Кюретаж и забременяване след това - 38

• 25 951
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
Честит малък перфектен мъж,една от нас  bouquet  bouquet  bouquet Бъдете живи и здрави и много щастие да внесе в къщата ви Hug newsm44

Резултата ми от ТСХ е 0,854

# 661
  • NE
Една от нас Честит малък мъж!  smile3525 Да е жив и здрав и да носи много щастие и усмивки на мама, тати и батко. Hug Hug Hug
Боби Страхотен резултат  Hug Hug Hug Сега е момента за бебо  Peace
daisy-to Кураж миличка  Hug Hug Hug И аз съм с една и искренно се надявам последна бременност с мисед- 6 г.с. Изчакай да се възстановиш и да минат поне два цикъла. След това ти пожелавам бързо да дойде новата бебе новина, която да донесе вашото чудо. Hug
MAP87 Стискам палци да се въстановиш от самосебе си с тези съсираци и да не се наложи ревизия. Аз съм с втори кюретаж поради същата причина, но при мен се наложи почти по спешност да ме приемат, тъй като ме болеше неописуемо много. Стискам палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed А относно бебеправенето е наистина хубаво да се изчака известно време. Ние успяхме да получим зелена светлина след пет цикъла. Времето минава трудно, но калява душата и ще ти помогне да си по-силна. Hug
Basis Стискам палци да е минало всичко по вода. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Чакаме те с разказ. :hug

В най-неподходящия момент се разболях. От тази сутрин съм с подути сливици и направо не знам какво да правя. ooooh! ooooh! ooooh! Доброто е случая е че е само гърлото и се тъпча с всякакви билкови щуротии от чай с мед до Herbitussin. Пих един парацетамол колкото да не се усложни положението. Да видим как ще се измъкна от тази настинка.

Относно среща съм много навита да се запознаем, но идването ми във Варна е сложно и често спонтанно, така че се надявам следващия път да имам път точно към вас. Mr. Green

Последна редакция: пн, 24 сеп 2012, 18:22 от Flower Fairy

# 662
  • София
Една от нас, честито   bouquet Да ви е жив и здрав малкият Явор, да има много късмет, да расте умен и силен и да ви дарява с много бебешки усмивки!

Чакаме новините и от Basis, дано всичко да е минало леко  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

МАР87, дано всичко да се изчисти и да не се налага да се повтаря процедурата Praynig

Дейзи, съжалявам, че и ти се записваш тук  Hug За изследванията си прецени сама, аз част от тях ги направих на своя глава (хормоналните) защото все пак имаше съмнения и наистина излезе проблем.

Flower Fairy, да оздравяваш бързо  Hug

На мен най-накрая ми дойде музата да взема да подредя, изпера и подготвя нещата за бебка, както и за мен в родилното,  не че не ме мързи, ама вече време не остана и предпочитам да са подготвени  Simple Smile  Вече сме купили почти всичко освен ваничка за къпане и някакви дреболии, ама вече и да станат на зор нещата, мъжо ще се справи  Mr. Green Купих си и една много странна нощница за кърмене, не е с копчета а с дупки за циците, маскирани като бастички  hahaha, ще видим дали ще е използваема.

# 663
Светле,честита модерна придобивка,дано я използвате 2 години Hug

Flower Fairy много е лошо да си болен,грипав,хремав,и аз имам хербитусин от предния път като бях болна,мен все ме удря в гърлото,ужас,оздравявай бързо ,че бебеправене те чака,а ние чакаме  EFP EFP EFP от теб Hug Дано наистина и според доки да е добър резултата Praynig

# 664
  • Варна
Една от нас, честита рожба   bouquet Пожелавам да е здрав Явор и да расте късметлия  newsm10
Аз утре заминавам в командировка в Швейцарските Алпи за няколко дни. Миналата година като се върнах от там забременях, а дай Боже тази година пак  Mr. Green
Май така ми действа алпийския въздух  Thinking
Стискайте палци да се върнем живи и здрави  Praynig Дано цикъла дойде по график, че предстоят хормони и т.н.
После за цвят ме чака гроздобер  Joy
Такъв е живота - днес си в Швейцария, утре на лозето  hahaha

# 665
Една честито рожба, да е жив и здрав малкия перфектен мъж Явор  Heart Eyes Да радва много мама и тати  Hug
Ееей Мира завидях ти благородно  Wink то нека днес да съм в Швейцария, та утре ще копая и лозе ако трябва  Mr. Green

# 666
Здравейте милички!
Много се радвам за щастливите новини, зареждат ме с положителна енергия и вяра! Моля се за все повече такива радости!  Praynig
Flower Fairy на мен много ми помага от бабешките рецепти мед със сода. С памук директно намазвам гърлото и сливиците. Дргото, което може да помогне мед с лимон и орехи като имуностимулант. Дано се оправиш бързо...
daisy-to... като чета разказът ти все едно виждам себе си, аз също се събудих разплакана и с запушен нос от сълзи Sad  Вярвам, че тук всички заедно ще си помогнем и ще преодолеем преживяното...
Бобка, Мира стискам палци това да е вашия месец!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Момичета, вие какви лекарства приемахте след кюретажа? Аз имам чувството, че ще изпия света!  ooooh! Изписаха ми антибиотик Дурацеф 5 дни, метергин 3х1 за 3 дни заедно с бускулизин, аспирин протект до петък по едно. Продължавам да си пия фолиевата киселина. Оказа се, че трябва да продължа да си пия и еутирокса, т.к. ТСХ ми беше в горна граница и го смъкнахме до 1.67 през бременността. На всичко отгоре ужасно ме заболяха и гърдите, което при мен никога не е било... станаха на буци и твърди, за което пък ще трябва да пия Достинекс по 1/2 таблетка през 12 часа за два дни и така... много лекарства, много нещо!  Rolling Eyes

# 667
  • София
Боби, идеално ти е ТСХ  Peace

MAP87, антибиотик изписват на всички, Метергина е за да контрахира матката и да изхвърлиш съсиреците, а бускулизина за да нямаш толкова болки от контракциите, за аспирина малко странно, но предполагам, че е пак заради съсиреците, да поразреди малко кръвта. За щитовидната лекарствата си се пият цял живот, но това пък изобщо не го приемай като болест, много момичета сме с такива проблеми, важно е просто да се знае за тях и хормоните да са под контрол, особено по време на бременност  Peace  След аборта от гърдите имах секрет, въпреки че при мен беше в 7г.с., но за това нищо не ми изписаха, пролактина ми беше към горна граница, но в норма, ходих и на мамолог, каза че е съвсем нормално явление и по-добре да не пия нищо, но не съм имала болки и напрежение. Пий си всичко, слушай докторите и всичко ще е наред следващия път  Hug

# 668
Една от нас ЧЕСТИТ ПЕРФЕКТЕН МЪЖ ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ      bouquet  bouquet  bouquet
Съжалявам да видя толкова нови момичета  Sad

# 669
Ох , така се радвам , че има бебета в темата , надявам се всички да успеем!

Съжалявам , че има нови момичета в темата кураж! Тук сте попаднали на точното място!

Прегръдки за всички от нас , аз вече имам коремче   Heart Eyes Другата седмица пак съм на консултацията е ще пиша! Освен гаденето и повръщането , което е неизбежно при бременност с близнаци , се чувствам добре!

# 670
  • Пловдив
Една от нас, честит син  Heart Eyes Да ти е жив и здрав, да внесе много топлина и детски смях в дома ви!!! Бързо възстановяване и прекрасни моменти с бебчо  Hug

Бейсис
, стискам палци срещата с бебчо да е била вълнуваща!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Чакаме те с подробен разказ!!!  Hug

Боби, супер ти е ТСХ! Браво!  Hug

Мира,
дано да ти се отрази плодовито алпийският въздух  Wink

# 671
Една от нас,честито момченце!!!Да е жив и здрав малкият Явор,да е спокойно бебче и много да ви радва! Hug
Basis,мила,не се съмнявам,че и при теб всичко е минало гладко,чакаме те да оповестиш новината! Hug
Мира,благородно ти завидях Heart Eyes.Приятно изкарване,дано се заредиш с много положителни емоции!
Светле,значи вече си напълно готова да се впуснеш в приключението Party.Аз чакам да мине средата на октомври,тогава ще се занимавам.Иначе от вчера съм официално в болничен,не че няма да прескачам до кабинета сегиз-тогиз Wink.
Г-жа Анна,честито коремче!С гордост да си го носиш още 7 месеца! Hug
МАР87,и аз пиех същите лекарства,без аспирина.Не е приятно,но всичко е в името на по-пълноценното и бързо възстановяване.Знам,че все още ти е тежко и трудно,но ще видиш как всичко ще се нареди и скоро пак ще си бременна,този път успешно!Много прегръдки! Hug
Тони,сега гледаме с надежда към теб Grinning.За кога беше насрочено твоето секцио?

# 672
  • София
Една от нас, честит малък мъж Явор! Да расте здраво, умно и будно дете и да ви носи много радости!  bouquet
Мира Иванова , успешна командировка и с пожелания като се върнеш да ни съобщиш радостната вест за двучертичков резултат fingerscrossed
г-жа Анна Hug
bobi123 , браво за хубавия резултат  Hug Хайде, да се похвалиш другия месец  
fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
svetla81 , хубаво е, че си намерила муза за подготовката за бебче. Честита ти готина придобивка   bouquet
На всички новозаписани момичета пожелавам много сили и кураж, бързо възстановяване и скорошно изнасяне към отчетните теми  Hug

# 673
  • Варна
Тони,сега гледаме с надежда към теб Grinning.За кога беше насрочено твоето секцио?

Луни, все още не сме го насрочили, но ще е между 10-15 октомври, ако устискам до тогава, защото спирам всички хапчета в края на седмицата. А пък си имам контракции и то вече са си болезнени. Ще видим Скочев какво ще каже в понеделник. По принцип Светлето и Дион са преди мен и може да ме изпреварят. Mr. Green

Мира, стискам палчета да се завърнеш от Швейцария в увеличен състав. Praynig Praynig Praynig

# 674
Една от нас, честит син! Да ви расте здравичък и усмихнат и с много щастие да дарява семейството ви!   bouquet Hug

Г-жа Анна, браво, дано все така да расте коремчето  Hug

Светле, както я описваш нощницата ми се струва, че ще ти е изключително удобна и полезна Simple Smile

Боби, чудесно ТСХ! Simple Smile

Мира, приятно изкарване на командировката и стиснати палци за скорошни хубави новини! Simple Smile

Flower Fairy, оправяй се бързо! Повече чайове - поне 6-7 на ден с мед, лимон и клеева тинктура, а аз в такива случаи започвам ударни дози витамин Ц - взимам си ампули направо по 5мл и пия по 3 на ден. Последните пъти все така се оправям...

Съжалявам много за новите попълнения! Момичета, горе главата! След тежките изпитания винаги изгрява слънцето! Скоро ви пожелавам и вие да сте щастливо и успешно бременни!  Hug

Иначе при мен нищо ново. Пропуснах ултразвука в началото на септември, защото точно тогава беше спрял тока, а след това лекарят ми излезе в отпуск. Сега чакам с нетърпение началото на октомври, когато пак съм на ЖК да ме видят как съм. Иначе в края на август ме бяха гледали и тогава казаха, че всичко е наред и че бебчето е пораснало. Аз съм ок, вече не усещам да имам сърцебиене, хемоглобинът последно го мериха 131 (пак не им хареса много - казаха да пия повече вода, може да е заради онова разстройство дето изкарах и да съм обезводнена, но аз пък се чувствам добре). Малката беше понастинала, но вече е добре и е на градина. Ремонта още го бутаме, май до декември ще имаме довършителни работи, но каквото такова. Важното е да стане накрая. Simple Smile
О, и една хубава новина - станах пак леля. На брат ми му се роди момиченце на 14.09.  Heart Eyes

Хубав ден от мен, момичета!   bouquet  Ще гледам по-често да пиша вече  Blush

Общи условия

Активация на акаунт