Ох, тези нови телефони!

• 1 124 435
  • 11 718
  •   2
Отговори
# 11 430
Някой има ли 128 gb microsd карта на телефона, бавна ли е?
Зависи от картата - има бързи, има бавни. Препоръчвам ти тази Samsung EVO Plus(или Select еднакви са на практика), която е от бързите: https://www.pazaruvaj.com/p/evo-plus-microsdxc-128gb-c10-uhs-1-u … 05268/#overviews/

# 11 431
  • Перник
От Моторола е40 не съм доволна въобще. Служебно ползвам такъв. За 40 Нео не мога да кажа нищо.
Дъщеря ми е със Самсунг А54… тя е доволна.

Какво не и харесвате на Моторолата?

Аз съм с Edge40 от края на юни. Не помня вече колко пъти съм я изпускала (вкл. на плочки), но пукнах гръбчето, с което пристигна. Синът ми се шегуваше, че ще си счупя телефона преди да съм започнала да го изплащам, но още е здрав, пу-пу. Единствено понякога забива камерата, други оплаквания нямам. А най ме кефи бързото зареждане Simple Smile
782, 16 лв. е общата сума, която трябва да платя. 800 лв. ми е психологическата граница за телефон.

# 11 432
Е 40 е едно, а edge 40 съвсем друго. Единият е около 250 лв., другия 698 лв.

# 11 433
Зависи от картата - има бързи, има бавни. Препоръчвам ти тази Samsung EVO Plus(или Select еднакви са на практика), която е от бързите: https://www.pazaruvaj.com/p/evo-plus-microsdxc-128gb-c10-uhs-1-u … 05268/#overviews/
Ти за колко лева си я взе? Че гледам в пазарувай има много голяма разлика в цената. И от кой сайт я взе? (ако искаш на лични ми отговори). Става ли също и за компютър? (Пише телефон, смартфон, таблет и други)

# 11 434
Скрит текст:
Ти за колко лева си я взе? Че гледам в пазарувай има много голяма разлика в цената. И от кой сайт я взе? (ако искаш на лични ми отговори). Става ли също и за компютър? (Пише телефон, смартфон, таблет и други)
Става за всичко. Купих я от Amazon(даже 3 бройки) за по 22-23лв бройката(реално още по-евтино, заради други отстъпки), тоест по-евтино, отколкото от българските сайтове. Plasico е най-известен от тях спрямо най-ниската цена.
Ако имаш на компютъра четец за карти или външен, с тази програма от Samsung https://download.semiconductor.samsung.com/resources/software-re … RC01_20230704.zip можеш да разбереш дали е оригинална или не. Евентуално да си търсиш правата, ако има проблем.

# 11 435
А дали има начин да разбера дали  
SDXC ще стане на устройствата ми (смартфона и таблет)?

# 11 436
А дали има начин да разбера дали  
SDXC ще стане на устройствата ми (смартфона и таблет)?
Трябва ти MicroSD карта. Останалото е подробност.

# 11 437
  • София
Сегашния ми телефон го ползвам от 15 месеца.
Тогава тапета от стария телефон се прехвърли автоматично.
Преди около месец след актуализацията на софтуера тапета изчезна.
Стария телефон не е включван от 15 месеца и не може да се включи.

Как да си възстановя загубения тапет ?

# 11 438
Сегашния ми телефон го ползвам от 15 месеца.
Тогава тапета от стария телефон се прехвърли автоматично.
Преди около месец след актуализацията на софтуера тапета изчезна.
Стария телефон не е включван от 15 месеца и не може да се включи.

Как да си възстановя загубения тапет ?
Оставете стария телефон на зарядно за продължително - може да покаже признаци на живот.

На новия телефон потърсете в Галерията. Ако е с хронологично подреждане на снимките следва да е на "дъното".

# 11 439
Здравейте, имам следния проблем с телефона си. Изведнъж спря да работи пръстовия отпечатък за отключване. Погледнах настройките и имаше въведен един отпечатък, както си и беше попринцип, но рестартирах телефона и тогава дори заключването на екрана с отпечатък като възможност, изчезна. Изобщо няма такава настройка вече, дори и със Search пак не излиза. Все едно просто няма такава възможност.
Съвети какво да направя? Телефона не е мокрен/удрян/изтърван.

# 11 440
  • в 1001-та нощ
Пръстовите отпечатъци се използват за отключване, а не за заключване.

Влезте в настройки, изтрийте въведените пръстови отпечатъци и въведете нови.

# 11 441
Пръстовите отпечатъци се използват за отключване, а не за заключване.

Влезте в настройки, изтрийте въведените пръстови отпечатъци и въведете нови.

Ами напълно изчезна опцията за въвеждане на пръстови отпечатъци.

# 11 442
  • Сф
Може нещо да се е ъпдейтнал телефона и да е махнато като опция.
Другият вариант е да върнеш фабричните настройки.

# 11 443
Здравейте, с телефон на няколко месеца съм и все още работейки с него той се настройва. Така например често при определено действие ме пита "да направя това само сега" или "прави това винаги".
Днес при правене на скрийншот и веднага отварянето му в кръгчето, в което се появява снимката отдолу, в дясно ме попита с кое приложение да отворя. До сега избирах Галерия , и "направи само сега", но днес бързах и "щтракнах прави това винаги" и за да е пълна каръщината съм избрала да отваря приложението с Принтера на прахосмукачката (?!?!) - нямам идея какво е това, но е факт, че при същото действие (правене на екранна снимка и веднага отварянето и за редакция) ми отваря страница Print на приложението Mi (имаме прахосмукачка на Xiaomi).
Адски много ме дразни това, защото често се налага да правя екранни и ги редактирам на момента. Сега трябва да влезна в галерия, да открия снимката и там да си я редактирам, което не ми е ок. Дразни ме и факта, че нещо не ми е прегледно и както го искам аз. Помагайте, защото ще се изям. SobSweat SmileSweat SmileSmile

Телефона е Samsung s23

# 11 444
  • Сф
Би трябвало като зададеш веднъж с кое приложение да отваряш и това да е "прави това винаги" повече да не те пита.

Общи условия

Активация на акаунт