Ох, тези нови телефони!

• 1 120 590
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 8 670
Когато домашния нет умре споделям по първия начин на лаптопа. Как става с USB? И по-добре ли е?

Според ММ било еднакво. На теория по кабел би трябвало да е по-бързо.
Нямам блутут на компа, за да пробвам.
Ясно. Благодаря.

# 8 671
  • Пловдив
Детето си е харесало Xiaomi Mi A1. Идея си нямам, дали е добра идея. Поне е с 64 GB памет. И процесорът ми звучи добре. До там ми стигат познанията. Не го предлагат в Технополис или друг реален магазин. В А1 го има, но без тарифен план е 100 лева по-скъп. Предпочитам реален магазин, но при тази ситуация, кой сайт бихте препоръчали. Емаг знам, че е добре да се избягва. Знам също, че всичко е и късмет, но ако има проблем ще си изпиля нервите. Телефонът е за детето, а децата както знаем са от "най-търпеливите". Поне моето. Не ми се разправя с куриери и онлайн комуникация за гаранцията. А, да! И да е розов!

# 8 672
# 8 673
  • о`майна лунна нощ е
Вкъщи сме с три Xiaomi-та. И трите са купувани от TmobiBG. Интернет магазин е, но сме доволни от комуникацията и бързината в доставките.

# 8 674
  • София
Здравейте! Изведнъж тъч скрийна даде фира.  Sick
Звънят ми, а не мога да отговоря(аз така и разбрах, допреди час работеше). Опитах рестарт-същата работа.
Преди време имах някакъв проблем, за който не си спомням точно, но с вадене на батерията и последващо поставяне се реши. Дали да пробвам пак? newsm78

# 8 675
  • Sofia, Bulgaria
Само при вдига не изатваряне ли не работи тъч скрийна? Пробвай пак, но ако ти е заминал тъч скрийна само ремонт ще го оправи.

Колегите ми си изпонакупиха Xiaomi -та и са много доволни.
https://www.citytel.bg/tarsi?search=Xiaomi+a1 виж тук. Обаче не виждам, розов Grinning иначе телефона ми изглежда добре.

# 8 676
  • София
Само при вдига не изатваряне ли не работи тъч скрийна? Пробвай пак, но ако ти е заминал тъч скрийна само ремонт ще го оправи.

Скрит текст:
Колегите ми си изпонакупиха Xiaomi -та и са много доволни.
https://www.citytel.bg/tarsi?search=Xiaomi+a1 виж тук. Обаче не виждам, розов Grinning иначе телефона ми изглежда добре.
Въобще не работи, не само при отговор на обаждане. А и парола има. Явно ремонт ще трябва. Sad Ама как така изведнъж? Не е падал, мокрен и т.н. newsm78
Благодаря! bouquet

# 8 677
  • София
Дъщеря ми е с Xiaomi Redmi 5 и е много доволна.

# 8 678
Имам въпрос към собствениците на iPhone,и по-специално на  iPhone SE-Ако примерно сте с телефон с 16 GB и дойде момент тя да се запълни,почвате ли да триете приложения,снимки и тн.,само и само за да може да се актуализират?
Да питам направо-възможно ли е ако си купя с толкова памет после да искам да се гръмна?

# 8 679
PELLI, при SE не знам как е, но аз преди време бях със 6s 16gb и не ми стигаха определено.
Най-много памет ми заемаха т.нар живи снимки, че аз доста снимам принципно. На няколко пъти ми се налагаше да правя голямо почистване на галерията, за да имам място за нови снимки.
С приложенията не съм имала проблем, ползвам стандарните, без разни тежки игри и програми.

Ако имаш възможност, вземи си с повече памет, предполагам разликата в цената не е огромна, а ще ти е по-добре да не се ограничаваш кое колко място ти заема. 

# 8 680
Аз направо не знам тези от Гугъл какво си мислят,сега съм с Андроид и през ден все нещо трябва да се актуализира,програмите ми станаха по-големи по памет от тези на лаптопа! Grinning
Докога така,тези не се спират,не и не!
При Айфоните по-малко ли памет заемат приложенията?

# 8 681
Ами не съм сравнявала с Андроид и не мога да кажа.

Сега си погледнах в паметта най-популярните приложения като ФБ, вайбър, месинджър и т.н. са ми по 200-300мб

# 8 682
Значи при Айфон е по-зле Grinning

# 8 683
  • На брега на реката
Зле, приложенията доста изяждат. С телефона съм от март, поразчиствам периодично снимки и нескопосани кадри, но с приложенията не се разделям.
Фб 500мб
Сафари 300мб
Месинджъра 300мб
Няма да продължавам с другите...

Отделно и клауда ми е пълен и от 3 седмици не ми е правил бек ъп, та и там трябва да разчиствам.
Исках да кача графиката на паметта, но форумът не е в настроение...

# 8 684
Моите вайбър и инстаграм са ми най-големите приложения,по 150мб.
Фейсбук и месинджър ползвам лайт версиите и не са големи.
500мб фейсбук??????
Тези са се забравили.
Дали не ни подтикват да купуваме карти памет/телефони с повече памет?

Общи условия

Активация на акаунт