Кюретаж и забременяване след това - 38

• 25 940
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
  • Плевен
Честито на една от нас. Да ти е живо и здраво бебчето,много да ви радва и бъде смисъла на живота ви.

MAP87 На мен ми изписаха Зинат за 5 дни по 1таб на 12ч и толкова.
Уж за предотвратяване на инфекции, и така си беше,т.к. преди кюртажа имах парене и тежест при уриниране, което изчезна, но след 3-4 дена се появи отново онази гадна тежест и цвета на урината беше като бира. Ходих до личната тя каза, че може би не са ме излекували добре,пусна ми изследване на урина, в която се оказа наличие на белтък от днес съм на инжекции- гентамицин . Незнам това дали не е било по време на бременността и да е оказало влияние, въпреки, че е късно да се търсят причини. Така, че MAP87 сигурно е добре това което са ти изписали. Освен това и аз започнах с фолиевата киселина преди 4 дена.

# 676
  • Пловдив
Action_Girl, радвам се за добрите новини около теб! Честита племенница! Да е жива и здрава!   bouquet

# 677
Ех,как ме зарадвахте и успокоихте,че всички сте в единодушно мнение за резултата Hug Hug Hug От днес ме боли леко гърлото и мъжо ми взе тайлол хот и хербитусин за смучене,защото ми помагат,но се притеснявам ако беб е станал дали тайлола не пречи newsm78
Силни гушки на всички  bouquet  bouquet  bouquet

Action_Girl честита ти племенница newsm44 Нека внесе много смях и радост в дома Hug Hug Hug  bouquet

МАР87 аз след К освен антибиотиците които по време на престоя ми в болницата са правили/Терцеф и Гентамицин/ в къщи не съм приемала,само Бромокриптина за спиране на кърмата,Фолиевата не ти пречи можеш да я пиеш постоянно даже се препоръчва като плануваш бременност 3 месеца преди това да си го пила,аз сега 2рия път не съм го спирала вече 7 месеца и няма да го спра Hug Peace

# 678
  • Близо до морето :)))
Една от нас Честито бебче  Hug Да е жив и здрав малкият Явор, да расте щастливо и обичано момченце. На мама бързо възстановяване.  Hug

Боби поздравления за резултата  newsm10

# 679
Здравейте, момичета!  Hug
Родих по-рано от очакваното, в петък сутринта. Ще разкажа тези дни повече. Секциото този път не ме болеше.Прегръдки за всички. Скоро ще сложа и снимка в албумчето.

# 680
  • Варна
Бейсис, честита рожба, мила! Да ти е живо и здраво детенцето и много да ви радва!  bouquet  bouquet  bouquet С нетърпение те чакам да споделиш как е минала първата ви среща с малкото човече. Hug Heart Eyes

# 681
Basis, честито!!!!!!!! Да е живо и здраво бебчето и винаги да ви носи щастие!!!!!   bouquet

# 682
  • София
basis , честита рожба!  bouquet Да ви бъде живо и здраво, добро и умно малкото човече! Много здраве и късмет на цялото семейство  bouquet

# 683
Честити рожбички на мама Една от нас и Бейсис! Нека бъдат живи и здрави тези така чакани дечица, да растат в щастие и с усмивка и да носят много радост на семействата си!

Дони, какво стана с резултатите, мила?  Rolling Eyes Извинявай, ако съм ги пропуснала.  Hug

Аз си ви чета, но нямам с какво да се включа. Прегръщам ви!  Hug Hug Hug

# 684
  • NE
Честито бебе на мама basis!  bouquet Пожелавам му да бъде здраво, щастливо, умно и добро и да носи безкрайно щастие на мама и тати.
Аз съм много грипава. Минах на фервекс вече и загряващи разтривки. Мисля, че успях да изгоня демоните на грипа, но носа ми е много зле и сега него лекувам.  ooooh!

# 685
Басис , честито!!! Да ти е живо и здраво детенцето!  bouquet

# 686
Една от нас, Бейсис, да са ви живи и здрави рожбите, да са кротки и послушни и много да ви радват!

аз ви поизтървах малко...ама да не видя хубаво време в края на лятото и не се спирам общо взето...откакто Кремито ми направи бойно кръщене в морската да я храня навън, сега и в парка си я храня hahaha по този повод- Мименце, ако излизаш, свиркай да се засечем Hug

# 687
  • Близо до морето :)))
Бейсис Честито Да сте живи и здрави и много щастливи цялото семейство

Теди   Браво, че си превъзмогнала притесненията от това да кърмиш навън  Hug Надявам се през уикенда отново да се видим, както и с другите момичета  Heart Eyes

Тони как си?

# 688
Бейсис, честита рожба мила Hug Много се радвам за теб, пожелавам цялото здраве и щастие на земята и чакаме разказ  bouquet

# 689
Бейсис,Честита радост- да сте живи и здрави и много щастливи всички,нека домът ви е пълен с детски смях и радост!Честито и бързо възстановяване!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт