ВМ-НВХ рецепти

• 490 855
  • 589
  •   1
Отговори
# 585
Eто ориентировъчни вгх според chatgpt (даже някои ги завишава):

Аз въвеждам с Cronometer и лъжица-две от лютеницата не ми изглеждат с чудовищни вгх.

# 586
  • Berlin
Не е много точно като цяло такова замерване, защото не е ясно след печенето колко вода е останала в зеленчука ( плод, манджа и т.н.).

# 587
Съгласна съм с теб, тъй е. Обаче някой мили-грам/литър или каквото там се мери, спрямо останалите плюсове, за мен са несъизмерими. Да си знаеш, че можеш да изядеш един морков, или домат, или чушка - независимо какъв цвят е, тиквичка, лук даже. Без да имаш угризения и да се чувствал добре от усилията, които влагаш. Искам да кажа, че пак има ефект, и той е поразителен (в смисъл на хубав)

# 588
Не е много точно като цяло такова замерване, защото не е ясно след печенето колко вода е останала в зеленчука ( плод, манджа и т.н.).
Това са средни стойности на 100 грама печен зеленчук от всеки вид,. Зададох на chatgpt тегло преди и след печенето и ми сметна макросите на лютеницата, така че сметките не са толкова неточни. Дори едросмляната лютеница Freshona от Лидъл е с вгх по спомен 12,3 гр/100 гр - а в нея има захар и май и двойноконцентрирано доматено пюре; моята лютеница по изчисленията е под 10 гр вгх/100 гр, а като процент мазнините са 60%.
Така изглежда чинията ми от вчера:

Приключих деня с 23 грама вгх общо. За мен не са чудовищно много.

# 589
  • Berlin
Никъде не споменавам малко или много, просто казвам за замерването по принцип. Няма как да знам какъв prompt е бил даден на ChatGPT.

Общи условия

Активация на акаунт