Кюретаж и забременяване след това - 38

• 25 943
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Бейсис, честито   bouquet Да са ви живи и здрави дечицата, много да радват мама и тати!

Теди, браво за кърменето! И аз съм от по-притеснителните, но съм се зарекла, че ще си я кърмя и навън, живот и здраве. Народаът се съдира да плюска навън и по паркове и градинки, и по заведения, ами и то милото просто иска да яде, погледни го от тази гледна точка.

Аз също съм болна за пореден път, по спомен поне за 4-ти откак съм бременна  Sad Пия си парацетамол през няколко часа, че вдигна ли Т в тези последни седмици е ясно какво ще стане, засега удържаме фронта.

# 691
  • Пловдив
Бейсис, честито майче! Да ти е живо и здраво детенцето! Нека те дари с безброй щастливи моменти и много усмивки   bouquet  bouquet  bouquet

Зузи,
точно днес е развоят на събитията около майка. Вчера още не бяха готови резултатите. Днес бяхме в София за контролен преглед. Има някакво възпаление, но не е сериозно и с лекарства ще се оправи! Хистологията не била вкарана в системата, но е излезнала. Докторката каза, че я е видяла и е добра. Само толкова знаем засега, но стига, за да отпуснем душите!
Благодаря на всички за подкрепата! Тук винаги я има  Hug Hug Hug

# 692
basis честито бебче да ви е живо и здраво, пожелавам ти бързо възтановяване   Party Time

# 693
Честити бебенца на edna ot nas и basis! Да са ви живи и здрави и много щастливи Hug Hug Hug
Светле, да се оправяш бързо!  Hug Готови ли сте вече с всичко за посрещането на бебка?  Flutter
Дони, радвам се, че можете да се поотпуснете вече! Дано този тип емоции вече да са окончателно зад гърба ви!  Praynig

# 694
Светле, къде го пипна това чудо сега и ти ooooh! Хайде без температури и без много зор да минава  Hug

Дони, много се зарадвах на новините!  Mr. Green Хайде всичко лошо да си е заминало вече Hug Hug Hug

# 695
Бейсис, честито бебе!   bouquet  Да расте здравичко и умно и с много усмивки и щастие да изпълва живота ви! Hug

Дони, чудесни новини!  Hug  Дано вече неприятностите останат зад гърба ви и да можете спокойно да се радвате на малък пух. Той как е?

Светле, стягай се, няма за кога да си болна  Naughty Дано бързо да минава, мила  Hug

Кляш, ти как си?

Поздрави и прегръдки на всички! Hug  bouquet

# 696
  • Пловдив
Момичета-кокичета, черпя ви за рожденния ми ден! Пожелавам си здраве за мен и близките ми! Дай Боже всички да сте здрави и нека всяка една от вас се радва на поне едно безценно съкровище  Hug Hug Hug

# 697
  • София
Doni M, Честит рожден ден!Бъди здрава , обичана, щастлива и дълголетна. На теб и цялото ти семейство желая много късмет и щастие. На твоята майчица да й е хубав празника и да бъде много здрава, за да се радва дълги години на всички вас  Hug  bouquet

# 698
  • София
Дони, честит рожден ден   bouquet Да си жива и здрава, винаги много обичана и щастлива  Hug Много се радвам за добрите резултати на майчето, дори и неофициални  Grinning Чакаме все пак да пишеш и като са готови официалните.

Златенце, мисля че сме готови най-накрая  Grinning, останаха разни дреболии, но с тях и мъж ми ще се справи, ако се наложи. Вие започнахте ли вече по-активна подготовка?

Днес вече се чувствам съвсем здрава и отивам пак да се отдам на пране и гладене на бебешки дрешки  Grinning Много странен и кратък грип, ама по-добре така, вчера и мускулите и ставите ме боляха, гърлото също, бях като працал, но пих працетамол и прополис, легнах, увих се и се наспах едно хубаво и днес и помен няма.

# 699
Basis честита рожба, да ви е живо и здраво детенцето  Heart Eyes Ще чакаме разказче за самото раждане  Hug
Дони Честит Рожден Ден   cook Пожелавам ти това което и ти самата си си пожелала, а именно мн здраве за теб и близките, защото каквото и да прави човек , каквото и да има друго няма ли здраве, всичко останало е излишно! Радвам се за малко успокоителните новини за майчето ти, дано днеска да се зарадвате на още по-хубави  Praynig Hug

# 700
Дони, честит рожден ден!  Hug Hug Желая ти да си здрава, щастлива и обградена от много любов и само полоижителни емоции!   bouquet
Светле, нищичко не сме купили още. Май само към мебели се насочихме, но сме наникъде... Rolling Eyes Смятам, че в всичко ще се оправя, само дрешките са ми тъмна Индия... Embarassed

# 701
Дони, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве, късмет и сбъдване на всички онези желания, които са в главата и сърцето ти!  Mr. Green Да намачкаш сладък Грах  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 27 сеп 2012, 21:20 от zuzi_79

# 702
Честито и от мен ,basis!!! Да си много горда майка ти желая!!  Hug

# 703
Дони Hug Hug Hug-Честит Рожден Ден,мила  bouquetИскрено ти пожелавам много здраве на теб и хората,които обичаш,много успешни начинания,много сълзи от радост....и след 2-3 год да помислите за сестричка на Васето! Wink Peace Peace Heart Eyes

# 704

Честити съкровища на новите мами Hug Да са ви живи и здравички бебчетата и да изпълват живота ви с незабравими моменти!

Честит рожден ден, Дони Hug Много здраве на теб и цялото семейство, да се радвате и обичате дълги години.
Радвам се за хубавите новини за твоята маминка. Дано всичко свърши скоро с хубав край.
Напоследък и аз само ви чета тайничко, но не пиша, че няма нищо ново около мен.
Бързо оздравяване на всички болни момичета, пазете се много дано лошите бацили бягат от нас. То и аз бях на ръба на разболяването последните дни, ама с това ненормално време човек не знае как да се облече вече.
Много гушки на всички Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт