Дюни Роял Резорт

• 114 005
  • 1 178
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
и аз ще си кажа - ние сме по-чувствителни на морето и няма значение водата, хората, храната - просто ако не помъкна аптеката, инхалатор и ние имаме и какви ли не стимуланти, тя има склонност да се разболее на този климат. Лятото и двете едвам дишаме, много гаден сезон е за нашия организъм, зимата сме по-добре - просто до климат е понякога. Като гледам на мен се е метнала и се мъчи в жегите, все е най-потна в градината, с една супер хилава косица е, но мокра. А децата с къдри и буйни коси - гледам ги сухички след сън, е как става това...

# 331
От вчера Дюни е мутро-курорт , или мутрорт за благозвучие .Някакъв играч решил да си направи частно парти и затворил голяма част от курорта .Отказват ти достъп до ресторанта на плажа ( с което и до самия плаж , щото щом сме на Дюни сме с деца които постоянно консумират нещо  иначе какво да търсим там )  , част от басейна ,част от ресторанта и музиката дъно нонстоп за ВИП клиентите .Подобна свинщина в курорт под логото на ТУИ може да се случи само в България , с което логично всеки малко уважаващ себе си и децата си човек си хваща пътя за Турция или Гърция и си дава срок пак да се пробва в БГ след 10-ина години и то предимно от патриотични подбуди !
Пак ще се срещнем .......

# 332
  • София
От вчера Дюни е мутро-курорт , или мутрорт за благозвучие .Някакъв играч решил да си направи частно парти и затворил голяма част от курорта .Отказват ти достъп до ресторанта на плажа ( с което и до самия плаж , щото щом сме на Дюни сме с деца които постоянно консумират нещо  иначе какво да търсим там )  , част от басейна ,част от ресторанта и музиката дъно нонстоп за ВИП клиентите .Подобна свинщина в курорт под логото на ТУИ може да се случи само в България , с което логично всеки малко уважаващ себе си и децата си човек си хваща пътя за Турция или Гърция и си дава срок пак да се пробва в БГ след 10-ина години и то предимно от патриотични подбуди !

ето го отговора
Повече подробности за апартаментите в комплекса, ще съм благодарна, ако някой сподели.
Нашите приятели миналата година бяха в мезонет, не бил особено голям, разбрах.
Нали сме вече с две деца, ММ иска апартамент. На 04.09 щяло да има избор на някаква мис в комплекса, ТВ и т.н...... Sadотиде ни спокойствието

# 333
Благодарение на тази информация аз лично ще подминавам курорта за в бъдеще. Дано повече хора го направят и дано мениджърите прочетат това. Ако бях на мястото на почиващите бих искала компенсация за това, че обещаните услуги в пакета не може да се ползват в пълен обем.

# 334
....междувременно простотиите продължават , НИКОЙ от мениджмънта не се е появил да се  срещне с негодуващите гости !
Крият се като мишки !

# 335
Писах подробен пост, но нещо нета в Дюни се бъгна и сега на кратко:
Наистина са ужасно неприятни тези партита и РД в Дюни на външни лица, създават неудобство на почиващите....все пак сме си платили и очакваме спокойствие и комфорт.... И каква е тази мода да си празнуват на Дюни РД? Тази вечер отново имаше бг празнуващи РД, събрали по сватбарски маси, пушеха в зоната за непушачи и вдигаха подобаващ шум. Определено сънародниците ми идват повече.
Храната е надолу , като качество и разнообразие/ сравнявам с минала година/ . Има много и вкусна диня, това плюс. Кулинарни експерименти, примерно тази вечер пилешка супа с царевица вместо фиде / ами детето не пожела да я яде/. Какъвто ми е злояд, кара само на диня и салата снежанки Crazy Веднъж имаше задушени картофи, явно бяха останали,  втори път ни ги оферираха печени с подправки, имаше и трети вариант, печени с кашкавал, ММ се шегуваше, че при четвъртата обработка ще ни ги предложат на огретен Rolling Eyes
На плажа има много оси.
Тази година са сложили контейнери за разделно събиране на боклук и повивалници за бебетата.
Апартамента е просторен с голяма тераса/ разбрах, че са ни дали от  по-хубавият вариант апартамент, има и друга опция/. Не ми хареса как са позициопнирали разтегателният диван в хола точно до вратата, срещу нея, а хола е огромен....
Има разивтие при нета, предлагат плейстейшън Mr. Green Joy.
Вечерната програма едната вечер била различна от миналогодишната/ инфо от синковеца и ММ/, аз не ходя с бебето.
Сутрин си намираме места на първа или втора линия, но все пак е края на сезона.
Обядвах ме веднъж в Марините, ресторант Созопол е подобрият избор, само да спомена, че в Марините чакаха динята, и сложиха една тава, за която имаше опашка.....
Плюсове и минуси, догодина сме пак тук.......само дано няма повече подобни изцепки с партита , събития, миски и прочие, това си е курорт за семейства с деца, не.... Crossing Arms

# 336
[
Плюсове и минуси, догодина сме пак тук.......само дано няма повече подобни изцепки с партита , събития, миски и прочие, това си е курорт за семейства с деца, не.... Crossing Arms

[/quote]

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Аз мисля че ще има , собствениците смъкват пара от тези партита , не им дреме за ''обикновените'' гости и така .....
Възможно е и да зачестят , една вечер амфитеатъра затворен , друга заря и фойерверки до зори ........келепир да има .
Ние се пренасочваме обратно към Турция и Гърция , честно казано очаквахме че както всичко останало в България и този курорт рано или късно ще го прецакат , е случи се тази година

# 337
  • София
 Здравейте и от мен. Ние сме от доволните от Дюни. Разбира се, че има какво да се желае, но ние не бяхме притеснени от частните партита. Изобщо не сме стъпили в плажния ресторант, не съм привърженик на непрекъснатото тъпчене, достатъчно бяха 3 хранения в един от 4те рсторанта в комплекса, плюс сандвич бара и сладкишите, ако случайно огледнеем преди вечеря.  А той все пак беше затворен само за ден..Най-много ни хареса ресторанта в Пеликан. За малкият винаги е имало една супа, която да си хапне, а също е злояд. Супа с царевица не би ял, май точно в случай ден яде картофи на фурна, което е незначително..Не беше перфектно, но сравнението цена-качество е ок. За България, смятам е добър избор.
 В Миланезе не ни хареса кухнята, в Механа ни допадна.

# 338
Бяха затворили 2 дни половината ресторант Созопол.
Това определено създаде дискомфорт.
Посмъкнали са нивото.

# 339
  • София
Бяха затворили 2 дни половината ресторант Созопол.
Това определено създаде дискомфорт.
Посмъкнали са нивото.
2 дни и половина да затворят ресторант Созопол е безумно, ще ме извинявате - не си представям, как ще ходим на закуска, обяд и вечеря някъде другаде... мая се разочаровам от комплекса  Peace

*Elle*, не мисля, че изказването ти е на място - ние не тъпчем непрестанно, просто на обяд не ходим да ядем в ресторантите - не ни допада, искаме да стоим цял ден на плажа, по бански, не желаем да се прибираме, къпем и преобличаме, за да отидем от плажа до ресторанта например на хотел Пеликан, за да обядваме - съжалявам, но това не е моята идея за почивка, нищо че явно е твоята  ooooh!

# 340
  • София
 Сега ми се изясни какво си искала да кажеш, съжалявам, че не съм те разбрала,  но не смятам, че изказването е неуместно в този случай Peace. И повтарям, ресторантът на плажа беше затворен само за един ден. Не мисля, че един ден си заслужава да се ядосва човек, да си разваля почивката и да се разочарова от курорта. А ресторант Созозпол не е бил затворен половината чак, усетихме го само на една вечеря..
 Явно ние сме от позитивно настроените туристи..оказа се, че имаме познати с доста добри финансови възможности, които почиват в Дюни от много години и го харесват. А я попаднеш на частно парти, я не..до сега за пръв път се споменава в темата, навярно не са честа практика.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2013, 22:18 от *Elle*

# 341
Ето , хората не се притесняват че ги мачкат !
Познайте дали  следващата година фойерверките до зори , мазератитата щъкащи из комплекса , миските и мутрите няма да са се удвоили ?!!!??
За сметка на ресторантите, плажа  и амфитеатъра , които може да са достъпни за простосмъртни само в петък да речем .......
Понеже българите сме свикнали да ни газят , затова сме на такова дередже - не казвам нищо ново , но дано всеки се замисли за себе си .
Апропо в ресторанта на плажа посетителите са тези дето най не обичат да се тъпчат , менюто е доста бедно , просто е удобен за по един таратор и парче пица за децата .Като ми го затворят него , на практика ни пъдят от плажа , ние в лудницата до Марината не ходим никога !

# 342
  • София
случващото се в момента потвърждава едно от нещата, които ми бяха неприятни на Дюни, въпреки че не съм ги споделяла - паркираните коли в комплекса. Ми не става - като не се влиза с кола /което е супер/, не влизат всички, няма как някой да си паркира колата до входа на стаята, а охраната да мълчи. Точно по този повод още чакам да ме потърсят от обслужване на клиенти  Mr. Green.

И да се допълня - ако в АИ ми е оферирано хранене в ресторант Созопол и снек бара на плажа и не ми го осигурят, ще ми стане много тъпо, също както ако ми е оферирана анимация в анфитеатъра, а нямам достъп до нея, нищо че аз принципно не ходя там. Нещата следва да са коректни - имаш оферта, плащаш дадена цена за нея, получаваш това, което е описано - не по-малко  Peace

# 343
  • Абсурдистан
Последните коментари и това, което споделят момичетата ме втрещиха.
Как така ще затварят половин комплекс - та било и за половин ден.
Абсолютно неуважение към почиващите в комплекса.
Прилича ми на - "...Вие плебейте се спасявайте, защото ние имаме по-важни гости."

# 344
случващото се в момента потвърждава едно от нещата, които ми бяха неприятни на Дюни, въпреки че не съм ги споделяла - паркираните коли в комплекса. Ми не става - като не се влиза с кола /което е супер/, не влизат всички, няма как някой да си паркира колата до входа на стаята, а охраната да мълчи. Точно по този повод още чакам да ме потърсят от обслужване на клиенти  Mr. Green.

И да се допълня - ако в АИ ми е оферирано хранене в ресторант Созопол и снек бара на плажа и не ми го осигурят, ще ми стане много тъпо, също както ако ми е оферирана анимация в анфитеатъра, а нямам достъп до нея, нищо че аз принципно не ходя там. Нещата следва да са коректни - имаш оферта, плащаш дадена цена за нея, получаваш това, което е описано - не по-малко  Peace
Абсолютно подкрепям. Затова моментално се изискват компенсации, ако включените услуги в пакета не са на разположение през целия престой. Жалко за развитието на комплекса обаче. Аз си го бях набелязала, но ще го пропускам за следващи почивки. Не може да има VIP гости и простосмъртни при условие, че са платили една и съща цена.....това за автомобилите специално. Явно доста са се побългарили нещата там напоследък.

Общи условия

Активация на акаунт