Изневярата като спасение на брака.

• 21 184
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Да се влюбя в другия мъж е невъзможно,защото е копие на мъжът ми във всяко едно отношение.
Просто е идеален за целта "секс за една нощ".
Те това вече не ти трябва. Ако решиш да си заздравяваш брака, то не с този човек.
Мисли за себе си. Хората са казали: " човек каквото сам си направи и Господ не може да му направи".

# 136
Кое е по средата между прекаления светец и развратника, да си го вкара само наполовина ли?

Joy  Това беше якооо  Laughing
Полина, на мен ми се струва че изневярата повече ще те натовари, отколкото да те разтовари. Много дълбоко си се размислила.

# 137
Най- правилно е да си разрешиш сексуалния проблем който е в теб.
Няма да стане с трети.
Проблемите са изцяло в теб и мъжа ти няма нищо общо. По стечение на обстоятелствата той е просто първия от когото имаш и дете.

# 138
Е, как да се разреши семейния проблем, като й е дошло до гуша от този семеен проблем, а съдбата й предлага малко отдих, разнообразие.
То и всяка майка си обича детето, обаче когато не се разделя с него непрекъснато, денонощно, се натрупва умора. Нервната система на човека така е устроена, че има нужда да превключва от едно занимание на друго. Иначе човек се преуморява. Мъжът й с проблемния характер никъде няма да избяга, нито пък авторката от него.
Е, ако нямаше мерак, не бих й препоръчала такова приключение, по пък то пусти мерак!!!
Както казва Соте-фул, има си я тръпката, не може да я елиминираме. По-добре да си го признаем и да се отдадем. Иначе напрежението нараства до безкрайност. Оставете тези морални съображения. То именно хората с морални съображения и бариери стигат до депресии, панически разстройства и др.подобни.
Авантюрата няма да разреши семейния проблем, просто ще осигури разнообразие, ще разреди напрежението. Животът й предлага този подарък. Защо пък да се отказва от него.

# 139
Аз бих искала за пореден път да попитам, пък дано все някой отговори – та така да се даде идея на авторката. Ако имате човек вкъщи, когото обичате, с когото не искате да се разделяте, но секса просто не върви – какво правите? С течение на времето, разговори и опити – и не се получава? Развеждате ли се тогава... Thinking

radhika - ти си една от малкото, признала си, че е изневерила и очевидно брака ти не се е разпаднал после, а е било положителна емоция само. И именно затова имаш друг поглед над ситуацията, не очаквай да те разберат  Peace

# 140
Жената се нуждае от сексолог или психолог.
Никой не си избира мъж за една нощ който да прилича на мъжа й. Какво очаква. Разлика в размерите или поведението? Да не се чувства в чужди води. Запълва една илюзия.

Хора които си избират любовници които приличат на съпругите/ съпрузите имат проблем със себе си. Какво мисли тази жена. Ще живее с един тип и ще спи със същия, но физически друг защото не й е в къщата?
Тези двамата, ако някога се обединят ще заприлича на ваденка. Най- добрия психолог няма да я спаси.
 Земетресението ще и се стори като люлка от детството.

# 141
Цитат
Е, как да се разреши семейния проблем, като й е дошло до гуша от този семеен проблем.........
И като си натресе ОЩЕ проблеми, смяташ, че ще й олекне?
Щото тя, ако нямаше съвест и скрупули, досега да се е изчукала с другия и да е забравила....ама явно я тресат разните му психо и съвесто-драми.

Цитат
То и всяка майка си обича детето, обаче когато не се разделя с него непрекъснато, денонощно, се натрупва умора.
Обаче не го заточва в стаята му за седмица,и не го подменя с друго, послушно дете.А намира РАЗЛИЧНИ начини за релакс.А тук от единия секс на другия.....
Т.е., съществуващ проблем не се оправя с друг проблем.Ако ме разбираш.

Аз също съм направо.....отвратена, от елементарния подход към изневерите:
"Ако не те кефи този, мноУ важно, сваляш гащите на следващия."

Цитат
Ако имате човек вкъщи, когото обичате, с когото не искате да се разделяте, но секса просто не върви – какво правите? С течение на времето, разговори и опити – и не се получава? Развеждате ли се тогава... Thinking
Авторката не казва за проблеми, а че ТЯ не Желае мъжа си.Той си я желае.
А дали са говорили, дали са опитали да решат проблема, аз такова нещо не прочетох.
Още:тя написа, че очаква, преспивайки с другия, да й се върне желанието съм мъжа.
Което няма как да стане....дори и другия да е пълна скръб в леглото, това като как ще върне страстта й към съпруга й?Ще си каже :"Брей , я виж мъж ми колко е добър в секса, къде съм тръгнала аз?"
Това 'ич не го вЕрвам.

# 142
Дрън, дрън, Снеже... Всяка жена си има тип, който търси, неща, които дори да не осъзнава напълно - я привличат у мъжете. Съвсем в реда на нещата е да харесва едни и същи или поне приличащи си, пък и след 14 години брак - свикване - не виждам нищо странно.
Ако аз си падам по мургави и набити мъже с властен характер - как да си легна с някой кльощав и мекушав?

Оф, Красо - ма трудно ли е да разбереш, че изневярата не за всички е свързана задължително с още повече проблеми? Елементарно е твоето отношение - към мнението на другите.

# 143
Дрън, дрън, Снеже... Всяка жена си има тип, който търси, неща,
Ако аз си падам по мургави и набити мъже с властен характер - как да си легна с някой кльощав и мекушав?

То и аз си падам, но не си играя с огъня или поне имам някаква граница за самосъхранение т.е. след единия да следва другия.
Между двама властни да не би случайно да излезеш на безвластна. Да не пиша точно на какво.
Или си мислиш, че контрола е толкова прост.

# 144
Цитат
Ако имате човек вкъщи, когото обичате, с когото не искате да се разделяте, но секса просто не върви – какво правите?
Тук има два варианта, които са много важни:
1.ако секса от самото начало не върви, просто не оставам с този човек.
голяма глупост е да се омъжиш за някого, с когото не сте на една вълна в леглото.разривът/разводът е неизбежен.
2.секса в началото и до някое време е прекрасен, а после се превръща в проблем.И то не какъв да е , а липсата на желание на единия.Това вече говори за по-дълбоки проблеми в отношенията.
За да изстинеш сексуално към другия, има много други причини , довели до това.
Аз лично, не мога да си представя да обичам някого, да ми е добре с него, да се разбираме прекрасно, с една дума всичко да е о.к., пък да не го желая.
Това "Обичам много жена си/мъжа си, другите са просто секс!" е само извинение, оправдание.
Охладнееш ли към някого сексуално, значи и от чувствата ти кажи-речи нищо не е останало.

В конкретния случай авторката си го каза още в първия пост-разбират се криво-ляво, мъжът й има труден характер...ами , четете между редовете.В семейството не цари разбирателство , хармония, обич и доверие....то си има други, по-дълбоки проблеми.И липсата на желание към мъжа й е само симптпом, появил се най-вероятно от неудовлетворение, неприязън, скандали, тя си знае кои са опасните камъни в нейното сеемейство.

# 145
Добре де, толкова ли е трудно да си признаеш пред себе си (айде, няма нужда пред цял форум), че те е присърбяла трътката, пък мъжът ти повече не те кефи, не можеш даже да го гледаш, камо ли да си легнеш с него, искаш да се почешеш с някой друг, още повече, че наскоро си разбрала, че това за женските оргазми не било само мит, ами някои жени наистина ги изпитват, че след намсиколко години си решила да видиш как ли пък е с друг мъж, щото си се омъжила за първия срещнат... И т.н. , и т.н.
И дали ще се чешеш, или не, си твой проблем, не на комшийката, на ССФ или на филанкишията.
Що ни занимавате със сърбелите си?  Rolling Eyes
Или е много важно да се донесат от девет кладеница вода (това за земетресението беше много яко!  Mr. Green), само и само да се самоубедиш (другите няма да успееш), че не си някоя курва (ама моля ви се, не съм такава!), ами просто заздравяваш брака си.  Laughing

# 146
Оставете тези морални съображения. То именно хората с морални съображения и бариери стигат до депресии, панически разстройства и др.подобни.

Така де, мен колко хора ме ядосват, от утре тръгвам с калашниковия, че взема да си докарам някоя депресия.

# 147
Дрън, дрън, Снеже... Всяка жена си има тип, който търси, неща,

То и аз си падам, но не си играя с огъня или поне имам някаква граница за самосъхранение т.е. след единия да следва другия.
Между двама властни да не би случайно да излезеш на безвластна. Да не пиша точно на какво.
Или си мислиш, че контрола е толкова прост.

Не те разбрах никак.

Краси - т.2 много ти куца. Отново явно не можеш да разбереш или да си представиш нещо, което е извън опита ти.
Отделно - хармония, доверие и тн - за теб може да са основни, но има много бракове, които се крепят на друго. Нещата се променят, хората най-вече - с годините. Възможно е да се напаснат да живеят заедно, в общ дом и семейство - без да има вече страст или най-добро приятелство. Партньорствата могат да са много и различни...

# 148
  • София
Аз бих искала за пореден път да попитам, пък дано все някой отговори – та така да се даде идея на авторката. Ако имате човек вкъщи, когото обичате, с когото не искате да се разделяте, но секса просто не върви – какво правите? С течение на времето, разговори и опити – и не се получава? Развеждате ли се тогава... Thinking

Оставаме си приятели  Laughing Joy

# 149
ей ама много морал се изписа тука  Peace
значи ясно е на всички, че изневярата не е хубаво нещо, или по-точно казано не е морално нещо (за хубаво - въпрос на късмет  Laughing
жената питаше какво става след нея - според мен тук най-ценна помощ биха дали тези, които са го преживели и/или наблюдавали при близки семейства, останалото е четене на морал. Хубаво, всички сме много морални, пък тя не е, щото си мисли да си легне с друг, айде сега ако някой има да сподели нещо смислено за след изневярата, да си каже  Hug
radhika, подкрепям напълно мнението ти по темата. писах и по-горе - щом като авторката е сигурна че няма да се влюби в човека, значи нищо няма да се случи с брака й, нито ще се подобри, нито ще се влоши, само тя ще се почувства по-добре  Peace
аз не казвам - ходи направи го или не ходи, лошо е, просто казвам, че според мен не би имало никакви последствия за брака. НЕ, не би го подобрила също! макар че е възможно в резултат на гузна съвест да се държи по-добре в къщи.
помните ли един епизод на Приятели, където Джоуи научи, че баща му си има любовница и много се драматизира и каза на майка си. После още повече се ужаси, защото всъщност майка му е знаела през цялото време, но е била доволна, защото таткото вкъщи се е държал добре, глезел я и т.н. и затова тя се преструвала че не знае за любовницата. а Джоуи като разгласил историята и всъщност развалил цялата работа  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт