Дюни Роял Резорт

• 114 002
  • 1 178
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Без да съм била в Турция, нито в 4 нито в 5 звезден хотел, истината е, че Дюни далеч не е идеалното място за почивка - нито е Малдивите, нито е Карибите, но за моето семейство като съотношение цена - качество за тази година си беше идеално, а ако запазят тези цени, най-вероятно ще повторим и догодина. Има хора като мен, които не щат да ходят на море нито в Турция, нито в Гърция, да не говорим, че на мъж ми отпуската е август, а тогава по тези дестинации е непоносима жега /била съм само в Гърция по това време и повече няма да повторя/, така че за всеки влак си има пътници. Само руснаците да бяха по-малко и по-малко нахални, цена нямаше да има курорта...

# 316
Дзвер, цените са повишени от тази година, преди бяха по-ниски.
Аз съм била в 5 звезди в Гърция, ол инклузив.  Плажната ивица беше доста тясна, за моите критерии. В Турция едва ли ще отидем някога.
Има неща, които не ми допадат в Дюни, сигурна съм, че ако беше в друга страна, щяха бъдат  изчистени, но такава ни е държавата....

Последна редакция: вт, 27 авг 2013, 21:32 от ani27

# 317
  • София
 Със сигурност има разлика от БГ и Турция, където сме оставали най-доволни. Избрах Дюни именно заради сравнението с техните курорти. От 01.09 сме там и очаквам все пак да останем доволни. Ще сме без компания тази година, така че ако някой има желание да се запознаем, да ми пише на лични Peace

# 318
  • Пловдив
В Турция едва ли ще отидем някога.

ако е заради мъжа ти, от един калъп са правени с моя  ooooh!

И аз да си кажа мнението, след като го врънках моя да отидем в Гърция. Избрахме крузо вилидж, което се води 4 звезди там,ол инклузив,  мнението ми може да се прочете в темата за "На море в Гърция".
Дюни беше 3 пъти по-добре, плажа беше 10 пъти по-добре на Дюни и т.н. Цените с ранна резервация, която платихме от януари за юни бяха еднакви. А не си заслужаваше да сме там.
Ясно е, че всичко на тези места (ол инклузив) големи комплекси е пари...
Аз ако нямам компания(която да ме задължи да избирам средна класа хотел) няма да отида на крузо в гърция, ще отида в океания спа, сани ризорт, грекотел аполамаре и др, които съм си набелязала за ол инклузив курорти. Обаче всички те са по-скъпи от дюни и изискват резервиране от зимата, ние много не сме способни да правим планове месеци напред.

Като нямах дете съм ходила много и на луксозни места. Обаче половината от тях не стават за 2 годишни, например о-в Санторини - та там някои хотели не приемат деца изобщо. Да, кристално е, да романтично е, но пък другите неща на ол инклузива липсват и ако аз отида с дете там - моето дете (някои може да имат и послушни деца!),
ще залея темата колко е зле. А съм била без дете - изобщо не беше зле!
В Турция съм била тук: http://www.sirene.com.tr/SIRENEBELEK-MENU/EN/1/HOTEL.aspx
Определено с дете ще е хубаво, но пясъка не помня да беше толкова фин - цените предполагам са доста качени в момента и няма да са близо до на Дюни.
Мисълта ми е, че като човек даде толкова пари, има определени очаквания и най-вече - сто пъти по-изгодно и яко е да се самоорганизираш за Гърция, в малки хотелчета, да си хапваш, където решиш, но за някои хора, мен включително, на този етап - това е умора, напрежение и никакво време за мен и почивка. След 2 години сигурно ще е друго или ако взимаме баба с нас  Mr. Green

# 319
  • София

сто пъти по-изгодно и яко е да се самоорганизираш за Гърция, в малки хотелчета, да си хапваш, където решиш, но за някои хора, мен включително, на този етап - това е умора, напрежение и никакво време за мен и почивка. След 2 години сигурно ще е друго или ако взимаме баба с нас  Mr. Green

аз лично от 4 години все това си чакам (принципно аз съм фен на Синеморец и на дивото и все чакам децата да пораснат, за да спра с AI хотелите), обаче честно да ти споделя - колкото по-големи стават децата, толкова по-вързана се чувствам къмбасейните, детската анимация и храненето от блок маса...

та така като се замислям, май някъде след около 3 години ще мога да се измъкна от AI хотелите, защото чак тази година синът спря да се интересува от детската анимация например

# 320
Помолих за оферта от Дюни на имейл - никой не ми отговори.
Еми, изтърваха ме като клиент и никога няма да отида там. Не съжалявам за това, заради неуважението към потенциален клиент. Можеше поне да драснат ред, че няма места.
Скрит текст:
Поздрави от хотел Ривиера бийч.

# 321
  • Пловдив
дюни работят само с агенции, щом си питала директно тях - няма как да отговорят, не се занимават.

калисто и т.н тук са обсъждани безброй пъти.

# 322
  • Абсурдистан
На мен преди 2 години ми дадоха пълна оферта по е-майл, с отстъпки и възможни комбинации. Но беше начало на сезон.

# 323

Josefin, позна, от един калъп са ни мъжете.
В Гърция сме били в Океания.

# 324
Океания не е нищо кой знае какво за Гърция. По добрия комплекс на същия собственик е Сани (но и по-скъп). Но тези двата комплекса също така са далеч от най-добрите примери (разбира се и като цени), които са малко по на юг. Тези са класа за северна Гърция. А истината е че класния туристопоток е на юг и по островите.

Скрит текст:
Но да се отиде в Гърция на Ал Инклузив е направо кощунство. Най-много закуска. И е въпрос на нагласа и малко смелост. Аз заведох моето диване на 8 месеца в Гърция. От тогава всяка година.  Peace

От Гърция никога не сме се връщали болни. Сега от Дюни дъщеря ми се върна с вирус. Добре, че носехме инхалатора.

# 325
  • София
е, стига с тия вируси вече - няма гаранция, че няма да се хване вирус, дали на Дюни, дали в Гърция, дали в Турция. Моите деца от 5 години ходят на море само в България, в това число Албена, Обзор и Дюни, тази година бяха в Сандански, Вършец, Хисаря, сега са в Мурите преди Банско - ами вирус не са хванали, нищо че са в България.

С това искам да кажа, че срещу вирусите не може човек да се бори, стига ти един болен да се завърти покрай дете с понижен имунитет и ето ти изненада, пък независимо къде се случва това, било и на Луната  Peace

# 326
Дзвер и е така и не точно. И си беше от тези лятно/хигиенните вируси. Пълен комплект. Peace

Как пък веднъж в Гърция не се разболя? А там е много повече във водата(напрактика не излиза) и контактува с всякакви деца на плажа. И това явление го наблюдавам и при много приятелски деца. В чужбина хич не боледуват, но тук и за дълъг уикенда някъде да се отиде поне едното ще отнесе нещо за в къщи.

Не е само до понижен имунитет. И до околна среда е и чистота на всичко.

# 327
  • Пловдив
Океания може да е нищо за Гърция, но струва двойно на Дюни, които обсъждаме тук - определено трябва да си заслужава два пъти повече. Луксозни хотели има много, но горе долу сравняваме с еднакви по цени и стандарти, за момента в България на по-добър не съм била, трябва и тук да си се разходим - на мен ми е хубаво да си пътувам из родината, нищо, че е зле на моменти - зарежда ме. А в турция извинете, ама пътуването...само хотела си заслужава, оттам нататък колко е зле и с какви забрадки са, аз не си почивам от такива гледки, ама хич.  Crossing Arms

# 328
Океания може да е нищо за Гърция, но струва двойно на Дюни, които обсъждаме тук - определено трябва да си заслужава два пъти повече. Луксозни хотели има много, но горе долу сравняваме с еднакви по цени и стандарти, за момента в България на по-добър не съм била, трябва и тук да си се разходим - на мен ми е хубаво да си пътувам из родината, нищо, че е зле на моменти - зарежда ме. А в турция извинете, ама пътуването...само хотела си заслужава, оттам нататък колко е зле и с какви забрадки са, аз не си почивам от такива гледки, ама хич.  Crossing Arms

В периодите когато температурите там са поносими, цените не са двойни на активния сезон в Бг.

Явно не си ходила където трябва в Турция. Един от най-красивите природни феномени в света е Памуккале в Турция. Има и още, но няма смисъл от повече спам. А забрадките ги приемам като част от културата.

# 329
  • София
Дзвер и е така и не точно. И си беше от тези лятно/хигиенните вируси. Пълен комплект. Peace

Как пък веднъж в Гърция не се разболя? А там е много повече във водата(напрактика не излиза) и контактува с всякакви деца на плажа. И това явление го наблюдавам и при много приятелски деца. В чужбина хич не боледуват, но тук и за дълъг уикенда някъде да се отиде поне едното ще отнесе нещо за в къщи.

Не е само до понижен имунитет. И до околна среда е и чистота на всичко.

извинявам се, но няма да се съглася - както вече писах, моите деца не боледуват в БГ, нищо че не са от най-големите чистофайници и от морето директно ядат с ръце, няма да казвам, че от водата не излизат, независимо дали на морето, или в друг курорт из страната. За сметка на това много познати деца се разболяват и на палатки, и на квартири, където майките им мъкнат буркани от в къщи или готвят като обезумели. Ами до дете си е, няма как човек да ме убеди в противното. И дано не ми се случва да ми се разболеят по време на почивка, нищо че мъкна по една торба с лекарства всеки път Peace

и ако видиш хотела в Албена, в който бяхме когато ситната беше на 1,5 години и на 2,5 години, особено втората година, с каква хигиена беше, особено на общите части - басейн, лоби бар и ресторант, съм сигурна, че ще ти стане лошо. А тогава дребното беше още по-проклето и изобщо не можех ръцете да й измия - от лазене по пода, взимаше от чинията и изобщо не й пукаше. Опази ни имунната й система тогава, за което съм супер благодарна  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт