Септември на вратата чука, скоро с бебчета ще бъдем всички тука!

• 25 993
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
Ей, ама и вие нямате угодия- като купуват "Защо купуват?", като не дават "Много стиснати"  Mr. Green
Моята си ме знае, че не харесвам к'во да е и ми дава пари аз да избера и купя, а после тя го дава. Това като е нещо за баткото. Казва купи му нещо за 20 лв, каквото харесаш и от каквото има нужда и после ми дава парите, а на него подаръка и всички доволни. Комплекта за изписване ме води да си го харесам аз, после го купи като родих. Сега за това бебе ми даде 100 лв да му купя каквото харесам. Майка ми обича да купува каквото й хареса на нея. За баткото моите родители купиха повечето неща- креватче, матрак, корито и т.н. Кой каквото му е на сърце и според възможностите добре дошло. Сестра ми подариха шезлонг. Люлки и др. подобни не сме имали, и ние не обичаме да се затрупваме с излишни неща.
Стискам палци и аз за Канела всичко да мине добре.
Моето бебе на 2 пъти го усетих да хълца  Mr. Green Нали се бях оплакала, че с баткото не знаех какво е да хълца бебе в корема, но тая мома явно си подготвя дробчетата Simple Smile

За кг на бебето. С баткото ми бяха казали да се готвя за голямо бебе, към 4 кг. Даже ме пита искам ли секцио  Rolling Eyes Все едно бонбон предлагат... А голямо, голямо... колко да е голямо 3550г се роди.

# 256
Моята свекърва пък винаги ни дава пари и казва ние да си купим каквото решим. После като отрасна малката пак ни дава парички, ние да купим играчката и после да и я дадем, за да и я подари тя на детето. Така няма никакви излишни неща Peace

Така и трябва да е ... майката най-добре знае от какво има нужда детето и  Heart Eyes

Мартичка ... значи ,продължаваме да чакаме  Mr. Green

# 257
# 258
Ооо милички,предизвикахте съдбата!Влиза си Милена във Фейсбука да си играе малоумните игрички и какво да види-свеки на линия ,писала даже."Аз бях до сега на шопинг за бебко" ooooh!.Купих му суичър и гащеризон.От най -малките са -размер 68 Joy Joy Joy Joy
Толкова обаче ми е писнало,че само казах"а добре"..
Охо, че модерно свеки имаш. Моето, на монитора вика "кумпутара", камо ли Фейс и подобни...
  hahaha

# 259
  • София

Много ти благодаря, това ще е. Rolling Eyes Прочетох статията и напълно отговарям със симптомите.
  bouquet

# 260
  • София
Аз си поръчах сега в аптеката за следобед Био анацид - 100% натурален продукт против киселини. Специално за киселините при бременни пише на листовката - 80% от жените по време на бременност имали гастроезофагеална болест. Дано да действа тва чудо, че вече не се търпи, а лекарствени препарати не искам да приемам.

# 261
  • Варна
Явно няма угодия за свекървите и майките, но сякаш тяхното поколение са свикнали на други порядки и да не питат. Като кажат думата "трябва" еди какво си да се купи или направи и направо откачам. Може да не ти върши никаква работа ама така трябва по традиция или какво ще кажат хората. В днешно време трябва да сме практични, а не да плащаме данък обществено мнение. Хем нямат пари, пък купуват глупости, колкото да мине номера, защото трябва да се отбележат. Ако дадат пари после няма с какво да се похвалят, че те са го купили  Wink. Абе бабешка работа  Mr. Green
Сега питах в счетоводната тема за майчинските. Казаха, че се изплащат един месец назад. Значи сега за август трябва да ги получа септември. Някой от раждалите мами да каже на една и съща дата ли ги изплащат или как...

# 262
Здравейте,
Velviamo, не се притеснявай, че е голямо - снаха ми роди нормално 4.550 трудно, но нормално - като дойде време да излиза ще се прецени на момента, пожелавам ти да си родиш нормално и здраво бебче
и на мен ми изтръпват ръцете, особено ако са ми под възглавницата и едва си свивам пръстите, станали са кръгли
и аз чакам новини от Канела - дано всичко е минало нормално

# 263
Аз си поръчах сега в аптеката за следобед Био анацид - 100% натурален продукт против киселини. Специално за киселините при бременни пише на листовката - 80% от жените по време на бременност имали гастроезофагеална болест. Дано да действа тва чудо, че вече не се търпи, а лекарствени препарати не искам да приемам.
Бяха ми изписали Талцид, но и аз не си го купих. Пия сода бикарбонат. Прочетох за Био анацид - и той си е на основата на содата плюс билки.
При мен си е рефлукс и каквото и да пия, всичко е с временен ефект. Просто спирам да ям към 16 часА, за да мога да пия сода поне два пъти и до към 20 часА стомахът ми вече е празен и спокоен и цяла нощ нямам киселини. Peace
Като родим, живот и здраве, ще се оправим. Peace

# 264
  • София
Бяха ми изписали Талцид, но и аз не си го купих. Пия сода бикарбонат. Прочетох за Био анацид - и той си е на основата на содата плюс билки.
При мен си е рефлукс и каквото и да пия, всичко е с временен ефект. Просто спирам да ям към 16 часА, за да мога да пия сода поне два пъти и до към 20 часА стомахът ми вече е празен и спокоен и цяла нощ нямам киселини. Peace
Като родим, живот и здраве, ще се оправим. Peace

И да ям и да не ям все тая. Киселините и тва, че не мога да спя по корем ги определям като единствените гадни неща на това да си бременна.

# 265
  • където мечтите се сбъдват
Аз нямам киселини,но пък имам друг проблем-честото ходене до таолетна  ooooh! По едно руло тоалетна хартия отива на ден  Shocked Когато сляза да се поразходя в центъра за около час минавам през две три кафета до тоалетна.Някой друг с такъв проблем?

# 266
ей, така като ви слушам за свекървите, май моята е златна  Mr. Green

тук в Укр. традиция е да се дават пари, а не да се купуват подаръци, за раждане, сватба, РД...което мен ме устройва  Heart Eyes

а майка ми, още в началото й казах, нищо няма да купуваш без да ме питаш  Mr. Green и досега  всичко сама съм си избирала за бебо, само мъжо се намеси за цвета на количката

ама вече съм доволна  Heart Eyes

даже имам купено от бъдещата прабаба - въпреки, че е стара жената - справила се с вкус  Grinning

# 267
 Ето ни и нас Simple Smile Започвам да губя търпение вече .... От два дни вечер получавам контракции с болки в кръста, до сега нямах такива и се размечтах да сме се родили вече, а те траят около час и после спират. Има време до термин, но се чувствам готова и искам да гушкам вече беболинка Simple Smile
Проблемът с ръцете го имам и аз, много е неприятно, но се надявам след раждането да изчезне.
Колкото до темата с покупките, свекърва ми даде пари да купим каквото преценим и ние нарекохме количката да е от нея, макар парите да са по-малко от цената. Милата ми майчица без мен не смее нищо да купува, последно харесвам нещо описвам и го казвам къде е магазина и тя отива и го купува.
Повечето неща за бебка ще са от мама и тати, на приятелите когато ни питат се чудим вече какво да им казваме да ни вземат Simple Smile

# 268
Момичета,само да ви предупредя-недейте да гладите в горещините,ако не искате да се чудите дали водите са ви изтекли или това е просто пот Mr. Green Joy hahaha

# 269
  • При моите мъже...
Ооо милички,предизвикахте съдбата!Влиза си Милена във Фейсбука да си играе малоумните игрички и какво да види-свеки на линия ,писала даже."Аз бях до сега на шопинг за бебко" ooooh!.Купих му суичър и гащеризон.От най -малките са -размер 68 Joy Joy Joy Joy
Толкова обаче ми е писнало,че само казах"а добре"..
Joy
Малеее, че модерна свекърва:))) Моята не знае от къде се пуска компа;)
А "малките" суитчер и гащеризон, таман напролет ще ги носи;)

Общи условия

Активация на акаунт