До колко допускате да повлияе на отношенията ви...

• 7 338
  • 80
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Признавам си, че не разбрах източника на драмата, но ми се струва, че прекаляваш със сериалите, романтичните романи и новели. Не си във викторианска Англия. Не знам как да го кажа по-нежно..., но реакцията ти е неадекватна на случващото се. Свръхреагираш.

# 31
Опитай се да си дадеш сметка, че единствено и само това което се случва между вас (във вашето семейство) има значение. Другите нито могат да се радват с вас, нито ще са съпричастни с мъка/трудност, нито ще решат проблем. Така че, гледайте на вас да ви е добре, на никой не му пука реално, гледат да си запълнят скучното ежедневие с нещо.

# 32
Това е точната дума.
Свръхреагирам. Абсолютно не мога да се контролирам когато се разтревожа за нещо.
Случи ми се когато починаха родителите ми. Или в моментите когато съм под страшно напрежение.
Не мога да се храня, боли ме стомаха и треперя.
И какъв ужас направих от хорските клюки не е истина  Confused
Разклатена ми е психиката явно...

# 33
  • София
Я зарежи тия любовни романи и пий една мастика!
За мене и мъжо какви ли не глупости се изговориха навремето.
Хич не ми пука!
Всичко е от завист, да знаеш.
Ето поздрав. Чети текста!
Скрит текст:

# 34
Звучиш направо налудничаво, съжалявам, че го казвам.
Опитай да се успокоиш – щом не си направила нищо – няма защо да се чувстваш зле. Това си повтаряй...

# 35
Чак се чудя как ли изживяваш нещо, за което реално си виновна....щом без вина се чувстваш така...
Идея си нямаш подобни психодрами какви проблеми здравословни могат за ти докарат.
Намери начин да го караш по-леко.....животът е само един все пак.

# 36
Я зарежи тия любовни романи и пий една мастика!
За мене и мъжо какви ли не глупости се изговориха навремето.
Хич не ми пука!
Всичко е от завист, да знаеш.
Ето поздрав. Чети текста!
Скрит текст:

Дава ми грешка видеото, дори не мога да видя на кого е.

# 37
  • Между гори и планини
За мен и мъжът ми се говореше в началото, че до 2-3 месеца ще ме изостави. След като се "налудува". Понеже е чужденец и как така ще вземе да се влюби в българка и то от всички, точно в мен! Когато не се случи, а дори и забременях, се оказа, че това бил тайният ми план да го задържа (нищо, че детето и за двамата се оказа Шок, защото той е имал стерилитет).... и приказки, приказки... кой знае още колко, когато той не е в БГ сигурно сперед хората си живуркам, хайманосвам и т.н.... Нито давам ухо, нито се занимавам с глупости.
Интересува ме мнението само на хората които обичам и ме обичат.

# 38
Не. Аз създавам слуховете (професионално) - така че няма как да се вържа на какъвто и да е..Wink)

# 39
Мъжът ти правилно те е посъветвал.  Peace Той щом ти вярва, ти защо се вкарваш във филми, какво те вълнуват клюкарите, те и без повод пак си `творят`. Подмини ги и толкоз.

# 40
И аз не спирам да си задавам този въпрос.
Защо ме вълнува толкова много чуждото мнение.
Защото уважавам и държа изключително много на семейството си. /като повечето предполагам/И това за мен е обида върху него.
Много хубави съвети и отговори съм получила от всички...
има над какво да се замисля....

# 41

Защо ме вълнува толкова много чуждото мнение.

Мъчи те, защото нямаш интересни занимания.
Вземи си запълни времето с културни дейности, хобита.
Икебана, приготвяне на торти, дискусии на книги по читалищата, спорт,
излети с мъжа ти събота и неделя.
Затворила си се в малкото градче и ставаш като бабите клюкарки пред блока.
Млада жена си, недей да си губиш най-хубавите години с такива простотии, че няма да ти се върнат.
Наслаждавай се на живота, когато ти е без проблеми, защото не винаги ще е така.

# 42
Аз винаги съм казвала,че на човек като му е всичко в живота спокойно и уредено/и в един момент скучно/,бърза да си измисли някакъв грандиозен проблем за да има някаква тръпка и емоция Peace

# 43
Не съм прочела всички мнения, простете ако повтарям някое.

Авторката, сама се вкарваш във филми. Реално проблем нямаш.
Манталитета, живота и слуховете в малкия град са ми ясни - израснала съм в малко градче, родителите ми още живеят в него и аз се връщам всяко лято за по 2 месеца там. Ясно ми е как е норма и правило да "се живее за хората", да е много важно "мнението на съседа", да се карат на децата с "какво ще кажат хората". Аз се измъкнах рано от провинциалния манталитет, отивайки да уча в столицата, после в чужбина. Промяната ми се отрази добре и го усетих веднага - някак почнах да дишам спокойно, някак прогледнах, освободих се и намерих себе си. Мирогледа се разширява, ставаш по-широко скроен и над дребно-ежедневните глупости.
Съвети отстрани лесно се дават, знам че го мислиш. И че ние даваме съвети, ама ти реално живееш в малкия град, с дребнавите хорица и кварталните клюкарки по пейките. Но поне за мъничко погледни живота си отстрани и съм сигурна, че ще осъзнаеш колко нерви трошиш за пълни глупости. Радвай се на здравото си семейство и читавия си съпруг, срещай се с добрия си приятел колкото пъти имаш нужда и не мисли за страничните погледи. Остави клюкарите да се давят в собствената си жлъч. Знай, че хората които обсъждат чуждите животи, обикновено нямат собствен.
Успех ти желая и дано скоро прогледнеш!

# 44
Бе ти да не си тайно влюбена в тоз младеж, че чак такава вина и тръшкане и опетняване и оле-мале?
На първо четене,с толкова много обяснения,сълзи и вина,и на мен ми се струва,че става въпрос за гузна съвест newsm78Но ти си знаеш най-добре какво се върти в главата ти Wink

Общи условия

Активация на акаунт