Лидл ::17::

• 79 515
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
Преди имаше подобни "възглавнички" на Победа.От години не бях яла и сега съм детска радост.:Д

# 241
Айде и аз утре на опашката в Лидл с един пакет Wink Всеки ден като ходя до болницата ми е близо ЛИДЛ и пазарувам от там за деня Simple Smile И утре няма да е изключение явно Wink

# 242
  • Viena
Страхотни са,децата много ги харесват.  chef

# 243
Някой с мнение за водата за уста Денталукс?  Hug
Редовно купувам,но самотъмносинята,защото харесвам по силните аромати.За цената си бих казала че е перфектна Peace
Тия кърпичките бриз(морските Laughing) наистина са с доста химически аромат.Сега имам зап ърви път ябълковите,много ми харесват,от тях ще взимам Peace

И да питам нещо:
Някъде има ли из магазините останали хлебпекарни.Аз в неделя проверих в Надежда нямаше:( Иска ми се да си взема една,гледам в сайта още фигурират,но това не значи че още има де.Някой беше казал че в Метро имало по 70 и няколко лв - тц,няма.Проверих- имаше само една Мулинекс и една китайска(която аз имам но я бяха кръстили по друг начин).
Хлебопекарната ще е налична от 6. Разгледай новия каталог. Wink

# 244
Който харесва нес кафето на Лидл може да ползва ваучер за 20% отстъпка

# 245
Мерси! Ние у дома пием само зеленото.Ще се възползвам от отстъпката.

# 246
# 247
Да се оплача .. Миналата седмица взех от клиновете един в черен цвят .. Ами днес му се пусна ужасна бримка и не мога да го нося вече .. Освен , ако не е под дрехи , а и от него почва да ме сърби кожата  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked #2gunfire

И аз пролетта купих 2-3 на дъщеря ми. Единият го смених на другия ден, защото имаше пусната бримка от шева. Другите ги носи най-много по 2 пъти и те пуснаха бримки. Затова и този път се въздържах. А не са ѝ били малки, защото специално разпитах в темата за номерата и се презастраховах с доста по-голям номер.

И моят не беше малък и аз се колебаех за по-голям размер, но по принцип дрехите ми са 36-38 размер и се съобразих с написаното . Това му беше 3-то обуване  Confused Confused Confused Confused Confused. Добре, че не си взех още , че обмислях утре да си взема и от сивия цвят, ако има .. Айде не мерси ..  Naughty Naughty Naughty

# 248
аз питах по напред добро ли е ?

# 249

На мен ми харесва. не е като Якобс  Mr. Green , но е силно и хубаво

# 250
Мерси за съветите за хлебопекарната, този път беше станал невероятен хляб   bouquet, даже се беше изключила  Wink

# 251
Момичета, ореховия сладолед е просто мечта. Защо ли ми трябваше да го опитвам, сега само той ми е в главата. Ама нали ви чета и просто нямаше как да го отминавам всеки път, ето - престраших се и сега няма оттърване. Mr. Green

# 252
На нас ни харесва.

# 253
Ааа зарибили сте се по тези флейксчета,така трябва Joy

Хлебопекарната ще е налична от 6. Разгледай новия каталог. Wink
Гледах каталога в сайта,но там няма ифо.Сигурно за друг става дума.Ще следя,пратила съм и запитване.Мерси Hug

# 254
Добро утро Simple Smile
Тази сутрин чаках да отворят магазина до нас.Докладвам за панталоните и дънките.Не са като миналогодишните, миналата година бяха с цип и копчета за коригиране на кръста,тези са с имитация на копче и няма коригиране,ще се наложи колан да се слага.Панталончетата са тънички т.т.за студените зимни дни не са подходящи може би за пролет/есен, иначе за бройки по една бройка от размер и цвят ,от трите налични 116 см взех двата,макар че се зачудих дали и третия да не взема.

Общи условия

Активация на акаунт