До колко допускате да повлияе на отношенията ви...

• 7 337
  • 80
  •   1
Отговори
# 60
Усетила си ме много правилно.
Точно така се чувствам и точно така бих казала и аз на някой ако трябва да дам съвет. Но уви - излиза че да се справиш сам е по-трудно. Май че точно това искам....да се харесвам на всички Sad((
Честно казано искам хората да постъпват като мен - за това не ги разбирам.
нито съм злобна, нито съм дребнава нито съм повърхтностна. Винаги гледам да изслушам, да разбера, да дам съвет, да услужа, да помогна....но никога да се натегна ....
И всички различни от мен хора ми предизвикват невероятен душевен дискомфорт.

# 61
Чудесно е, че сама се определяш като, цитирам:нито съм злобна, нито съм дребнава нито съм повърхтностна. Винаги гледам да изслушам, да разбера, да дам съвет, да услужа, да помогна....но никога да се натегна ....
Обикновено всеки мисли така за себе си в определени ситуации.
Като начало-не е нужно да Разбираш хората.И други хора, които са честни, незлобливи и т.н. може да не те разберат теб, не е задължително да са злобни точно и лоши.Правят нещо различно от теб-ок-това е техния начин.Приемаш го и си правиш твоето по твой начин.

# 62
  • Сопот, Пловдив
Май че точно това искам....да се харесвам на всички Sad((
Честно казано искам хората да постъпват като мен - за това не ги разбирам.

И аз съм минала през такъв момент, не можех да разбера защо след като аз не съм направила нищо на никого, има хора които се опитват да ми навредят. Но да се харесаш на всички и невъзможно. А да ти кажа и не е нужно, някои хора просто не си заслужава да се стараеш, за да получиш одобрението им. И това са и хората, които формират мнението си на база слухове. Надявам се скоро да спреш да се терзаеш и да не обръщаш внимание на хорското мнение.  Peace И недей да приемаш така различните, нещата никога не са само черни и само бели, не трябва да се притесняваме от тези, които не са като нас, важното е ние да бъдем себе си.

# 63
Ами да така е - нито сме еднакви, нито е нужно да се харесваме всички, нито трябва и мога да разбера всеки, нито разбирам защо след като аз съм добра, другите не са....
Обаче пусто....може пък да ми е от годините. Не мога да го приема някак с лекота. все ровя, чопля, мисля, нищя...все се опитвам да оправя всичко. Примерно в една такава ситуация - гледам АЗ да оправя вътрешния мир и на трите страни.....изчерпвайки собствения си такъв Sad
Започвам да се терзая, да се обвинявам, да търся причината във себе си, в хората , във всички, докато не реша проблема, и в крайна сметка като го разкажа на странични и напълно безпристрастни хора /в случая вие/ се оказва че проблем реално наистина няма, и аз звуча налудничево...
така е - признавам си, но на кой по дяволите би му било приятно да чуе за себеси каквото и да било. Не само това ?
И нормално ли е за да затворя устите на хората да разваля отношения с някой който и понятие си няма защо е намесен и виновен....
Е тия неща......уф ще ме побъркат...

# 64
дали в очите на Другите ти си Добра обаче?
Както казахме-хората са различни Дори в разбирането си за Добро и Лошо. Peace

Звучиш ми малко като вечната жертва-Аз как правя така и онака, а Другите-все не ме разбират.Здравословно ще е да излезнеш малко от тази роля, ако е така... Peace

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 16:19 от Jizzlobber

# 65
Бе знам аз че ще са здравословни много неща ама само на теория ги прилагам......

# 66
Във всеки слух има доза истина.
Щом не ти пука от тези слухове тук не би следвало да ти пука и от слуховете навън.
Човек винаги има с какво да заслужи-една усмивка Различните хора я интерпретират по различен начин-за един е предпоставка за секс, за друг-е изкуствена любезност.
Интригата нали не е вътре в семейството ти-какво го мислиш мъжа ти как мрази интриги...

Не, интрига и проблем в семейството ми няма.

Обаче ти упорито се опиташ да направиш проблем  newsm78
Аз също държа на семейството си хич обаче не ми дреме ,че някой решил клюкари и да си измисля при условие ,че мъжът ми не се впечатлява.
Няма как да се харесваш на всички .

# 67
    И аз живея в много малък град. Ако започна да изброявам слуховете, които се носеха от време на време за мен /сигурно и сега още се носят/, няма да ми стигне тетрадка от 80 листа. А ако се връзвах и ходех да доказвам на всеки, че видиш ли "Това изобщо няма нищо общо с истината", то нямаше да ми остане време да си живея живота.
    Подреди наистина важните за теб хора и мнения и другите ги отсвирвай на време. 

# 68
Хорските уста не можеш да затвориш. Нека говорят каквото си искат - като си нямат друга работа.
Нали ти, мъжа ти и младежа знаете истината? Какво ти пука за другите?

# 69
Много по детски страдаш. Голяма жена, а се затръшкала за такива глупости.
Недай си някой от вас да изневери, ще си теглите въжето.
Я си гледай живота и не го защитавай това малкото, че да няма после гузен негонен бяга.

# 70
  • Tам през Атлантическия океан
Му-хахахах  Laughing ако и мъжете така се терзаеха  Mr. Green щеше да им изсъхне вълшебната пръчка  Whistling

# 71

Точно това съм си мислила и аз...

# 72

Точно това съм си мислила и аз...
Laughing
Виж сега трябва да разбереш ,че това какво е семейството ви и какви са ви взаимоотношенията в него не зависи от хорското мнение.
Колко хора се опитват да прикрият примерно ,че нещата не са наред, лъжат мажат само и само хората да си мислят как всичко при тях е цветя и рози ,и дали от това се чувстват по -добре ,едва ли.

# 73
  Жестока история...
 И какво, излязла ти е приказка с някакъв младеж, така ли? Я си се дръж нормално, хората ще поприказват, пък ще спрат.

# 74
  • Tам през Атлантическия океан
А на левента дали му пука  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт