Николай със златния "ролекс" заклейми сурогатното майчинство

• 31 166
  • 779
  •   1
Отговори
# 525
Да, определено не си заслужава. Мислих че след като има и богослови тук ( в което всъщност аз се съмнявам, просто не е възможно!) ще стане интересно, ще се търсят допирни точки,   ще се разменят някакви аргументи на вярата, но то краставиците, та краставиците  ..... кого заблуждаваме - каквито поповете, такава и църквата.

# 526
Да, определено не си заслужава. Мислих че след като има и богослови тук ( в което всъщност аз се съмнявам, просто не е възможно!) ще стане интересно, ще се търсят допирни точки,   ще се разменят някакви аргументи на вярата, но то краставиците, та краставиците  ..... кого заблуждаваме - каквито поповете, такава и църквата.

Ти прави полезни неща, никой не те спира, но не си вреди с изказванията. Защо? Защото "като говорите не съгрешавайте" св. ап. Павел. Какви аргументи и допирни точки желаеш? Че то е ясно. Не бива да се узаконява сурогатното майчинство. Защо? Защото детето родено от сурогатната майка не си го почувства, не си разбрала що е родилна мъка, що е то да мърда в утробата ти. Това е непълноценното. И пак казвам и пак ще кажа, има и други начини. Ето в съседна Гърция, на 1 час път с кола от границата има манастир посветен на св. Богородица. В него се намира чудотворна икона. Монахините дават от фетилцата горели пред иконата да ги глътнат бездетните жени и скоро те забременяват. А за свидетелство на чудото когато се роди бебето, то държи в дясната си ръчичка това фетилче, което майка му е погълнала. И тъй има и други подобни и различни чудотворни икони. Пак ще дадеш пари да идеш до там, няма да платиш нищо за фетилчето. Защо да не опитат това младите бездетни жени вместо да плащат по 50 и нагоре хиляди за процедури, които може да не се увенчаят с успех???

# 527
Може да са били лоши майки в предишния си живот и да имат карма да нямат деца. Sad

# 528
О, това беше невероятен, страхотен бисер!
Ще го цитирам, за да остане в историята, защото колкото и мъка да има в този форум, чак такива изказвания са сравнително редки!
Останах безмълвна, както и (предполагам) всички, които са го прочели и едва ли някой ще се осмели да отвърне нещо. То няма нужда просто...

Не бива да се узаконява сурогатното майчинство. Защо? Защото детето родено от сурогатната майка не си го почувствала, не си разбрала що е родилна мъка, що е то да мърда в утробата ти. Това е непълноценното. И пак казвам и пак ще кажа, има и други начини. Ето в съседна Гърция, на 1 час път с кола от границата има манастир посветен на св. Богородица. В него се намира чудотворна икона. Монахините дават от фетилцата горели пред иконата да ги глътнат бездетните жени и скоро те забременяват. А за свидетелство на чудото когато се роди бебето, то държи в дясната си ръчичка това фетилче, което майка му е погълнала. И тъй има и други подобни и различни чудотворни икони. Пак ще дадеш пари да идеш до там, няма да платиш нищо за фетилчето. Защо да не опитат това младите бездетни жени вместо да плащат по 50 и нагоре хиляди за процедури, които може да не се увенчаят с успех???

# 529
  • сред маслини и портокалов цвят
Angel.Chilev5р , къде беше преди години да споделиш тоя номер с фитилчетата, че се набутах сума ти пари за ин витро. Бегай сега в Проблемното, там ще ти се зарадват. Mr. Green

П.П. Да разбирам ли, че не ми трябва матка, ако имам фитилчета? newsm78 Mr. Green

# 530
Бебето като се роди, в дясната си ръка ще държи фитилчето!
Все бях чувала малките деца като видят бременна жена да си мислят, че е глътнала бебето, ама на колко години трябва да си, за да не различаваш стомах и матка?
То бива вяра, бива религиозност, ама и малко акъл трябва май  newsm78

# 531
А за свидетелство на чудото когато се роди бебето, то държи в дясната си ръчичка това фетилче, което майка му е погълнала.

ooooh!  ooooh!

Ама ражда ли се или щъркелите го носят бебето? Щото няма да се учудя и в това да вярваш...

# 532
Пак ще дадеш пари да идеш до там, няма да платиш нищо за фетилчето. Защо да не опитат това младите бездетни жени вместо да плащат по 50 и нагоре хиляди за процедури, които може да не се увенчаят с успех???

Ако си чел темата, този извод вече го разбрахме от обръщението на владиката и го дискутирахме  - според БПЦ неидваща рожба може само да се измоли. Това всъщност е големия проблем, сурогатното майчинство е нищо на фона му.

Примерът с фитилчето, което се появява в ръката на бебето е много умилителен, но нивото е 9ти век. Смятам да не го коментирам.

А това за майката, която не е усетила в утробата си дете и е непълноценна  също е много показателно къде се намирате на пътя на морала така да се каже.

# 533
Много се надявам мигито да започне да пише нещо в темата, защото тя е единственият религиозен и компетентен във вярата си човек, който пише в този форум, и независимо несъгласията винаги е било ценно да я прочета.
Искам от нея да разбера за непълноценността на майката, която не е почувствала бебе в утробата си, и какво казва библията по в-са. За сурогатството също.
Дедовците ги разбрах.

# 534
  • гр. София
В Индия пък има статуи на гигантски златни лингами. Която жена ги пипне, забременява. По-добре да се дадат повечко пари и да се иде в Индия, че е по-екзотично от Гърция.

# 535
  • Costa Rica
Неееееее, точно когато си мислиш, че повече няма накъде и де появява някой Ангел rotfImbo rotfImao
Ангелче, това с "фЕтилчетата" малко на магия ми понамирисва. Naughty

# 536
Религиозните хора,/да не се разбира вярващи/,са най-жестоките,тесногръди,с каменни сърца,съдещи,никаква прошка на ближния...В тях не се усеща никаква радост от живота,единствената им радост е назиданието. Mr. GreenШлака в ехопата на водолея.

# 537
Религиозните хора,/да не се разбира вярващи/,са най-жестоките,тесногръди,с каменни сърца,съдещи,никаква прошка на ближния...В тях не се усеща никаква радост от живота,единствената им радост е назиданието. Mr. GreenШлака в ехопата на водолея.

Най-готиният човек, който аз познавам е силно религиозен. Може би е съвпадение. 

# 538
Здравейте момичета! Както бях писала по рано в темата през Юни месец ходихме до църквата в Горни воден и от там до Кръстова гора. И от двете места получихме ябълка за зачеване, и от Горни воден знаете още какво друго ( среща с отец Живко, коланче, икона, книжка и т.н...). Аз както и вие предполагам отидох с силна вяра и надежда нещо евнтуално някой ден да се получи и при нас. На Кръстова гора останахме да пренощуваме 2 дена в манастира защото мястото и хората много ме завладяха (няма да забравя невероятната баба Лена - която ви вдъхна много вяра и ме научи как силно да се помоля). И чудото стана....През Юли цикъла просто не ми дойде, след десетки месеци чакане, ходене по доктори, търсене на причини и липса на конретни обяснения от страна на докторите и т.н...Без нито един симптом на бременност и дори тест не направих, и така минали 2 седмици закъснение. С голяма доза страх направих тест и видях заветните 2 чертички, докато днес не видях как тупти и сърцето. И въпреки че на никой още не смея да споделя от страх да не би нещо да се обърка реших да ви вдъхна надежда на Вас, защото зная аз с какъв трепет четях как момичета са забременели след Горни Воден или след Кръстова гора. Така че дори и нещата да нямат успешен край при мен, т.като още е твърде рано да се радвам, искам да Ви кажа да вярвате в силата на Света Богородица, и да бъдете сигурни че тя бди над Вас и решава кога точно да помогне на всеки един от нас.
Стана дълго, но исках да споделя с вас тази новина и да ви вдъхна кураж да не се отказвате от силата на вярата!

Ето друго чудо, мнението е на човек от този сайт, но в друга тема. Ако на мен не вярвате, повярвайте на нея.

# 539
Например, приемайки с вяра малка частица от фитилче от кандилото пред Сейданая – чудотворната икона на Пресвета Богородица, която се намира в девически манастир в Сирия, много бездетни жени стават щастливи майки. - 1

Да се обърнат молитвено за помощ към света Анна, самата тя заченала в напреднала възраст с  Божия помощ. Също и към св. равноап. Нина, която  като странница в град Мцхета по Божий промисъл отседнала при жената на царския градинар Анастасия и като разбрала, че жената е бездетна и с мъжа си скърбят за самотата си, отправила сърдечни молитви за тях и така Анастасия станала майка на многобройно и щастливо семейство, а после приела първа в Иверия християнската вяра. Но за да получиш Божествена помощ е нужна вяра. - 2

Сега не ми се търсят още чужди мнения, но ето, че не го казвам само аз, а други жени от този форум, които са получили рожба след като са изпълнили туй що им било заръчано с вяра и любов към Бога.

Общи условия

Активация на акаунт