Проклятието на грозната жена

• 43 449
  • 879
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Сега се сетих за български пример - Кристина Димитрова Joy

# 46
Че тая  нали  ужким я  спрягаха  за секс символ ? Недей така  ooooh!

# 47
  • Galaxy 13197853088
И те са проклетии.

# 48
Ето го проклятието на грозната жена - додрапа до короната на Мис, и след това трябваше да се откаже от нея. Crazy
Скрит текст:

А тази ми е направо хапче за страх. Кой я набеди за хубавица - не знам. Crazy

Дали са умни - не знам.

Имаме една българска актриса, дъщеря на някой от старите български актьори - много грозна милата, но играе перфектно. В черно бели филми съм я гледала само. Висока, суха, върлинеста, с огромен дълъг нос. Пусто - забравих как се казва. Whistling

# 49
sote-full, твоите показани  са гротескни и с фотошоп, или с опадали зъби, абе като се замисля, една жена ако има неподдържани зъби, дори да има правилни черти, това много и сговнясва цялостната визия.
А на грозните мъже как им се отразява проклятието?  Mr. Green
Забелязала съм, че физически непривлекателните мъже са с големи претенции и са сигурни, че заслужават ако не принцеса най-малко някоя миска. Laughing

# 50
Не беше  ли  героинята от филма " Опасен чар "? Тя  ще  да  е  , май я спрягаха за дъщеря на Апостол Карамитев ,ако не се лъжа  newsm78

# 51
  • Варна
Дъщерята на Апостол Карамитев - Маргарита Карамитева.

Скрит текст:

# 52
  • София
Верно ли? Гледала съм я  няколко филма и много ми харесва, макар и с малки роли, ама така и не разбрах как е името й! Жалко, че някак се губи из навалицата!

# 53

Скрит текст:
А баща и какъв хубавец беше, ето пак доказателство, че на красиви родители може да им се родят некрасиви деца и обратното!

# 54
Един свеж разказ от Йордан Радичков-Дани (тоест - внука на Йордан Радичков) Peace

# 55

Скрит текст:
Точно за това говорех. Peace

# 56
Една жена може да е много красива и с хубаво тяло,но да има комплекси и да няма желание-тогава как може да бъде секси?
Друга може да е грозна и дебела,но да няма комлекси,а желание-тогава как  да не бъде харесвана?

# 57
 Пипи, ето  я - Маргарита Карамитева  , правилно  съм я запомнила  като  дъщерята на Апостол Карамитев .Нали за  нея говориш ?

О, сега  видях, че са  ме  изпреварили

# 58
Верно ли? Гледала съм я  няколко филма и много ми харесва, макар и с малки роли, ама така и не разбрах как е името й! Жалко, че някак се губи из навалицата!

Играе в народния театър. Можеш да я гледаш по всяко време, никак не се е изгубила.  Peace

# 59
  • София
Мерси, е се възползвам като открият сезона!

Общи условия

Активация на акаунт