Къде в Бургас (33)

• 99 868
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
относно мебелите аз си правих преди 4-5 години поръчка в една фирма и съм много доволна от качеството на изработката, не се сещам име, защото тогава една дизайнерка ме заведе и не обърнах внимание, но цехът беше съвсем близо до Била -Възраждане, не ми излезе много евтино, но от качеството съм доволна.

# 541
  • Бургас
Майка ми си прави кухнята от материали от Салекс и е много доволна , не мога да се съглася ,че там е най-скъпо.

# 542
  • Бургас
Момичета, можете ли да ми предложите фирма за кетъринг в Бургас?
Заповядай

http://www.batcatering.com/

Тях съм ги ползвала, имам и някои препоръки, но ако те интересува повече, пиши на лични.

# 543
  • Бургас
Аз повечето от мебелите съм ги поръчвала във Явор 2000. Доволна съм от изпълнението, разкрояването, сглобяването и всичко, свързано с дървената част, само с  поставянето и по-точно със свързването на луничките се излагат и се налага да викаме ел.техник за тях.

Последното, което правих беше антре. Проектът беше мой, ходих с чертежа на двете места. Офертата на Салекс беше 2 пъти по-висока от тази на Явор 2000, макар че плоскостите и в двата случая бяха техни.

# 544
  • София
Момичета, можете ли да ми предложите фирма за кетъринг в Бургас?
Заповядай

http://www.batcatering.com/

Тях съм ги ползвала, имам и някои препоръки, но ако те интересува повече, пиши на лични.

Благодаря за препоръките! И аз попаднах на тези двете, особено за Бат много добри отзиви чух.

# 545
Къде в Бургас има магазин в който да се продават кучета-магазин за кучета(зоомагазин) newsm78

# 546
  • Бургас
Къде в Бургас има магазин в който да се продават кучета-магазин за кучета(зоомагазин) newsm78

В Мол Плаза /т.нар. стар мол/ има "Зоомания". Този уикенд бяхме там с мъжа ми и за малко да излезем с едно ши-тцу от там  Laughing
В центъра има още един зоомагазин в уличката между Бакарди и Амстел.

# 547
  • Бургас
Привет момичета  къде могат да ми опаковат стилно подарък че вече  този подарък два  пъти  го опаковам  развалям  имам още време до 11,10,12 но взех да се изнервям

Peace Peace Peace

# 548
Привет момичета  къде могат да ми опаковат стилно подарък че вече  този подарък два  пъти  го опаковам  развалям  имам още време до 11,10,12 но взех да се изнервям

Peace Peace Peace
магазина за подаръци и подобни на Краставицата който е ?

# 549
  • Бургас
Привет момичета  къде могат да ми опаковат стилно подарък че вече  този подарък два  пъти  го опаковам  развалям  имам още време до 11,10,12 но взех да се изнервям

Peace Peace Peace

Да кажа пак аз  Laughing : има един магазин до подлеза на Операта /но не от нейната страна, а от среща/. По редицата има доста магазини - за мъжко облекло, по-надолу на ъгъла има един магазин за евтини чанти и обувки  - по тази редица е и този магазин.
В Славейков има още един магазин до Била-та. Намира се между кооперациите до Била-та, точно до 21 блок, на ъгъла май имаше Еврофутбол.

# 550
miss july Благодаря много.Май се сещам долу горе кои са тези магазини.И понеже съм решила през свободното си време да обиколя всички зоомагазини няма да откажа някой ако каже и още някой магазин  Laughing

# 551
  • Бургас
miss july Благодаря много.Май се сещам долу горе кои са тези магазини.И понеже съм решила през свободното си време да обиколя всички зоомагазини няма да откажа някой ако каже и още някой магазин  Laughing

На ъгъла на улица "Оборище" с Гурко, точно под тенис-корта има зоомагазин, също така малко по-нагоре по "Гурко" в посока Морската градина - ъгълът с "Асен Златаров"  Peace

Още на улица "Самуил", това е пресечка под СТомотологията. Пада се между "АЛександровска" и "Ботева".

Днес случайно минавайки в района на "Краснодар" също видях зоомагазин - пада се на улица "Цариградска", в частта й между "Ивайло" и "Калоян"  Peace

# 552
  • Бургас
Добро утро!
Къде в Бургас продават стикери за стена?
А къде сте виждали пердета и платове на сносни цени?

# 553
Добро утро!
Къде в Бургас продават стикери за стена?
А къде сте виждали пердета и платове на сносни цени?

Стикери във всички сторителни хипермаркети - Бриколаж, Практикер, Мастерхаус, Баумакс ...
Евтини пердета в "Зодиак" на Елпром (Трапезица)

# 554
Къде мога да си дам очилата за ремонт - освен в оптика.

Общи условия

Активация на акаунт