Ох, тези нови телефони!

• 1 129 144
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 375
Именно, и то скъп телефон. В Германос веднага ми го дадоха ,без никакви агитации или тем подобни. Офисите са на 200 м един от друг. Сега честно казано избягвам да ходя там да плащам, някак си неудобно ми е, но...плащам пак в Германос. Сигурно и плащанията са бонус ,не знам.

# 376
не дори като плаща някой и ако на всек 10сметки няма 1 продажба значи пак нещо не е наред и търговците са калпави  Mr. Green

# 377
Абе кофти е да работиш май в такива магазини. Трябва да се правиш на какъвто не си и да го правиш така,че да не прогониш клиента. А не всеки го може. Добре,че не работя такава работа,както не умея да предлагам и манипулирам,без заплата щях да си седя.

# 378
Мари няма нужда от манипулация,клиента ако е доволен ще се върне и ще доведе и други,само че обясни го на шефовете които искат продажба на всяка цена.Това което искат те е търгаш,а не търговия  ooooh!

# 379
Мари няма нужда от манипулация,клиента ако е доволен ще се върне и ще доведе и други,само че обясни го на шефовете които искат продажба на всяка цена.Това което искат те е търгаш,а не търговия  ooooh!
Peace

# 380
Някой ползва ли програмата WhatsApp? Интересува ме дали има локация.

# 381
# 382
 Qst sn io, знаеш ли дали има приложение, с което да се виждат номерата на звънящите като скрити?

# 383
Аз да похваля бг клавиатура, безплатна - https://code.google.com/p/bulkey/

# 384
Qst sn io, знаеш ли дали има приложение, с което да се виждат номерата на звънящите като скрити?

Не е към мен въпроса  Laughing Но такова приложение поне за момента не съм срещала. Скрие ли се номера, няма такова чудо и приложение, което може да го покаже  Grinning
Но пък може да си ограничиш обажданията от такива номера с blacklist/

# 385
От 5 дни имам Самсунг С Дуос,казаха ми  от магазина да си изтегля Дропбокс,за интернет,само не разбрах,безплатно ли го ползвам нета или не?Ако някой знае да помага,моля!

# 386
От 5 дни имам Самсунг С Дуос...само не разбрах,безплатно ли го ползвам нета или не?Ако някой знае да помага,моля!
Е, това ти го пише в договора с мобилния оператор! Ние от къде да знаем на каква програма си?! Безплатен обяд няма, нали знаеш!? Laughing
Безплатен нет само през Wi-Fi.

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 17:53 от Бижy

# 387
Еми интернета не се ли ползва според оператора  ?Примерно аз имам 150 МБ безплатно и после ми се на4ислява някаква такса предполагам  Rolling Eyes  Rolling Eyes или wi-fi - аз предимно това ползвам и на айфона  и на лумниата

# 388
Сори,не съм уточнила-Не съм го купила от оператор,а от Технополис.Мисълта ми беше за съответния Дропбокс-платен ли е или не?Изтеглих го от  фрий програмите,ама само самата програма ли е безплатна или и потреблението?

# 389
  • Italia
Dropbox няма нищо общо с нет-а и цената му. Това е програма за съхраняване на файлове онлайн. Трафика си го плащаш като поп Wink

Общи условия

Активация на акаунт