Детски рожден ден - ВАРНА -8

• 112 748
  • 721
  •   1
Отговори
# 285
  • ВАРНА
Момичета, предложете заведение за около 30 малки деца с 30-40-50 големи деца (родители) по случай завършване на детската градина. Децата ще попеят, потанцуват, аниматор да ги занимава и почерпка да има...  Laughing нещо като детска абитуриентска.  Simple Smile

Учителките знаят ли за това, което искате да подготвите за децата?
Моето предложение също е за еко парка или нещо организирано съвместно с Влъхви.
Децата през повечето време са затворени - вкъщи, в детската градина също не се спукват особено от излизане, мол в съб и неделя и спред мен нещо на открито, сред природата би било добре.

# 286
  • Варна
Момичета, предложете заведение за около 30 малки деца с 30-40-50 големи деца (родители) по случай завършване на детската градина. Децата ще попеят, потанцуват, аниматор да ги занимава и почерпка да има...  Laughing нещо като детска абитуриентска.  Simple Smile
Вариант е и "На чирешата" под Пикадили Чаталджа, до Алиби - там направих последния рожден ден на моята дъщеря - дискотека с DJ, анимация и хапване - останах много доволна.
а като пари колко ти струва?

# 287
Вариант е и "На чирешата" под Пикадили Чаталджа, до Алиби - там направих последния рожден ден на моята дъщеря - дискотека с DJ, анимация и хапване - останах много доволна.
а като пари колко ти струва?
Залa, DJ и аниматор - 100лв., куверт на дете 8лв. Тортата си я вкарах. Родителите бяха на свободна консумация.

# 288
  • Варна
Ето едно предложение  с ваучер : http://grabo.bg/varna/detski-rojden-den-za-do-10-detza-s-igri-i-meniu-0k67hm
За РД на Агафия запазих в Капела плей пак промоция  http://capellaplay.bg/varna/deca2.html
Ще пиша след събитието.

# 289
  • Варна
daniella81 , благодаря!

# 290
Преди 2 седмици бяхме там на РД. Останах потресена- детският кът се отоплява с калорифери?!? А играчките бяха много мръсни...

# 291
Благодаря за съветите.. и аз си помислих за еко парка и Влъхвите, но се притеснявам, че ако вали дъжд.. алтернативата на Влъхвите е Аспарухово, пък базата им там не я знам дали ще е подходяща за такъв тип тържества.  Thinking

# 292
Ето едно предложение  с ваучер : http://grabo.bg/varna/detski-rojden-den-za-do-10-detza-s-igri-i-meniu-0k67hm
За РД на Агафия запазих в Капела плей пак промоция  http://capellaplay.bg/varna/deca2.html
Ще пиша след събитието.
предложението на капела плей е страхотно, но преди два дни сина ми се прибра вир-вода от РД там, а беше само по тениска... и с охлузени рамене;
тези аниматори за какво са, не знам, като маймунарник е станало!

# 293
anbeta ,и аз съм разочарована от Capella Play.Много точно си го написала-МАЙМУНАРНИК!!!Три поредни рожденни дни празнувахме там,но аниматорите все едно не работят в заведението,никакво внимание към децата.Тази година се спрях на Пфое Мол,след РД ще ви се отчета  Wink
Разочарована съм и от детски център Рая,където бяхме гости.Не стига,че до 18:50 ч. трябвало да сме си тръгнали/РД е от 17 ч.,то по-рано няма и как ,децата са на градина/ а и домакините се държаха адски нагло подпирайки се на бара.От 3 момичета ,така едната не благоволи да им измисли поне една игра на тези деца.Като цяло съм възмутена от всички и жалкото е,че не им дреме,че детето ни има празник и те са част от него и трябва да дадат поне маллллкоо  от себе си за да е всичко ОК #2gunfire

# 294
Аз явно съм извадила късмет миналата година с нашия аниматор в Капелата- момичето беше много мило, през цялото време беше ангажирано с рожденика и гостите му, и въпреки че все имаше някоя сърдита девойка, аниматорката успяваше да се справи. Но пък игрите са им все едни и същи...Тази година ще е дискотека, но има време да избера мястото.

# 295
  • Варна
Направо ме отчаяхте... в Капела последният път когато бяхме на
РД преди 2 месеца всичко беше о.к. вкл. и храната. Аниматорът
/момче беше/ силно ме ме впечатли, успя да овладее деца от 3-6 г.
без проблем около 10 на брой. Ще се надявам да попаднем на него
и да мине добре. Поне е в понеделник нашият РД...разчитам да няма
много посетители.  Rolling Eyes  в това ме убеждава персонала.
А това Bar De Paso Junior нещо ново ли е или нещо бившо?!...
Преди да им е изтекла промоцията трябва да ги санкционират
ако условията са както ги описва Pink. Гледам 42 вучера
вече са закупени...

# 296
Направо ме отчаяхте... в Капела последният път когато бяхме на
РД преди 2 месеца всичко беше о.к. вкл. и храната. Аниматорът
/момче беше/ силно ме ме впечатли, успя да овладее деца от 3-6 г.
без проблем около 10 на брой. Ще се надявам да попаднем на него
и да мине добре. Поне е в понеделник нашият РД...разчитам да няма
много посетители.  Rolling Eyes  в това ме убеждава персонала.
А това Bar De Paso Junior нещо ново ли е или нещо бившо?!...
Преди да им е изтекла промоцията трябва да ги санкционират
ако условията са както ги описва Pink. Гледам 42 вучера
вече са закупени...
Bar De Paso Junior е бившата сладкарница Анжелика. Аз първоначално реших, че е нещо моментно с тия калорифери, но след като разговарях и с познати, се оказа, че не е.

През седмицата наистина няма много хора в Капелата, най-много да има друг РД по същото време, но така даже става по-забавно. Весел празник  Peace

# 297
  • Варна
Преди Коледа се събирахме в Bar De Paso Junior, нямаше никакви калорифери, беше топло и децата добре се забавляваха. Не е кой знае какво детският кът, но за дребосъци става. Peace

# 298
Преди Коледа се събирахме в Bar De Paso Junior, нямаше никакви калорифери, беше топло и децата добре се забавляваха. Не е кой знае какво детският кът, но за дребосъци става. Peace
Егати късмета дето имаме с моите познати  Mr. Green - за инфо бяхме там на 08.01 на детски РД  Peace

# 299
  • Варна
Момичета ,привет!
Днес сме на РД на един малчуган в детски център "Рая"..С кой автобус мога да стигна  до там  newsm78 ,
В Левски съм, май  с 209 ,ама все пак питам ,че с малкия  в това време,и да не объркам нещо. Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 28 яну 2013, 13:30 от Velina_p

Общи условия

Активация на акаунт