото човече днес. Hug С нетърпение очаквам щъркеловата новина. Hug

П.П. Теди, аз съм за срещичка в неделя, само кажте кога и къде. Hug

Последна редакция: пн, 24 сеп 2012, 10:19 от toni_St

# 651
Олее, съвсем забравих, че днес е понеделник.  Crazy Бейсис, стискам палчета всичко да мине по вода и чакам с нетърпение хубавите новини!  Party

# 652
Дейзи , кураж мила! Моята първа бременност си отиде още преди да стигна до док,беше химична бременност, а втората ми горе-долу както твоята - 11г.с бе спряло развитието си бебчето. Никога не се забравят тези гадни моменти  Sad Но така ни било писано да ни се случи този кошмар. Поплачи си, колкото ти се иска, но не губи вяра, че ти ще си имаш бебче в един момент!  Hug

Бейзис с теб сме мила! Хубава среща с малкото съкровище! Дано всичко мине по най-лекия начин!  Heart Eyes

Теди , за сега съм с вас за неделя, удобно ми е по всяко време  Simple Smile Но нека потвърдя отново в петък, защото живот и здраве се очертават доста задачи, които да стартират именно тази седмица. Къде искате да се видим?  Simple Smile Дано да е хубаво времето  Simple Smile

# 653
Съжалявам много за новите попълнения, мога да кажа само кураж момичета  Hug, ще се сбъдне и Вашата мечта  Praynig
Поплачете си, потъгувайте си, защото колкото повече задържате в себе си сега, по мъчно и тежко ще Ви е по-късно, споделяйте с хора на които имате доверие и говорете за това, не позволявайте мъката да Ви обземе! Казвам го от личен опит, за мене си осъзнах че сбърках като се правих на силна и всичко пазих в себе си!

# 654
Бейзис  Praynig Peace fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Дейзи,много съжелявам Hug Hug Hug Сили,кураж и всичко ще е наред,относно излседванията по-добре за твое спокойствие си ги направи,на мен така не ми назначиха нищо първия път и имаше 2ри,затова прави каквото усещаш вътрешно,щом ще си по-спокойна давай смело напред  bouquet Hug

# 655
Здрвейте  Hug
Признавам си, че не успявах да ви следя, влизам да се похваля с раждането на второто ми момченце - Явор. Роди се нормално на 18/09 в 4.50 сутринта, 2800 и 48см - малък перфектен мъж.
Раждането беше леко и просто прекрасно, първите ни дни с малкия човек - също.
Много съм щастлива  Heart Eyes
Пожелавам на всички, на които предстои скоро - леко раждане и здрави бебоци, на всички нови и стари муцунки в темата - бързо да се измитат към отчетните теми и всички проблеми да останат зад гърба им  Hug

# 656
Една от нас, честито Simple Smile Много хубава новина:) Нека винаги те радва Явор и да сте много щастливи всички  bouquet

Съжалявам за всички нови момичета Hug

# 657
Честита рожба, една от нас! Да ви е жив и здрав малкия Явор и нека расте щастливо и много добро дете!

# 658
Честита рожба,Една от нас-да ви е жив и здрав и много да ви радва Явор!  bouquet

Бейсис-чакаме те с подробен разказ за щастливото събитие Praynig Praynig Praynig Hug Hug

Дейзи Hug-сили и кураж Hug

# 659
  • Варна
Една от нас, честита рожба! Да ти е жив и здрав малкият Явор и много да ви радва!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт