Изневярата като спасение на брака.

• 21 157
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Защо? Може да има секс извън брака и брака да съществува и да се заздрави, ако
- двамата са съгласни
- единия не може или и двамата не си допадат
но, тук не е така. Тук авторката има предвид само себе си. А, съпруга й. Можеш ли да заздравяваш нещо което касае двама без участието на другия?
Може, ако ти си удовлетворена, но трябва да удовлетвориш и потребностите на другия.
Не бих се заела с друг при такива условия, поне не с човек чиято реакция не ми е известна.
Разбира се, ако не мисля само за себе си и другите са в подчинена роля. Доста трудно.

# 106
Нещо не те разбирам...какво намесваш мъжа й?
Тя има проблем със секса с него - и счита, че може би ще го преодолее, ако си легне с друг първо - поне аз така го разбирам...Което е напълно възможно всъщност.

# 107
  • Tам през Атлантическия океан
Ехаааа , колко мъже така си спасяват браковете  Whistling фиууууууу

# 108
Първо разбрах, че проблема й е от скоро. Не е въобще проблем.
Не си спасяват браковете, а си заменят брачните партньори в леглото.
Жените им или следват същото или се примиряват.

# 109

или не разбират и всички са доволни  Peace

# 110

или не разбират и всички са доволни  Peace
Тези които не правят секс и искат как ще са доволни?

# 111
Оф, Снеже – тези, дето си хващат любовници – са щастливи към момента и това си проличава дори у дома обикновено– тоест съвсем порядъчно си уважават и законните. Това е от ежедневието обаче, не от форума, тук се ширят други драми...
Ако пък са си хванали любоници, щото вкъщи няма така или иначе секс – то нещата си остават и пак мир има.

# 112
Аз не зная мъж дълго време да може качествено и количествено да работи над две и повече, както и такъв издържал дълго време без секс, но след като казваш.

# 113
абе жената казва, че иска само секс от тоя другия, не виждам каква драма има тука. не смятам, че една такава изневяра може да има някакво отношение към брака и към сексуалното й желание към собствения й мъж. брака може да се разпадне или ако мъжа й научи или ако тя вземе, че се влюби много в другия и той в нея. ама ако смята че няма такава опасност, доколкото разбрах все пак се познават с този мъж, има представа за него, какво толкова ще се случи, ако вземе та си легне с него.
обаче смятам, че подобни намерения или дори извършени вече действия не бива да се коментират тука. че дори и с приятелки/близки/сестри и т.н. ДИСКРЕТНОСТ  Peace

# 114
Аз не зная мъж дълго време да може качествено и количествено да работи над две и повече, както и такъв издържал дълго време без секс, но след като казваш.
Joy вярвай си...

# 115
Не това няма да спаси бракът ти.
Даже може да го застраши.
Иначе веднъж може да го направите дискретно.
Само мъжо ти да не разбере...

# 116
  • ЯМБОЛ
           Проблемът от преди земетресението ли е или след него?Аз си мисля,че просто темате е пързалка Laughing

# 117
Иначе веднъж може да го направите дискретно.

А два пъти дискретно не може ли? А три?  Mr. Green

# 118
Аха. Те все дискретно го правят. И другият не знае и не подозира изобщо.

# 119
Да бе, дискретно... Ако стане земетресение, да си знаете от какво е - polina-malina си заздравява брака.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт