Изневярата като спасение на брака.

• 21 181
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Иначе веднъж може да го направите дискретно.

А два пъти дискретно не може ли? А три?  Mr. Green
Дискретно, дискретно, но си остава нехигиенично някак, кой знае майката природа как ще реагира...

Иначе, доколкото знам на теория ключът към щастлива изневяра е да нямаш угризения. Laughing Тук, като започнем от земетресението и стигнем до идеята изневярата да спаси брака само на такива ми мирише. Не мисля, че ще е забавно, но пък не съм и екстрасенс, не мога да го твърдя 100%.

ПП Рядко пишав СО, но помня преди доста време, поне две години може би, май същата авторка пишеше, че има проблеми с либидото, т.е. проблема хич не е от земетресението насам.

# 121
Да бе, дискретно... Ако стане земетресение, да си знаете от какво е - polina-malina си заздравява брака.  Laughing

Остави се, ако всеки път, когато някоя така си заздравяваше брака, става земетресение.

# 122
След тази тема и всички поставени казуси - авторката сто на сто няма да направи нищо  Joy
Изневерите не се обмислят, те обикновено са спонтанни неща...
АААА не съм съгласна. Ние се дебнахме цяла година Laughing
Ма то всяко и зключение потвърждава правилото  Joy
Разбирам за какво говориш. През тази година - какво си мислеше? Как се реши накрая?
Какво си мислех ли, ами хубави неща Laughing. По скоро аз бях решена, той имаше задръжки Mr. Green, но от хубаво никой не се отказва.

# 123
С мъжът ми сме заедно 14 години,женени от 2.С дете на 5 години.Разбира ме се горе-долу,харакртера му е доста тежък,секса не върви
Та,от няколко дена един мъж не ми излиза от главата.Не съм влюбена в него,но го желая като мъж.Искам да правя само и еднствено секс с него,нищо повече.

Поли,според мен проблема ти идва от тук.Все си мисля,че ако няма топлина...няма как да желаеш някого!
А тук си противоречиш....Хем не ти излиза от главата,хем искаш само секс!Ти познаваш този мъж т.е. той не те привлича само физически,а и с поведение...Ами ако секса е вълнуващ? Ами ако се окаже и мил,и разбиращ? Ако се влюбиш?(което често се случва)
Прецени си сама...дали няма възможност да оправиш нещата в къщи.Помисли как би се почувствала в обратната ситуация.И най-вече.. дали си готова да рискуваш ,това което имаш,защото няма как да знаеш как би се развила тази връзка(пък било и само секс)!!!

# 124
Пишеш, че мъжът ти е с труден характер. Значи са ти се натрупали много емоционално неудовлетворение и тежест. Не мисля, че т.нар. изневяра е нещо толкова фатално!Животът ти е твой.  Тялото ти си е твое. Не само физическото, но и емоционалното тяло също. Смятам, че една такава връзка, щом имаш толкова голям мерак, може просто да те поразтовари, нещо като почивка, курорт, екскурзия. Глътка въздух, за да се гмурнеш пак в ежедневието. И толкова. Нищо фатално, грешно. Вина и др.подобни не бива да си вменяваш.
Здравейте момичета,
мого сте писали,но този пост особено ми хареса.Мисля,че е написала мислите ми.
Искам да кажа,че не се чувствам като "недоклатена",защото мъжът ми постоянно ми казва колко
ме желае.Стига да си поискам,веднага е готов.Другото което е,нищо не афиширам,защото нищо не съм направила.Пак казвам,просто питам хипотетично.
Да се влюбя в другия мъж е невъзможно,защото е копие на мъжът ми във всяко едно отношение.
Просто е идеален за целта "секс за една нощ".
С мъжът ми се живее трудно.Понякога се чудя какво съм намерила в него.Но,факт е че 14 години сме заедно.

# 125
Ох,голяма драма,голямо нещо Tired То,ако и мъжете мислеха и се тормозеха толкова,преди да го сложат някъде другаде....Е,честно казано наистина точно това няма да спаси брака,но ще е един вид "отдих" и "екскурзия",както някоя се изрази съвсем точно.

# 126
Значи няма никакви драми Сладурка.Просто исках да чуя няколко мнения по въпроса.Аз съм зряла и трезво мислеща жена,здраво стъпила на земята,просто не съм щастлива в този етап от живота си.Това е.Не е казано,че АКО изневеря ще стана щастлива.Напротив може да стане и по-зле.Знам ли.Който не е опитал,той не е разбрал.

# 127
  • София
ВидЕхте ли, аз казах, че точно този "земен" пост ще й допадне най-много, защото й разрешава вътрешния конфликт!  Laughing Честито, мацка, ти вече си решила да кръшнеш!

# 128
Когато публикувах т.нар."земен отговор", се чудех дали отговарям съдейки по себе си, или отговарям, съобразявайки се със състоянието на авторката.
Според мене, сексът за жената е до голяма степен  предимно емоционално обусловен, не само физиологично, както по-често е при мъжете.
Това, че авторката се привлича от един и същ тип мъже с труден характер, пък показва, че има един и същ психологичен проблем, които все още не е разрешен при нея.
Нужно е да помисли какъв точно. Но не и да се самообвинява, че все още не го е разрешила.
Това, че изневярата е нещо, което много усложнява отношенията и е нещо фатално, според мене е предразсъдък, който ни е втълпяван дълго време и от който трудно може да се избавим. Внушава се излишно чувство за вина у жената. Много често изборът на партньор е плод на подсъзнателни импулси. По този начин, разбира се, не подстрекавам към разврат, който е прекомерно излишество на сексуални удоволствия, нимфомания. Но смятам, че авторката е далеч от залитане в тази посока.
Казано е: "Прекаленият светец и Богу не е драг."
Знаем за развръзката на Отец Ередия от "Осъдени души".
Човек съгрешава в мислите си още.
Така, че по-добре да си признае пред себе си, отколкото да се вини. Нужно е да се придържа човек към златната среда - нито прекален светец, нито развратник.
И да действа според своето състояние, като си даде свобода. 

# 129
Абе имаше една  поговорка - Не прави на другите това, което не искаш на теб да ти направят....
Ако за теб е ок изневярата и би приела такава от мъжа си, и той е на също мнение, всичко е ок... Ама да се играят театри, човекът до теб да не знае с кого заспива, просто отврат... Съвест ли?!? Че останаха ли хора знаещи значението на тая дума....  Sick Sick Sick Като чета мненията тука и оставам с впечатлението, че е адски срамно и демоде да не си го тураш и с някой външен...  ooooh! Ич не отива на добре работата.... Sad

# 130
  • София
Това за предразсъдъка и чувството за вина ме уби, Радика! Ужким нищо не й казваш да прави, ама е точно обратното. Твоите думи в превод означават "хич не се притеснявай, давай напред, всичко останало е предразсъдъци! Колкото до психологическия проблем едва ли изневярата ще й го реши и вместо да посъветваш авторката малко да се замисли защо избира точно такива мъже с тежък характер, че и не само за съпруг, ами и за любовник, И изобщо дали си заслужава да се занимава с другия, ти баш я пъхаш в огъня! Баси витиеватите неща, дето си ги написала - и тако, и вако, като фурнаджийска лопата се извърташ! Кое е по средата между прекаления светец и развратника, да си го вкара само наполовина ли?

# 131
Много се изненадах, че точно този пост особено ти хареса.

# 132

Ако за теб е ок изневярата и би приела такава от мъжа си, и той е на също мнение, всичко е ок... Ама да се играят театри, човекът до теб да не знае с кого заспива, просто отврат... Съвест ли?!?

Чета темата от самото и начало... отначало ми стана смешно, но после се замислих... не ти требе съвест... и добре че ги има жени като polina-malina за да може и ние хищниците да облажим... инак само кокалчета ще ближем!!!  Laughing
На светиците дето си говорят за морал и съвест ще им кажа да не бързат със заключения и изводи... щото не им е дошло до главите... моя дядо казваше че напне ли те отвътре, спиране нема... демек, дрислив зор не чака.
И друг път май съм ви разправял как една си укрепва семейството с помощта но още трима... един и плаща парното, вторият заема.. а пък третия я води по екскурзии... мъжо... мъжо е за разнообразие на фона.. или спасителният пояс който не ще да изпусне щото би се удавилаLaughing

И не подценявайте мъжете, просто ги задоволявайте... за да няма изненади!!!  Peace

# 133

Ако за теб е ок изневярата и би приела такава от мъжа си, и той е на също мнение, всичко е ок... Ама да се играят театри, човекът до теб да не знае с кого заспива, просто отврат... Съвест ли?!?

Чета темата от самото и начало... отначало ми стана смешно, но после се замислих... не ти требе съвест... и добре че ги има жени като polina-malina за да може и ние хищниците да облажим... инак само кокалчета ще ближем!!!  Laughing
На светиците дето си говорят за морал и съвест ще им кажа да не бързат със заключения и изводи... щото не им е дошло до главите... моя дядо казваше че напне ли те отвътре, спиране нема... демек, дрислив зор не чака.
И друг път май съм ви разправял как една си укрепва семейството с помощта но още трима... един и плаща парното, вторият заема.. а пък третия я води по екскурзии... мъжо... мъжо е за разнообразие на фона.. или спасителният пояс който не ще да изпусне щото би се удавилаLaughing

И не подценявайте мъжете, просто ги задоволявайте... за да няма изненади!!!  Peace

Много си прав, Соте. Добре, че и на мъжете им е слаб ангела да облажим и ние.  Laughing Като се пусне тема за изневяра големи драми се вихрят. Които иска и му стиска да го прави, на който не, да не ходи в гората щото има мечки.

# 134
Да бе, дискретно... Ако стане земетресение, да си знаете от какво е - polina-malina си заздравява брака.  Laughing

Остави се, ако всеки път, когато някоя така си заздравяваше брака, става земетресение.
Само когато единия пътува задграница за дълго време или отсъства дълго време от семейството.
Може и при екстремни ситуации- набързо.

Общи условия

Активация на акаунт