Кюретаж и забременяване след това - 38

• 25 945
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
Дони, честит рожден ден мила  bouquet да си жива и здрава и ти и цялото семейство, без повече неприятности и както е казала Мечи- да мислите за още наследници Heart Eyes Hug

# 706
  • Пловдив
Благодаря момичета! Бъдете и вие здрави, щастливи и нека всичко лошо остане в миналото!  Hug

Светле, радвай се че е кратък тоя грип, че в твоето състояние не е никак препоръчително да боледуваш  Naughty

# 707
Дони, честит рожден ден мила  bouquet Пожелавам ти да си здрава, щастлива, все така лъчезарна, отзивчива и силна Hug И след някой и друг месец/ година да помислите за още едно попълнение в семейството Hug Hug Hug

# 708
Дони честит рожден ден. Пожелавам ти празникът да е вълшебен, както годината която те очаква! Нека бъдеш дарена с дълголетие, здраве и добри приятели  Hug Hug Hug

Радвам се за добрите резултати, дай боже всичко лошо да е зад гърбът ви  Hug

Action_Girl благодаря че питаш, добре сме не се оплаквам, в понеделник ще ходя на ЖК и ще се видим с бебка  Heart Eyes

Светле, да се оправяш бързо  Hug Hug Hug

# 709
Дони,честит рожден ден и от мен!Желая ти преди всичко здраве,на теб и цялото семейство,много щастие и късмет!Дано да са добри новините за майка ти! Praynig
Basis,честит нов член на семейството!  ylinfantРадвам се,че секциото е минало добре и не те е боляло много!Очакваме подробности-пол,име и т.н. Hug
Flower Fairy,Светле-да оздравявате бързо! Naughty
Карола,как си?Не си се оповестявала скоро. Hug

# 710
  • Близо до морето :)))
Дони Честит рожден ден, бъди жива и здрава, много щастлива и обичана. Дано всички неприятности са вече зад гърба ти от тук нататък само положителни емоции. Hug

# 711
Честити рожбички на Една от нас и basis!Да са ви живи и здрави ,момичета и много поводи за радост и гордост да ви носят!!!
Дони,честит рожден ден и от мен!Бъди много здрава,щастлива и обичана!  bouquet Hug
Сложих снимки в албумчето да го видите и моя РЕВЕЦ-нова дума измислена от кака му hahaha Joy Joy

Последна редакция: пт, 28 сеп 2012, 05:29 от danip

# 712
Бейзис, честит нов член на семейството ви! Нека да е жив и здрав! Пожелавам му светъл път в живота, изпълнен с много радости, късмет, успехи! На теб бързо възстановяване мила!  Hug

# 713
Дони , Честит Рожден Ден на патерици ! Желая ти от тук нататък много щастие, хубави моменти и много обич! Много се радвам за добрите резултати на мама и затова нека ти пожелая  само хубави новини по този повод и да бъде здрава занапред, за да си спокойна и ти!   bouquet

# 714
Danip,напълни ми душата с тези снимки! HugМалкият Анди е голям сладур,а каката изглежда супер доволна и щастлива Heart Eyes.Мама също изглежда перфектно! Hug
Оф,не ви ли писнаха тези жеги... ooooh!Чакам си вече есента Rolling Eyes.

# 715
Добро утро
влизам да с еоплача, че и тоя месец не бил нашия, е, сефте..
Можеби трябва да почна да правя някакви фоликуметрии, да видя прогестерона и пр.
Имам подозрения, че ЛФ ми е къса, че имам недостиг на прогестерон, а и тоя месец от О насам не спряха да ме болят яйчниците и по-конкретно левия.Бе сигурно ми има нещо.

# 716
Ники  Hug , стискам палчета за следващия месец. Ако чувстваш някакви съмнения, наистина най-добре провери какво става с организма ти! Нека поне да си наясно.  Hug

Дани , прекрасен син и дъщеря си имаш! На мама гордостта са те, нали?  Party Да са ви живи и здрави децата!  Hug

# 717
Doni, Честит Рожден Ден!!!!!!!! Малко със закъснение, но затова пък от сърце ти пожелавам да бъдеш много щастлива и обичана!!!!!

Ники, не се притеснявай за нищо. Може просто организма ти да има нужда от почивка, за да се подготви за една успешна бременност. Моя съвет е да не ги мислиш нещата и да не се тормозиш с изследвания. Пък ако след 6 месеца няма резултат, тогава можеш да ги направиш.  Hug

Луни, аз изкарах толкова студено лято, че нямаш представа колко ви завиждам за жегите  Laughing

Hug - ки ха всички!

# 718
Мерси Табеа, и без друго няма да мога тоя месец да правя изследвания, че ми предстои хубаво пътуване, ще го мисля след това Hug При теб как върви, по-спокойна ли се чувстваш?

# 719
Ами уж се чувствам по-спокойна. Ама от този месец и ние пак почнахме да се трудим  Simple Smile и се почна пак вглеждането в тялото ми - ох, ах, какво ли е това  Blush , ама се боря със себе си да не се впрягам много.
Къде ще е хубавото пътуване? Да си изкараш супер!

Общи условия

Активация на акаунт