Ох, тези нови телефони!

• 1 124 940
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 8 010
  • София
Преди мрънках, че телефона не ми се ъпдейтва. А сега мрънкам, че не мога да свикна с Андроид 7. Не са съществени промените, но...

# 8 011
И аз да се похваля.
Казах никога повече Андроид, но ''никога не казвай никога''
Зарязах  (по точно, падна от 4 метра и се разби, но да) Айфона и преминах на Андроид.
Избирах м/у Самсунг С8 и Huawei P10 Plus. Избрах Huawei понеже е по-добрият телефон за мене и имам служебен Huawei P9, и знам, че е стабилен телефон за разлика от лошия ми опит със Самсунг.
Прекрасен е, много съм доволен от него.

Честито, Free Agent.

Последна редакция: сб, 11 ное 2017, 20:17 от yess

# 8 012
Аз съм с Note 4, но имам известни грижи с него - губи обхват. Остават му буквално 4 дни от гаранцията, но не знам дали ще мога да се възползвам от нея.
Оглеждам се от известно време за нов, проблемът е, че съм фен на самсунг, но нищо от новите модели не харесвам. Гледах Note 8, но дизайнът изобщо не ми допада. Търся нещо точно като моя.
В голяма чуденка съм дали да не пробвам Huawei,  но буквално не смея.

# 8 013
Защо се притесняваш за Huawei?

# 8 014
Щото съм заклет самсунг фен Simple Smile тъпо ама от години ползвам само техни телефони. Хлапето имаше Huawei P нещо си за кратко /защото го забрави в коритота на една чешма на Рила за няколко часа/ и съм го пипвала за няколко пъти - менюто му направо ме убиваше. Нищо не беше там, където го търся.
Ползвам телефона за разговори, много имейли и няколко приложения свързани с работата ми, плюс бгмамма и фейсбук. Държа да е бърз, с голяма батерия и да не губи обхват Wink естествено е много важно дизайна да ми харесва. На Note 8 не ми харесва, че е тесен и дълъг. Иначе погледнах P 10 и той на външен вид ми допадна повече, но изобщо не го разгледах. Ще трябва да хвърля един поглед и на P 10 plus.

# 8 015
И аз като теб ползвам само Самсунг. От няколко месеца съм с galaxy s8 и свикнах бързо с различния формат. За батерията мога да кажа, че е чувствително по-издръжлива в сравнение с предишния ми s6. Издържа по два дена, а ползвам телефона много активно.

# 8 016
Менюто е единствения минус на Huawei,но се свиква Simple Smile Всичко ти е на началния екран и на още един,меню няма.Но всичко останало са само плюсове,препоръчвам марката наляво и надясно,като луда Grinning
Нищо,че съм с Нокиа,малко ме е яд сякаш...

# 8 017
Направо се чудя колко точно е "много активно" ползване, с което батерията да издържа два дни?! Thinking На мен телефонът не ми слиза от ръцете (което аз разбирам като "много активно" ползване) и е имало дни, в които го зареждам по два пъти! Два дни нама да издържи посмъртно!

А, и да питам - предстои ми да купя един телефон, но се чудя между Huawei P10 Lite и Xiaomi Redmi Note 4. Приемам "за" и "против".

# 8 018
Аз го слагам на зарядно всяка вечер,и съм спокойна,че на старта на деня имам 100% батерия.Като се прибера към 16-17ч. батерията е на около 60%,ровя се в Инстаграм най-често и говоря,но дисплея на всеки телефон харчи най-много ток.

# 8 019
Направо се чудя колко точно е "много активно" ползване
Целият ми достъп до интернет минава само през телефона, това имам предвид. Използвам ФБ, месинджър, скайп, уотсапп, инстаграм, мейл, пиша във форуми, търся в гугъл, купувам от амазон. В колата ми телефонът се свързва с блутуут. Не играя игри и не гледам филми и сериали на телефона - това не.

# 8 020
И аз правя всичко това... Никога батерията ми няма да издържи 2 дни с моята интензивност на ползване. Затова съм учудена как телефон се ползва много, пък толкова издържа. И не е от батерията при мен, ако някой реши, че нещо тя не е наред. И с предишния беше така, и с по-предишния...

# 8 021
А, и да питам - предстои ми да купя един телефон, но се чудя между Huawei P10 Lite и Xiaomi Redmi Note 4.
Note 4 със Snapdragon 625 или Helio X20?

# 8 022
Щото съм заклет самсунг фен Simple Smile тъпо ама от години ползвам само техни телефони. Хлапето имаше Huawei P нещо си за кратко /защото го забрави в коритота на една чешма на Рила за няколко часа/ и съм го пипвала за няколко пъти - менюто му направо ме убиваше. Нищо не беше там, където го търся.
Ползвам телефона за разговори, много имейли и няколко приложения свързани с работата ми, плюс бгмамма и фейсбук. Държа да е бърз, с голяма батерия и да не губи обхват Wink естествено е много важно дизайна да ми харесва. На Note 8 не ми харесва, че е тесен и дълъг. Иначе погледнах P 10 и той на външен вид ми допадна повече, но изобщо не го разгледах. Ще трябва да хвърля един поглед и на P 10 plus.
Това е нова функция при Huawei за менюто. По азбучен ред е. Аз ги харесвам  само на екрана без меню понеже така съм свикнал от iPhone.

# 8 023
Ми не знам? С кой е по-добре да е?  Май Snapdragon. 
Ей, като кажете така... мнооого стар! Колко много? 2016! Да, това беше преди 10 години... Grin
Не ми се дават повече от 350 лв. Максимум 400.

# 8 024
Ми не знам? С кой е по-добре да е?  Май Snapdragon. 
Противно на очакваното X20 е по-доброто към момента. Сяоми-то може да дойде до България за под 270 лева, докато тук някъде ги гледах на цена >380. В  момента 4Х може да се вземе от Китай за $163 с доставка през DHL
Скрит текст:
P10 vs Note 4
Камера - 11 срещу 13
Батерия  3Аh срещу 4.1Аh
Дисплей 5.2 срещу 5.5

Общи условия

Активация на акаунт